Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Erste Bundesliga 4-2-2015



Ballspiel Verein Borussia Dortmund  vs  FC Augsburg


Προϊστορία - Από το 2011 και μετά σε σύνολο 7 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-1-0 (10-4 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)

0-1-3 (3-10 γκόλ, με γηπεδούχο την Άουγξσμπουργκ)

Γήπεδο : Signal Iduna Park.

Ντόρτμουντ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ. Μπόρεσε τουλάχιστον να σταθεί αξιοπρεπώς στην διάρκεια του αγώνα, κρατώντας το μηδέν στη άμυνα, χωρίς να ζητήσει κάτι το υπερβολικο στην επίθεση.Απο την άλλη, η Λέβερκούζεν έδειξε να σέβεται πολύ την αντίπαλο της, και το μόνο που έκανε ήταν να την εμποδίζει να τελειώνει σωστά τις επιθέσεις, χωρίς να δείχνει διάθεση για να ξεσκίσει το μάτς.Έμεινε μονη της στην τελευταια θέση του πίνακα με 16 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 5/5 under 2,5 έχοντας φέρει 3 φορές το 1-0 σκόρ.

Απουσίες : Μπλαστσικόφκι, Κέλ.


Άουγκσμπουργκ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Χόφφενχάϊμ την οποία κέρδισε με 4-1 σκόρ. Το παιχνίδι διεξήχθη σε αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς σε ολη την διάρκειά του υπήρξε διαρκής ελαφριά χιονόπτωση. Αυτό ευνόησε περισότερο το "φυσικό παιχνίδι" της  Άουγκσμπουργκ παρά το ακετά πιο τεχνικό της Χόφφενχάϊμ. Κατάφερε μετά από αρκετή δόση περιπετειας με τους Χαλίλ Αλτίντοπ και Τομπίας Βέρνερ στο 39' και 42' να πάρει προβάδισμα 2 τερμάτων, και να βάλει ουσιαστικές βασεις για την νίκη. Δέχθηκε την μείωση στο 45', όμως αυτο δεν την εμπόδισε να συνεχίσει με μεγαλύτερη όρεξη στο 2ο μέρος, και με τον Ραούλ Μπομπαντίγια στο 90ό λεπτό να κλείσει αυτή την περήφανη όπως εξελίχθηκε νίκη. Παρα΄μένει στην 5η θέση του πίνακα με 30 βαθμούς, ισόβαθμη με Γκλάντμπαχ και Σάλκε.

Bet info : Έρχεται από 4/4 γκόλ-γκόλ και όβερ ΄χονας φέρει 3 φορές το 2-1 σκόρ.

Απουσίες : Μόραβεκ, Μέλντερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η Ντόρτμουντ δείχνει οτι ακόμα ζεί όμως έχει μακρύ δρόμο να δανύσει. Από την άλλη συνεχίζει να ανοίγει η όρεξη της Άουγκσμπουργκ και μένει να δούμε μέχρι πού μπορεί να το φτάσει. Οι αποδόσεις στα τρία βασικά σημεία του αγώνα είναι επιεικώς για τα θηρία του ζωολογικού κήπου και όχι για ποντάρισμα. Προτίμησα να αφήσω το μάτς στην άκρη και την δική σας κρίση.







TSG 1899 Hoffenheim  vs  SV Werder Bremen

Προϊστορία - Από το 2008 και μετά σε σύνολο 14 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

1-2-3 (10-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)

5-3-0 (18-11 γκόλ, μ γηπεδούχο την Βέρντερ Βρέμης)

Γήπεδο : Whirsol Rhein Neckar Arena.

Χόφφενχάϊμ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ, απο την οποία έχασε με 3-1 σκόρ. Η διαρκής χιονόπτωση σε όλο το παιχνίδι εμπόδισε το αρκετά τεχνικό παιχνίδι που ήθελε να κάνει στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι αψήφησαν τοπν καιρό και χορεύοντας κυριολεκτικά με την μπάλλα, πήραν προβάδισμα με 2-0 στο 42'. Κατάφερε να μειώσει στο 45' με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, χωρίς όμως στην συνέχεια του αγώνα να δείξει οτι μπορεί το κάτι παραπάνω. Η Άουγκσμπουργκ ήταν εμφανώς καλύτερη και στο 2ο μέρος και έκλεισε την νίκη της με γκόλ που μπήκε σε κόντρα επίθεση στο 90ό λεπτό. Υποχώρησε στην 7η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς.

Bet info : Στα 5 τελευταία έφερε απο 2 φορές τα 1-0 και 3-1 σκόρ.

Απουσίες : Σζάλαϋ.


Βέρντερ Βρέμης : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Χέρτα Βερολίνου, την οποία κέρδισε με 2-0 σκόρ. Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως το μάτς του Φράνκο Ντι Σάνντο. Ο Αργεντίνος στάρ της Βέρντερ επανήλθε πολύ ζεστός μετά απο δίμηνη απουσία, και με δύο δικά του τέρματα στο 43' και στο 69' οδήγησε την ομάδα του σε μία πολύ σημαντική νίκη, που την έφερε στην 12η θέση του πίνακα με 20 βαθμούς, 3 πάνω από την ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες του υποβιβασμού.

Bet info : Έρχεται από 4/5 γκόλ-γκόλ και όβερ και επίσης 4/5 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Καλντιρόλα, Φρίτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Κατα την φτωχή και ταπεινή μου άποψη νομίζω πως η φετινή χρονιά για την Χόφφενχάϊμ δεν είναι για πολλά πράγματα. Αντιθέτως όμως για την Βέρντερ υπάρχουν οι πρϋποθέσεις ώστε σύμφωνα με το πρόγραμμά της να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικύνδυνη ζώνη. Βασική μου επιλογή από ατό το παιχνίδι είναι το όβερ.







Hertha Berlin SC  vs  FC Bayer Leverkusen

Προϊστορία - Από το 2005 και μετά σε σύνολο 15 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

1-2-4 (9-17 γκόλ, με γηπεδούχο την Χέρτα Βερολίνου)

3-2-3 (14-13 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερ Λέβερκούζεν)

Γήπεδο : Olympia Stadion.

Χέρτα : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης από την οποία έχασε με 2-0 σκόρ. Απο την αρχή βρέθηκε σε θέση άμυνας και διαρκούς προσπάθειας ανάσχεσης των επιθετικών ενεργειών των γηπεδούχων, χωρίς να της περισσεύει χρόνος για να δημιουργήσει. Σε αυτό συνετέλεσαν και οι πολλές απουσίες που είχε. Χαρακτηριστικό της πλήρους απάθειας που είχε, ήταν το ότι έκανε την πρώτη της σοβαρή επίσκεψη στην αντίπαλη εστία στο 86ο λεπτό !!! Υποχώρησε στην 15η θέση του πίνακα με 18 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet info : Μόλις 4 φορές στα 15 τελευταία κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Μπάουμγιόχαν, Τσιγκερτσί, Καλού, Ρόννι, Μπέν-Χατίρα.


Λέβερκούζεν : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ. Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν υπέρ του δέοντος προφανές στις κινήσεις των παικτών της Μπάγερ οτι ήθελαν αρχικά να σεβαστούν το μεγάλο πρόβλημα του αντιπάλου, και αφ εταίρου να τείνουν μία άτυπη "χείρα βοηθείας". Παρά το λευκό αποτέλεσμα ήταν αρκετά αξιόλογες οι προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών. Βρίσκεται μόνη της στην 6η θέση με 29 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 3/5 Νο γκόλ και 3/5 μ σύνολογκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Τόπρακ, Παπαδόπουλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χωρίς να θέλω να προκαταβάλλω κάτι, νομίζω πως ήρθε η ώρα για την Χέρτα να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην ζώνη με τους μπελάδες. Η Λέβερκούζεν μπορεί να "χάρισε" στην γειτόνισσαν Ντόρτμουντ, δεν νομίζω οτι θα κάνει το ίδιο και στην Χέρτα. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το Over 1,5 Bayer Leverkusen goals.






1.FC Koln  vs  Vfb Stuttgart 1893 e.V.


Προϊστορία - Από το 2005 και μετά σε σύνολο 12 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

0-2-3 (3-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία)

1-1-5 (7-14 γκόλ, με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη)

Γήπεδο : Rhein Energie Stadion.

Κολωνία : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αμβούργο, το οποίο κέρδισε με 0-2 σκόρ. Αυτό που την δσυκόλεψε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και όχι τόσο οι πολυ αθόρυβες επισκέψεις τους στην εστία της. Στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αμυντικά κενά του αντιπάλου απο τα άκρα, και με τον Μάρσελ Ρίσσε να σκοράρει δίς στο 62' και 78' καθάρισε την νίκη. Το τρίποντο αυτό έφερε την Κολωνία στην 10η θέση του πίνακα με 22 βαθμούς, 5 πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet info : Έρχεται από 3/5 Νο γκόλ και 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Χέλμες.


Στουτγκάρδη : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ, απο την οποία έχασε με 0-1 σκόρ. Μετά από αρκετούς αγώνες παρουσίσασε ορθολογικό ποδόσφαιρο, ομως δεν έδειξε έτοιμη να ξεπεράσει το κόμπλεξ που κουβαλά φέτος στην σωστή δημιουργία φάσεων. Άν και γηπεδούχος κατάφερε να αντισταθεί μέχρι το 71'  οπου και δέχθηκε το γκόλ που έκρινε το μάτς, ενω στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρισει με τον Νιντερμάϊερ. Άσχημο αποτέλεσμα που την έφερε μστην 17η προτελευταία θέση του πίνακα με 17 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 under.

Απουσίες : Ντιντάβι, Χάρνικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η πολύ παράξενη προϊστορία που έχουν οι δύο ομάδες κραταει εδώ και αρκετά χρόνια. Υπο νορμάλ συνθήκες θα πρέπει να δουμε κάποιο μεγαλο παιχνιδι απο την Στουτγκάρδη, ομως με αυτά τα χάλια που έχει, ολα ειναι πιθανα. Βασική μου επιλογή απο αυτο το παιχνίδι είναι το Over 1,5 FC Koln goals.








SC Paderborn 07 e.V.  vs  Hamburger SV

Προϊστορία - Είναι η πρώτη φορά που συναντώνται σε οποιαδήποτε απο τις επαγγελματικές κατηγορίες του Γερμανικού Ποδοσφαίρου. Το μάτς του α' γύρου είχε βρει νικήτρια την Πάντερμπορν με 0-3 σκόρ.

Γήπεδο : Benteller Arena.

Πάντερμπορν : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μάϊντς από την οποία έχασε με 5-0 σκόρ. Ήταν ίσως η πιο άσχημη εμφάνιση που έκανε στην διάρκεια της σεζόν. Τόσο απο πλευράς προσπάθειας όσο και από πλευράς πάθους και αγωνιστικότητας όλα ήταν υπό του μηδνός.Το σόου των γηπεδούχων ξεκίνησε μόλις στο 6ο λεπτό, με το μόνο που κατάφερε η Πάντερμπορν να είναι το οτι συγκράτησε αυτό το 1-0 μέχρι το διάλειμμα του ημιχρόνου. Στο δευτερο ημίχρονο κατέρρευσε μόλις δέχθηκε το 2ο γκόλ στο 46' και συνέχισε "με τα πόδια ανοιχτά και τα εσώρουχα κατεβασμένα". Ακολούθησαν ακόμα 3 γκόλ στο 69'-82' και 87' που έγραψαν τους τίτλους του τέλους στην τραγωδία της Βεσφαλικής ομάδας.Υποχώρησε για τα καλά στον πινακα στην 13η θέση με 19 βαθμούς, μόλις 2 πάνω απο την ζώνη με τουσ μπελάδες και το Αμβούργο το οποίο και θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Bet info : Έρχται από 4/5 Νο γκόλ.

Απουσίες : Λούκ, Άμεντικ, Μπέρτελς, Πέπιτς.


Αμβούργο : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε τη Κολωνία από την οποία και έχασε με 0-2 σκόρ. Οι δημιουργικές αντοχές που είχαν οι παίκτες του Γιόζεφ Ζίννμπάουερ έφταναν μέχρι το 60ό λεπτό περίπου. Απο εκεινο το σημείο άρχισαν να κάνουν για ένα ακόμα μάτς την εμφάνισή τους τα πολλά προβληματα που η ομάδα κουβαλά στην άμυνα από την αρχή της σεζόν. Τόσο στο 62ο όσο και αρκετά αργότερα στο 78ο λεπτό, και τα δύο γκόλ που δέχθηκε προήλθαν απο την πλευρά του Χαϊκο Βέστερμανν αριστερά, ο οποίος έμοιαζε να έχει μείνει από φυσικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τις διαγώνιες εφορμήσεις του Μάρσελ Ρίσσε που έβαλε και τα δύο γκόλ της Κολωνίας. Η ομάδα περέμεινε στην 16η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς, ισόβαμθμη με την 17η Στουτγκάρδη και 2 πόντους πίσω από την Πάντερμπορν την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Bet info : Έρχεται από 5/5 under 2,5 και Νο γκόλ.

Απουσίες : Κλέμπερ, Ντίκμάϊερ, Μπεχράμι, Χόλτμπυ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Μπορεί ως άρρωστος Γερμανόφιλος στο ποδόσφαιρο να έχω μία συμπάθεια και να αντιμετωπίζω με ένα σχετικό δέος το Αμβούργο αν και δεν είναι η ομάδα μου, όμως για όσο θα κάθεται κάτω από τα δοκάρια αυτός ο εξαιρετικά επικύνδυνος τερματοφύλακας ο Ντρόμπνι, τόσο το Αμβούργο θα με αποτρέπει από το να βάλω επάνω σε αυτή την ομάδα οποιοδήποτε ποσό με σκοπό να βγάλω το οποιοδήποτε χαρτζηλίκι. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι ειναι ο άσσος, το Over 1,5 Paderborn goals, και το anytime scorer Elias Kachunga. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου