Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Erste Bundesliga 1-2-2015




SV Werder Bremen  vs  Hertha Berlin SC


Προϊστορία - Από το 2006 και μετά σε σύνολο 13 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

6-0-0 (17-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Βέρντερ Βρέμης)

3-1-3 (11-14 γκόλ, με γηπεδούχο την Χερτα Βερολίνου)

Γήπεδο : Weser Stadion.

Βέρντερ Βρέμης : Η τελευαία της υποχρέωση για το 2014 ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, όταν και υποδέχθηκε την Μπορούσσια Ντορτμουντ, την οποία κέρδισε με 2-1 σκόρ στο σούπερ νέρμπυ της ουράς. Στο διάστημα της χειμερινής διακοπής έδωσε 4 φιλικά προετοιμασίας επι Γερμανικού εδάφους. Υποδέχθηκε την Ενεργκί Κόττμπους και την Μπορούσσια Μένχενγκλαντμπαχ τις οποίες κερδισε με το ίδιο 3-2 σκόρ, ενώ στα δύο εκτός έδρας που έδωσε, έχασε απο την Νούϊσμπουργκ με 3-1 σκόρ ενώ κέρδισε το Αννόβερο με 2-3 σκόρ. Είναι η ομάδα που ανοίγει την είσοδο της ζώνης με τους μεγάλους μπελάδες, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, έχοντας μαζέψει μολις 17 βαθμούς. Ισοβαθμεί μεν με την Στουγκάρδη και το Αμβούργο, όμως μειονεκτεί έναντί τους καθώς έχει χειρότερη συνολική διαφορά τερμάτων.

Bet info : Έρχεται από 4/5 όπου σκοράρει και δέχεται τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Χούζινγκ, Φον Χάακε, Γιλντιρίμ, Λόρεντσεν, Μακιάντι, Πρέντλ, Χούζιτς.



Χέρτα : Η τελευταία της υποχρέωση για το 2014 ήταν η εντός έδρας επβλητική σφαλιάρα απο την Χόφφενχάϊμ με 0-5 σκόρ στις 21 Δεκεμβρίου. Στην χειμερινή διακοπή έδωσε 3 φιλικά προετοιμασίας πι Γερμανικού εδάφους, όλα εντός έδρας. Κατάφερε και έχασε από την Χάλεσερ με 1-3, δυσκολεύτηκε αρκετά με τους Γιούνγκ Μπόϋς για ναφέρει 1-1, ενώ με πολύ ζόρι κέρδισε την Τούν με 1-0 σκόρ.Βρίσκεται στην 13η θέση του πίνακα με 18 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες και την Βέρντερ Βρέμης την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Bet info : Μόλις σε 2 απο τα 10 τελευταία κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Γκέρσμπεκ, Μπάουμγιόχαν, Μπέν-Χατίρα, Τσιγκερτσί, Χόσογκάϊ, Σκέλμπρεντ, Καλού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πολυ οριακό μάτς και για τις δύο ομάδες, το αποτέλεσμα του οποίου ίσως κρίνει πολλά για το μέλλον τους στην φετινή Έρστε Μπούντεσλίγκα. Έχω την αίσθηση πως απέναντι σε αυτή την τραγική Χέρτα των πολυ σημαντικών απουσιών,καθώς λείπει σχεδόν η μισή της 11άδα, οτι η Βέρντερ έχει μία πολυ καλή ευκαιρία νίκης που ίσως την απομακρύνει απο τα χειρότερα έστω και προσωρινά. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι είναι ο άσσος και το Over 1,5 Werder Bremen goals.







FC Augsburg  vs  TSG 1899 Hoffenheim

Προϊστορία - Από το 2002 και μετά σε σύνολο 19 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

6-1-1 (16-8 γκόλ, με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ)

5-4-2 (16-10 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)

Γήπεδο : SGL Arena.

Άουγκσμπουργκ : Στις 20 Δεκεμβρίου έδωσε το τελευταίο μάτς για το 2014 υποδεχόμενη την Μπρούσσια Μένχενγκλάντμπαχ, την οποία κέρδισε με 2-1 σκόρ. Στην χειμερινή διακοπή ακολούθησαν 2 φιλικά προετοιμασίας επι Γερμανικού εδάφους, ένα εντός κι ένα εκτός έδρας. Εντός έχασε από την Κάϊζερσλάουτερν με 1-2, ενώ με το ίδιο σκόρ κέρδισε εκτός έδρας την Γκρόϋτερ Φύρτ. Προς το παρόν κάθεται περήφανα στην 6η προνομιούχο θέση του πίνακα με 27 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την Χόφφενχάϊμ την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έτοιμη να υπερασπιστεί το δικαίωμα εισόδου της στην ποδοσφαιρική Ευρωβουλή της επόμενης σεζόν.

Bet info : Στα 5 τελευταία έφερε 3 συνεχόμενες φορές το 2-1 σκόρ.

Απουσίες : Χίτζ, Μπάμπα, Χόνγκ, Ράϊνχαρντ, Ρίντερ, Εκίν, Μόραβεκ, Ράϊντάλερ, Ματάβζ, Μέλντερς.



Χόφφενχάϊμ : Η τελευταία της υποχρέωση για το 2014 ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, όταν και ισοπέδωσε εκτός έδρας την Χέρτα Βερολίνου με 0-5 σκόρ. Στην χειμερινή διακοπή έδωσε 2 φιλικά προετοιμασίας, κερδίζοντας την Κάϊζερ Τσίφς με 0-1 σκόρ, ενώ κέρδισε και την Άστρα Γκιούργκιου με 3-1 σκόρ. Βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς, μόλις έναν πισω από την Άουγκσμπουργκ την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, θέλοντας με το εξίσου "ζεστό" αγωνιστικό της στύλ, να μπεί στην ζώνη με τα Ευρωπαϊκά εισητήρια της επόμενης περεόδου.

Bet info : Έρχεται απο ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό 7/10 όβερ 3,5 γκόλ.

Απουσίες : Στολτς, Βίϊζε, Ακπογκούμα, Κίμ, Σούλλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Παρά τις πολλές απουσίες που έχει η Άουγκσμπουργκ, αυτές που μπερδεύουν πολύ είναι των Μόραβεκ και Μέλντερς, κάτι που σημαίνει ότι το Βαυαρικό συγκρότημα θα έχει ως μοναδική αιχμή του δόρατος τον "υπερήλικα" και μπαρουτοκαπνισμένο Τομπίας Βέρνερ, με πάρα πολύ δουλειά να πέφτει στα πόδια του. Αυτό που σίγουρα περιμένω να δώ είναι, την Χόφφενχάϊμ να περιμένει υπομονετικά στην γωνία προσπαθώντας να σπάσει το μπετόν αρμέ που θα επιχειρήσει να παρατάξει η Άουγκσμπουργκ, πάντα όμως έτοιμη να κάνει την ζημιά με την πλύ ισχυρή front line που διαθέτει. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ και το 2 Draw No Bet  υπέρ της Χόφφενχάϊμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου