Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Erste Bundesliga 20-2-2015



VfB Stuttgart 1893 e.V.  vs  Balspiel Verein Borussia Dortmund

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 30 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

6-2-6 (20-20 γκόλ, με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη)

6-7-3 (25-17 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)

Γήπεδο : Mercedes Benz Arena.

Στουτγκάρδη : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Χόφφενχάϊμ, από την οποία έχασε με 2-1 σκόρ. Έκανε πολύ προσεκτικό ξεκίνημα,παίρνοντας ελάχιστες πρωτοβουλίες. Έπαιξε με δύο λίμπερο μπροστά από την τετράδα, και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό μέχρι το 3οό λεπτό όταν και η Χόφφενχάϊμ άνοιξε το σκόρ. Δεν το έβαλε κάτω και λίγο αργότερα στο 39' έκανε την ισοφάριση με τον Σακάϊ. Η συνέχεια από εκείνο το σημείο ως το τέλος ήταν αμφίρροπη με δημιουργία φάσεων εκατέρωθεν, όμως με τις δύο ομάδες να τελειώνουν πολύ βιαστικά και επιπόλαια τις φάσεις τους. Ενω όλα έδειχναν οτι η Στουτγκαρδη θα έπαιρνε αποτέλεσμα στο "Ντέρμπυ της Σουηβίας", μία λαναθασμένη αξιολόγηση του επόπτη γραμμών για ελεγχόμενη θέση όφ-σάϊντ στο 9οό λεπτό, ήταν αυτή που επέτρεψε στην Χόφφενχάϊμ να βάλει το νικητήριο γκόλ. Η ομάδα παρέμεινε στην 18η τελευταία θέση του πίνακα με 18 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 under.

Απουσίες : Ρούντιγκερ, Ντιντάβι, Γκένντνερ.





Ντόρτμουντ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μάϊντς, την οποία κέρδισε με 4-2 σκόρ. Η Μάϊντς έκανε ιπτάμενο ξεκίνημα, σκοράροντας μόλις στο 1ο λεπτό. Η αντίδραση της Μπορούσσια άργησε πολύ να έρθει, και ξεκίνησε στο 49ο λεπτό με τον Σούμποτιτς, ενώ με τον Μάρκο Ρόϊς πηρε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό. Αμέσως με την σέντρα ισοφάρισε στο 56' η Μάϊντς, και μετά το μάτς εξελίχθηκε σε παράσταση με έναν πρωταγωνιστή, την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, η οποία ήταν συνεχως έξω από την περιοχή της Μάϊντς. Η μεγάλη πίσεση που άσκησε δεν άργησε να επιβραβευθεί, καθώς ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 3-2 στο 71' και πολύ λίγο αργότερα στο 78' ο Νούρι Σαχίν διαμόρφωσε το νικητήριο 4-2 σκόρ. Με το τρίποντο αυτό διατηρήθηκε στην 15η θέση με 22 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 3/5 Νο γκόλ.

Απουσίες : Ντούρμ, Γρόσκρόϊτς, Χιούμμελς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι δύο ομάδες εξακολουθούν να είναι χαμένες στο ξέφωτο της ποδοσφαιρικής αβεβαιότητας. Πολλά τα προβλήματα για την ιστορική Στουτγκάρδη, αλλα και η Ντόρτμουντ μοιάζει να μην ξέρει τι θέλει από την φετινή Έρστε Μπούντεσλίγκα. Το ρίσκο μπορεί να είναι κάπως μεγάλο όμως θα έχω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι την διπλή ευκαιρία 1Χ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου