Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Erste Bundesliga 15-2-2015



Hertha Berlin SC  vs  Freiburg SC

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 16 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

1-5-2 (8-11 γκόλ, με γηπεδούχο την Χέρτα Βερολίνου)

1-3-4 (9-17 γκόλ, με γηπεδούχο την Φράϊμπουργκ)

Γήπεδο : Olympia Stadion.

Χέρτα : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μάϊντς, την οποία κέρδισε με 0-2 σκόρ. Το επιεικώς κακό αγωνιστικό της προφίλ σε όλο σχεδόν τον αγώνα, ήρθε να σκεπάσει αρχικά η αποβολή του τερματοφύλακα της Μάϊντς στο 32', και στην συνέχεια κάποιες "άνω ποταμών" εμπενεύσεις του διαιτητή, που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να της δώσει το αποτέλεσμα που ήθελε. Σχεδόν αμέσως μετά την αποβολή-δώρο που πήρε έκανε το 0-1 με εύστοχο πέναλτυ στο 35ο λεπτό, ένα γκόλ που της έδωσε ακόμα μεγαλύτερο θάρρος για να κάνει το 0-2 στο 42', και κάπου εκεί να τελειώσουν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παράτησε, και παρά το γεγονός οτι έμεινε και αυτή με 10 παίκτες στο 58' λόγω της αποβολής του Λούστενμπέργκερ, η ευρισκόμενη σε κάκιστη ψυχολογία Μάϊντς δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει αυτό. Πολύ μεγάλο το τρίποντο αυτό για την Χέρτα, καθώς την έφερε στην 14η θέση με 21 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 5/5 under, έχοντας φέρει από δύο φορές τα 1-0 και 2-0 σκόρ.

Απουσίες : Μπίρχερτ, Γκέρσμπεκ, Λούστενμπέργκερ, Φαν Ντεν Μπεργκ, Μπάουμγιόχαν, Τσιγκερτσί, Μπέν-Χατίρα.


Φράϊμπουργκ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, από την οποία έχασε με 0-3 σκόρ. Παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες και πολύ φόβο και δέος για τον αντίπαλο. Το αρκετά μαλθακό της ξεκίνημα δεν το άφησε απαρατήρητο η Μπορούσσια, η οποία άνοιξε το σκόρ μόλις στο 9ο λεπτό. Με τους φιλοξενούμενους να είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση απ ότι η ίδια, κατάφερε τουλάχιστον, να πάει με αυτό το σκόρ στο διάλειμμα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους επιχείρησε με αρκετά χλιαρό τρόπο να "ενοχλήσει" την Ντόρτμουντ, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο, μιάς και η απουσία του Μεχμέντι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Μπορούσσια συνέχισε απτόητη να "εκτελεί", και αρχικά στο 56ο και λίγο αργότερα στο 72ο έκλεισε πειστικά το νικηφόρο πέρασμά της από το Μπράϊσγκάου, πληγώνοντας πολύ την Φράϊμπουργκ, καθώς αυτή η ήττα την άφησε στην 17η προτελευταία θέση του πίνακα με 18 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 όβερ.

Απουσίες : Μπάτς, Ζιλιέν, Στάνκο, Μεχμέντι, Μίτροβιτς, Πέτερσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το μάτς σφυρίζει ο Τόρστεν Κίνχόφερ, ένας αρκετά αυστηρός διαιτητής, που σίγουρα δεν θα χαρίσει τίποτα στην Χέρτα, τον οποίο περιμένω να τιμωρήσει τις "ποδοσφαιρικές αλητείες" που ψάχνει η Χέρτα στους τελευταίους της αγώνες. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι είναι το 2 Draw No Bet υπέρ της Φράϊμπουργκ και το σύνολο γκόλ από 2 έως 3.  







Hannover 96  vs  SC Paderborn 07 e.V.

Προϊστορία - Συναντήθηκαν σε 3 φιλικούς αγώνες στις χρονιές 2006-2008 και 2012. Και στους 3 κέρδισε το Αννόβερο, με 1-0 4-1 και 2-3 αντίστοιχα. Είναι η πρώτη φορά που συναντώνται σε οποιαδήποτε από τις 4 πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες του Γερμανικού Ποδοσφαίρου.

Γήπεδο : HDI Arena.

Αννόβερο : Στο προηγούμενο παιχνίδι του αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αμβούργο απο το οποίο έχασε με 2-1 σκόρ. Ο παράγων μεγάλη ατυχία ήταν αυτός που συνόδευσε το Αννόβερο σε όλο το παιχνιδι, πέρα από την γενικότερα κακή του εμφάνιση. Και τα δύο γκόλ που δέχθηκε ήρθαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αρχικά στο 26ο λεπτό έγινε σέντρα απο αριστερά, και προσπαθώντας ο αμυντικός Μαρσέλο να εμποδίσει την πορεία της μπάλλας με το πόδι του, το έκανε μέν, αλλά είδε την μπάλλα να διαγράφει μία πολύ περίεργη διαγώνια τροχιά προς τα πίσω, ώστε να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακά του, ο οποίος δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 50ό λεπτό, όταν και πάλι από αριστερά, έγινε χαμηλή σέντρα αυτή την φορά, και πάνω στον βηματισμό του και πάλι ο Μαρσέλο, κλώτσησε κατα λάθος την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0, και θέτοντας παράλληλα σοβαρή υποψηφιότητα για να του απονεμηθεί το Όσκαρ ατυχίας. Η μείωση του σκόρ από τον Σόμπιετς στο 66ο λεπτό ήταν απλά μία όαση μέσα στην γενικότερα απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας ως το τέλος του αγώνα. Παρέμεινε στην 10η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς.

Bet info : Έχει 4 σερί μάτς χωρίς νίκη, έχοντας φέρει 4/5 γκόλ-γκόλ, με τα 3 από αυτά να έχουν και όβερ.

Απουσίες : Χόφφμανν, Μίλλερ, Γιά-Κόναν.


Πάντερμπορν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κολωνία, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ, στο μίνι Βεστφαλικό ντέρμπυ της αγωνιστικής. Αυτό που αποτύπωσαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο σε ολη εντελώς την διάρκεια του αγώνα, έμοιαζε περισσότερο με την πολιορκία που δεχόταν ο Οδυσσέας Ανδρούτσος στο Χάνι της Γραβιάς. Μία Πάντερμπορν η οποία προκειμένου να σώσει την πλήρη ανυπαρξία της στο γήπεδο αλλά και τον βαθμό που τόσο έψαχνε, προτίμησε και στα 90 λεπτά να ταμπουρωθεί γύρω από την περιοχή της, καταστρέφοντας παραλληλα το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά και να μην κάνει ούτε μία αξιόλογη επίσκεψη στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων. Η δέ Κολωνία δεν χρειάστηκε να κατεβάσει την άμυνά της πιο κάτω από τα 40 μέτρα του γηπέδου, μή μπορώντας ομως να διασπάσει το "Σινικό Τειχος" του Αννόβερου γύρω από την εστία του. Ο βαθμός αυτός που πήρε, κράτησε το Αννόβερο στην 15η θέση του πίνακα με 20 βαθμους.

Bet info : Έχει σερί από 4 ματς χωρίς νίκη, και έρχεται από 3/5 οβερ και 5/5  Νο γκολ.

Απουσίες : Μπίρχερτ, Λούκ, Άμεντικ, Μπέρτελς, Πέπιτς, Ντούκς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Καμία από τις δύο ομάδες δεν ειναι καλά, όμως πέρα από το ντεφορμάρισμά τους, το Αννόβερο υπερέχει παρασάγκας τοσο σε όλες του τις γραμμές, αλλα και σε δημιουργική ποιότητα. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι ειναι ο ασσος και το anytime scorer Jimmy Briand.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου