Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Erste Bundesliga 14-2-2015




FC Bayern Munchen  vs  Hamburger SV

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 38 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

10-5-3 (45-16 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερν Μονάχου)

3-6-11 (10-34 γκόλ, με γηπεδούχο το Αμβούργο)

Γήπεδο : Allianz Arena.

Μπάγερν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Στουτγκάρδη, την οποία κερδισε με 0-2 σκόρ. Μπορεί μπροστά της να βρήκε την μεγάλη ανάγκη των γηπεδούχων για βαθμούς, τους οποίους όμως είδε να την φοβούνται πολύ. Την περίμενε υπομονετικά σχεδόν σε ολο το πρώο μέρος, και λιγο πριν τελειώσει, ο Ρόμπεν με ωραιο σόλο έκανε το 0-1 στο 41ο λεπτό. Ξεκίνησε λίγο πιο δυνατά στο 2ο μέρος και με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα στο 51' έκανε το 0-2, ρίχνοντας πολύ τον ρυθμό της μετά, και κρατώντας το σκόρ πολύ χαλαρά ως το τέλος. Παραμένει στην κορυφή του πίνακα με 49 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 3/5 όπου σημειώνει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Λάμ,Τιάγκο.


Αμβούργο :  Στο προηγούμενο παιχνίδι του υποδέχθηκε το Αννόβερο, το οποίο κέρδισε με 2-1 σκόρ. Ηταν καλύτερη γενικότερα ως ομάδα στο γήπεδο, και έφτασε στην νίκη περισσότερο εύκολα από όσο το τελικό σκόρ δείχνει. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο αρχικά το Αμβούργο έφτασε στο 2-0. Και τα δύο γκόλ προήλθαν από σέντρες του Αμβούργου από τα πλάγια, στο 26ο και 50ό λεπτό, οι οποίες προσέκρουσαν και οι δύο πάνω στον ίδιο αμυντικό και κατέληξαν στα δίχτυα του Αννόβερου. Η μείωση του σκόρ από το Αννόβερο στο 66ο λεπτό δεν επηρέασε ιδιαίτερα το παχνίδι, καθώς η διαφορά ποιότητας που είχε σε όλες του τις γραμμές το Αμβούργο, βοήθησε τους "δεινόσαυρους" να κρατήσουν με άνεση το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Έχει την σημασία του αυτό το τρίποντο βαθμολογικά, καθώς έφερε την ομάδα στην 12η θέση με 23 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 νο γκόλ και 4/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Κλέμπερ, Ντίκμάϊερ, Μπεχράμι, Χόλτμπυ, Λασσόγγα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αυτός ειναι ο αγώνας υπ αριθμόν 100 για τις δύο ομάδες αποκλειστικά στην Έρστε Μπούντεσλίγκα. Βρίσκω το Αμβούργο πληγωμένο από απουσίες, και με τον Ντρόμπνι κάτω απο τα δοκάρια να εξακολουθεί να ειναι επικύνδυνος. Για την Μπάγερν από την άλλη, η υποχρέωση της παραμονής στην κορυφή παραμένει. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ.  






FC Bayer 04 Leverkusen  vs  VfL Wolfsburg  

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 30 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

10-4-0 (32-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερ Λέβερκούζεν)

11-1-4 (36-22 γκόλ, με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ)

Γήπεδο : Bay Arena.

Λέβερκούζεν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης, από την οποία έχασε με 2-1 σκόρ. Το 3-5-2 με το οποίο ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι την δυσκόλεψε πολύ στην κυκλοφορία, κάνοντάς την να μοιάζει ακίνδυνη, τόσο όσο της χρειαζόταν για να βρεθεί πίσω στο σκόρ με 2-0 στο 29ο λεπτό. Βγάζοντας κόπο και ζόρι μείωσε με τον Καλχάνογλου στο 43', όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος, ωστε να πάρει κάτι από αυτό το μάτς. Το δεύτερο ημίχρονο την βρήκε να φλυαρεί υπερβολικά, τόσο όσο για να βοήθήσει την Βέρντερ να συντηρήσει άνετα το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό ήταν και το στιγμιότυπο της αποβολής του προπονητή της του Ρότζερ Σμίντ, επειδή πήγε να ρωτήσει κάτι στον 4ο διαιτητή. Υποχώρησε στην 6η θέση του πίνακα με 32 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 3/5 Νο γκόλ και 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Τόπρακ.


Βόλφσμπουργκ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Χόφφενχάϊμ, την οποία κέρδισε με 3-0 σκόρ. Έκανε "ιπτάμενο ξεκίνημα", σκοράροντας με τον Ντόστ μόλις στο 3ο λεπτό. Κι ενω περίμενε την Χόφφενχάϊμ να αντιδράσει, εκείνη έδειχνε να εχει αποσυντονιστεί απο το γκόλ και να μην μπορεί να επανέλθει. Για έναν ακόμα αγώνα έκανε αισθητή την παρουσία του ο Κέβιν Ντε Μπρόϊνε, οποίος απέναντι σε μία παραδόξως ακίνδυνη Χόφφενχάϊμ, σημείωσε δύο τέρματα στο 28ο και 84ο λεπτό, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα οτι η Βόλφσμπουργκ εξακολουθεί να παραμένει πολύ επικύνδυνη. Παραμένει στην 2η θέση με 41 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Φελίπε, Πέρισιτς, Ζαβάντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Μηπως οι προσφερόμενες αποδόσεις στα τρία βασικά σημεία του αγώνα να ήταν μοιρασμένες ανάποδα και όχι έτσι όπως αποδίδονται ? Όχι οτι δεν με βρίσκουν σύμφωνο, όμως είναι "λίγο παράξενος" ο επιμερισμός των τιμών στα σημεία. Αντιθέτως δε βρίσκω εξαιρετικά ελκυστική την τιμή στα πολλά γκόλ. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ.  





VfL Borussia Monchengladbach  vs  1.FC Koln

Προϊστορία - Από το 2001 και μετά σε σύνολο 17 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

5-2-1 (18-5 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ)

2-3-4 (7-15 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία)

Γήπεδο : Stadion Im Borussia Park.

Γκλάντμπαχ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Σάλκε, από την οποία έχασε με 1-0 σκόρ. Δέχθηκε το γκόλ που έκρινε τον αγώνα μόλις στο 10ο λεπτό, σε μία αντεπίθεση της Σάλκε που έπιασε την άμυνά της στον ύπνο. Αυτό που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει με κανέναν τρόπο απο το σημείο του γκόλ και μετά ως το τέλος ήταν, η παραδόξως "Ιταλική" αμυνα με την οποία παραδόξως την αντιμετώπισε η Σάλκε, ελαίω του προπονητή της. Η Γκλάντμπαχ είχε τις ευκαιρίες της μέν, αλλά έδειχνε να την εμποδίζει μία ανώτερη δύναμη στο να τελειώνει σωστά τις ευκαιρίες που της δίνονταν. Υποχώρησε στην 5η θέση του πίνακα με 33 βαθμούς.

Bet info : Στα 5 τελευταία έφερε 4 φορές το 1-0 σκόρ.

Απουσίες : Δέν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.


Κολωνία : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Πάντερμπορν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ. Αυτό που κατάφερε ήταν να φοβηθεί περισσότερο τον ίδιο της τον εαυτό, παρά να προσπαθήσει να αδιαφορήσει για τους φόβους της Πάντερμπορν και να κάνει το παιχνίδι της. Λίγες ήταν οι φάσεις που έγιναν μπροστά στις δύο εστίες, με το παιχνίδι να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας σε καμία περίπτωση. Δίκαιος ο βαθμός και για τις δύο ομάδες, ο οποίος έφερε την Κολωνία στην 11η θέση του πίνακα με 24 βαθμούς.

Bet info : Συμπλήρωσε 6 μάτς χωρίς ήττα, ενώ έρχεται από 2 συνεχόμενες ισοπαλίες με το ίδιο 0-0 σκόρ.

Απουσίες : Χέλμες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Τεράστιο γειτονικό ντέρμπυ στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, με πολύ χοντρή φαγούρα και μίσος ακόμα και σε επίπεδο φιλάθλων. Της έκατσε πολύ βαρύ αυτό το 1-0 από την Σάλκε της Γκλάντμπαχ. Εν όψει της προσπάθειας που θα κάνει για να παραμείνει οπωσδήποτε εντός της Ευρωπαϊκής ζώνης, μας μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί τις ιδιαίτερες δσυκολιες αυτού του αγώνα, απέναντι στην πολύ κωλοπετσωμένη και ανανεωμένη πλέον Κολωνία, η οποία μας δείχνει αν μη τι άλλο πως, μπορεί να πορευτεί ακόμα και χωρίς τον μεγάλο Χέλμες. Η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το 1 Draw No Bet υπέρ της Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ.  







TSG 1899 Hoffenheim  vs  VfB Stuttgart 1893 e.V.  

Προϊστορία - Από το 2005 και μετά σε σύνολο 16 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

1-3-3 (9-9 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)

5-2-2 (19-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη)

Γήπεδο : Whirsol Rhein Neckar Arena.

Χόφφενχάϊμ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ, από την οποία έχασε με 3-0 σκόρ. Το πολύ γρήγορο γκόλ που δέχθηκε μόλις στο 3' την έβγαλε από νωρίς εκτός πορείας. Της πήρε λίγα λεπτά για να συνέλθει, και οταν το έκανε της ήρθε και το 2-0 στο 28ο λεπτό. Απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη Βόλφσμπουργκ σε όλο τον αγώνα φοβήθηκε πολύ παραπάνω από όσο της έπρεπε, και αυτός της ο φόβος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν που λειτούργησε καταλυτικά στο αμυντικό της κομμάτι, ώστε να έρθει εύκολα και το 3-0 στο 84ο λεπτό. Άξιζε κάτι καλύτερο, δεν ήταν όμως στην μέρα της. Παρέμεινε στην 7η θέση του πινακα με 26 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, ενω στα 15 τελευταία μόλις 3 φορές κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Πολάνσκι.


Στουτγκάρδη : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου, απο την οποία έχασε με 0-2 σκόρ. Οι πιθανότητές της για να κοιτάξει τους Βαυαρούς στα μάτια ήταν καλές, τουλάχιστον όσο προχωρούσε το πρώτο ημίχρονο. Λίγο πριν το τέλος αυτού ήταν που την πλήγωσε με ωραιο σόλο ο Ρόμπεν στο 41', ενω πολύ λίγο μετά το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου στο 52ο λεπτό δέχθηκε και το 0-2 απο απ ευθειας εκτέλεση φάουλ, στο οποιο το τειχος που έστησε άνοιξε σαν καρπούζι, προκειμένου να περάσει η μπάλλα. Πλησίασε αρκετές φορές στην συνέχεια την μεγαλη περιοχή της Μπάγερν, όμως ο Ιμπίσεβιτς δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του. Ήρθε η δική της σειρά στον βαθμολογικό πίνακα, για να στήσει ράντζο στην 18η τελευταία θέση του πίνακα με 18 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 5/5 under και Νο γκόλ.

Απουσίες : Βλαχοδήμος, Λάϊμπολντ, Ρούντιγκερ, Ντιντάβι, Γκρουέθο, Γιαλτσίν, Γκίντσεκ, Αμπντελλαουέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Σούπερ ντέρμπυ στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Βάδης-Βυρτεμβεργης με το φαβορί παραδόξως να ειναι η Χόφφενχαϊμ, ενώ κανονικά οι ρόλοι σαφώς και θα έπρεπε να είναι αντίστροφοι. Υπάρχει ένα θυμόσοφο γνωμικό που λέει οτι "'Οταν υπάρχει 1 θέλω υπάρχουν 100 μπορώ", το οποίο ταιριάζει γάντι στην ανάγκη και τα θέλω της Στουτγκαρδης για βαθμούς που θα οδηγήσουν στην σωτηρία. Μένει να δούμε αν κάποια απο τα μπορώ που την συνοδεύουν, μπορουν να αποτυπωθούν και στο γήπεδο. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το γκολ-γκόλ.








SV Werder Bremen  vs  FC Augsburg    

Προϊστορία - Από το 2010 και μετά σε σύνολο 8 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-1-1 (4-2 γκόλ, με γηπεδούχο την Βέρντερ Βρέμης)

3-1-0 (10-5 γκόλ, με γηπδούχο την Άουγκσμπουργκ)

Γήπεδο : Weser Stadion.

Βέρντερ Βρέμης : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπάγερ Λέβερκούζεν, την οποία κέρδισε με 2-1 σκορ. Η συνταγή του κόουτς Βίκτορ Σκρίπνικ για απλο και ταυτόχρονα "πονηρό" ποδόσφαιρο φαινεται πως ταίριαξε γαντι στην Βέρντερ. Προτίμησε να αμυνθεί ανοιχτά δίνοντας χώρους, κάτι που ουσιαστικά παγίδεψε την Μπάγερ. Την τράβηξε μακριά από την εστία της, και χτυπώνας εξαιρετικά στην κόντρα, άνοιξε το σκόρ με τον Σέλκε στο 17ο λεπτό. το γκόλ αυτό άνοιξε κι άλλους χώρους στην ήδη πολύ καλή Βέρντερ, η οποία έκανε το 2-0 με τον Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς στο 29ο λεπτό. Το τελικό σκόρ έκλεισε στο 430 λεπτό ο Καλχάνογλου. Στο 2ο μέρος και οι δύο ομάδες ξέχασαν όλα ωραία τα οποία απέδωσαν στο πρώτο, και επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ σκληρού παιχνιδιού και έντονων αντιπαραθέσεων με τον διαιτητη, ο οποίος δεν τους άφησε ήσυχους, καταφέρνοντας μόνος του με τις εμπνεύσεις του να συντηρήσει το σκόρ μέχρι το τέλος. αρκετά ευεργετικό αυτό το τρίποντο για την Βέρντερ, που την έφερε στην 8η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, στις οποίες σκοράρει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Πρέντλ, Ζάνντερ, Φον Χάακε.



Άουγκσμπουργκ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σκόρ. Αν υπηρχε Όσκαρ ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας, θα πήγαινε δικαιωματικά στην Άουγκσμπουργκ. Ξεκίνησε εξαιρετικά ανοίγοντας το σκορ με τον Κλάβαν στο 7', ενώ μη θέλοντας να σταματήσει να πιέζει, διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Μπομπαντίγια στο 37ο λεπτό. Ο ύπνος που την έπιασε στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου, έβαλε την Άουγκσμπουργκ στο παιχνίδι καθώς σκόραρε ακριβώς στο 45ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος η Άουγκσμπουργκ προτίμησε αντί να διατηρήσει το επίπεδο της κόντρας που υπήρχε, προτίμησε να αναλωθει σε μία φλύαρη συντήρηση του προβαδίσματός της. Αυτα τα επικύνδυνα παιχνίδια ακριβώς φρόντισε να αποζημιώσει οπως έπρεπε η Άϊντραχτ, η οποία ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο Άλεξ Μέϊερ στο 70ό λεπτό, και απο καθαρή της ατυχία δεν μπόρεσε να φτάσει στην ολική ανατροπή, κρατώντας άνετα το σκόρ μέχρι το τέλος. Με τον βαθμό που πήρε η Άουγκσμπουργκ διατηρήθηκε στην 4η θέση με 34 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 γκόλ-γκόλ και όβερ.

Απουσίες : Γιάνκερ, Φερχάεγκ, Έσσβάϊν, Μόραβεκ, Ματάβζ, Μέλντερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Θα ειμαι εξαιρετικά σύντομος. Βασική μου επλογη απο αυτό το παιχνίδι είναι ο άσσος. 




Eintracht Frankfurt  vs  FC Schalke 04

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 24 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

3-4-5 (18-17 γκόλ, με γηπεδούχο την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης)

8-4-0 (22-8 γκόλ, με γηπεδούχο την Σάλκε)

Γήπεδο : Commerzbank Arena.

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Η εξέλιξη του παιχνιδιού την ήθελε να δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα, απο ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος περίμενε με υπομονή τις κατα κύματα επιθέσεις των γηπεδούχων, που μπηκεαν πολύ δυνατά και δίκαια πήραν το προβάδισμα με 2-0 στο 37ο λεπτό. Λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής για το διάλειμμα, της ήρθε ένα ανέλπιστο δώρο από την άμυνα της Άουγκσμπουργκ μετά από στημένη μπάλλα, και μείωσε με τον Στέφαν Άϊγκνερ στο 45ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη και αξιοποίησε στο έπακρο την νωθρότητα που επέδειξε η Άουγκσμπουργκ προσπαθώντας να συντηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Έψαξε τις αδυναμίες των αντιπάλων με υπομονή, και αυτός της ο κόπος επιβραβεύτηκε ισοφαρίζονας με την ισοφάριση την οποία πέτυχε με τον  αρχηγό Άλεξ Μέϊερ στο 70ό λεπτό, και μπόρεσε να κρατήσει άνετα τον βαθμό ως το τέλος. Βρίσκεται στην 9η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 γκόλ-γκόλ, ενώ μόλις 2 φορές στα 15 τελευταία κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Ντζάκπα, Θαμπράνο, Βάλντσμιντ, Βαλντέζ.



Σάλκε : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ, την οποία κέρδισε με 1-0 σκόρ. Ξεκίνησε πολύ δυνατά από το πρώτο κι όλας σφύργιμα, και καταφέρνοντας να μεταφέρει απο πολύ νωρίς την πίεση στην αντίπαλη εστία, έβαλε το γκόλ που έκρινε τον αγώνα, με τον Τρανκίλλο Μπαρνέττα μόλις στο 10ο λεπτό. Αυτό που επέδειξαν οι παίκτες της στην συνέχεια ήταν, το πόσο πιστά ακολουθούν την νέα παικτική φιλοσοφία που έφερε στην ομάδα ο κόουτς Ντομένικο Ντι Ματέο. Η αμιγώς "Ιταλική συμπεριφορά" αρχικά στο ανασταλτικό κομμάτι αλλα και στην εν γένει αντιμετώπιση του παιχνιδιού, ανάγκασε μέχρι και τον τηλεοπτικό σπορτκάστερ του παιχνιδιού να αναρωτάται σε ζωντανή μετάδοση το πόσα χρόνια μπορεί να πέρασαν από την τελευταία φορά που η Σάλκε ακολούθησε αυτό το παικτικό μοτίβο. Αδίκησε ελαφρώς τον εαυτό της στο 2ο κυρίως ημίχρονο, καθώς ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις να διευρύνει το προβάδισμά της, προτίμησε να μην το κάνει, και να αναλωθεί σε μία άκρως "επαγγελματική" διαχείρηση αποτελέσματος ως το τέλος. Μεγάλο το τρίποντο που πήραν οι "Κένιγκσμπλάουεν", το οποίο έφερε την ομάδα να κάθεται περήφανα μόνη της στην 3η θέση του πίνακα με 34 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 under, έχοντας φέρει 2 φορές το 1-0 σκόρ.

Απουσίες : Φάρμανν, Γκίφερ, Κολάζινατς, Ντράξλερ, Σάμ, Γκορέτσκα, Ομπάζι, Φαρφάν, Χούνντελάαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι δύο ομάδες θα έρθουν στο μάτς με πολύ καλή ψυχολογία, την οποία ανέκτησαν απο διαφορετικό μετερίζι. Έχουμε κατ αρχήν να κάνουμε με δύο προπονητές, οι οποίοι στα παικτικά τους νιάτα ήταν εξαιρετικοί αμυντικοί, και φρόντισαν αυτές τους τις αμυντικές πολυ καλές εμπειρίες, να τις μεταφέρουν και στις ομάδες που έχουν προπονήσει έως τώρα. Οι απουσίες που έχει η Άϊντραχτ δεν την επηρεάζουν, καθώς οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν εδώ και καιρό. Η Σάλκε αναμένεται να παραταχθεί με πολύ "πληγωμένο" απουσιολόγιο, με σχεδόν μεικτή 11άδα. Δεν νομίζω πως αυτό θα επηρρεάσει τα πλάνα του Ντι Ματέο, που αν μη τι άλλο, μας έχει δείξει με τον καλύτερο τρόπο το πως μπορεί να στήνει τις ομάδες του αν και ελλειπείς, ωστε να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Κάτι μου λέει πως δεν θα κουνηθεί φύλλο σε αυτό το μάτς. Προτίμησα να αποφύγω διακριτικά τα τρία βασικά σημεία του αγώνα, και θα έχω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι το under 2,5 goals.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου