Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Erste Bundesliga 31-1-2015



FC Schalke 04  vs  Hannover 96

Προϊστορία - Από το 2006 και μετά σε σύνολο 19 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

7-2-1 (21-8 γκόλ, με γηπεδούχο την Σάλκε)

4-3-2 (16-13 γκόλ, με γηπεδούχο το Αννόβερο)

Γήπεδο : Veltins Arena.

Σάλκε : Έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2014 υποδεχόμενη στις 20 Δεκεμβριου το Αμβούργο, με το οποίο ήρθε ισόπαλη με 0-0 σκόρ. Στο διάστημα της διακοπής έκαν μόλις ένα φιλικό εκτός έδρας με την Ραπίντ Βιέννης, από την οποία και έχασε με 2-1 σκόρ. Βαθμολογικά είναι μαζί με την Γκλάντμπαχ και την Άουγκσμπουρκ στην 4η θέση με 27 βαθμους, πάντα έτοιμη να διατηρηθεί στο Ευρωπαϊκό κόλπο.

Bet info : Έρχεται από 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Φάρμανν, Αόγκο, Αϋχάν, Κολάζινατς, Ντράξλερ, Γκορέτσκα, Ομπάζι, Φαρφάν.



Αννόβερο : Το 2014 βρήκε την ομάδα ν κλεινει τις υποχρεώσεις της με εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 σκόρ υποδεχόμενη την Φράϊμπουργκ. Στο διάστημα της χειμερινής διακοπής πραγματοποίησε 4 φιλικά προετοιμασίας, όλα εντός έδρας. Αρχικά κέρδισε τόσο την Βικτόρια Πλζεν αλλά και τους Γιούνγκ Μπόϋς με το ίδιο 1-0 σκόρ,ακολούθησε το 3-1 επι της Ααράου, ενώ στο τελευταίο έχασε από την Βέρντερ Βρέμης με 2-3 σκόρ. Είναι στην 8η θέση του πίνακα με 24 βαθμούς, και με ακμαία την όρεξη για τα Ευρωπαϊκά εισητήρια καθώςμαπέχει μόλις 3 πόντους πισω από αυτά.

Bet info : Έρχεται από 3/5 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Άλμερ, Μίλλερ, Χόφφμανν, Αντρέασεν, Γιά-Κόναν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Όσο αρκετά κομψός απο τιμή μου φαίνεται ο άσσος, άλλο τόσο πιο υπερβολικό μου φαίνεται το διπλό, για επανέναρξη πρωταθλήματος. Θα παίξουν τον ρόλο τους οι απουσίες και για τις δύο ομάδες, καθώς ειναι σημαντικές. Βασική μου επιλογή από αυτο το παιχνίδι ειναι το όβερ.







1.FSV Mainz 05  vs  SC Paderborn 07 e.V.

Προϊστορια - Από το 2007 και μετά, σε σύνολο 3 αναμετρησεων εχουμε τα εξής :

1-0-0 (6-1 γκόλ, με γηπεδούχο την Μάϊντς)

0-2-0 (3-3 γκόλ, με γηπεδούχο την Πάντερμπορν)

Γήπεδο : Coface Arena.

Μάϊντς : Η τελευταία της υποχρέωση για το 2014 ήταν το εντός έδρας 1-2 με το οποίο έχασε απο την Μπάγερν Μονάχου. Ακολούθησαν δυο φιλικά προετοιμασίας επι Γερμανικού εδάφους. Στο πρώτο έπαιξε εκτός έδρας με την Φράϊμπουργκ, την οποία ζόρισε πολύ μέχρι να χάσει με 1-0 σκόρ. Στο δεύτερο υποδέχθηκε την Άϊντραχτ Μπράουνσβάϊγκ, σε ένα μάτς όπου ο προπονητής της δοκίμασε πολλά διαφορετικά συστήματα όπως και η αντίπαλη ομάδα, με το τελικό αποτέλεσμα να σταματάει δίκαια στο 1-1 σκόρ. Δεν αισθάνεται και πολύ καλά στην 12η θέση που βρίσκεται με τους 18 βαθμούς που έχει, με την απόσταση της απο τους μπελάδες να είναι μόλις 1 βαθμός.

Bet info : Συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς νίκη όπου στους 6 απο αυτούς έχει σύνολο γκόλ απο 2-3.

Απουσίες : Πάρκ, Σλίκ, Χόφφμανν, Κού, Μόριτς, Νεντέλεφ.



Πάντερμπορν : Η τελευταία επίσημη της υποχρέωση ήταν το 0-0 που απέσπασε εκτός έδρας απο την Στουτγκάρδη στις 20-12-2014. Κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής ακολούθησαν δυο φιλικά προετοιμασίας επι Γερμανικού εδάφους. Κέρδισε εκτός έδρας την μικρή Κρέϋ με 0-3 σκόρ ,ενω "την πάτησε" εντός έδρας με την Ζάνκτ Πάουλι απο την οποία έχασε με 0-2 σκόρ. Μπορεί να είναι στην 10η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς, όμως η θέση αυτή δεν της εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς έχει απόσταση μόλις 2 βαθμών πάνω απο την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet info : Έχει μόλις 2 νίκες στα 10 τελευταία, ερχόμενη απο επιμέρους 4/5 με σύνολο γκόλ απο 2 εως 3.

Απουσίες : Άμεντικ, Μπέρτελς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ο κίνδυνος εισόδου στην ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες του υποβιβασμού παραμένει ακόμα ορατός και για τις δυο ομάδες. Θέλω να πιστεύω πως, η Μάϊντς θα αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι περισσότερο με την εμπειρία της, παρά με το συνολικό της τεχνικό ταλέντο. Όσο για την Πάντερμπορν, θεωρώ πως καλείται να σταθεί αξιοπρεπώς σε μια έδρα στην οποία δυσκολεύονται ομάδες πολύ μεγαλύτερου μεγέθους απο αυτήν. Το μοίρασμα των αποδόσεων στα τρια βασικά σημεία του αγώνα το κρίνω ως οριακά ανεκτό. Βασικές μου επιλογές απο αυτό το παιχνίδι είναι ο άσσος για την Μάϊντς, το Over 1,5 Mainz goals, και το συνδυαστικό στοίχημα που περιλαμβάνει τον άσσο μαζί με το όβερ 2,5 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.







Freiburg SC  vs  Eintracht Franfurt

Προϊστορία - Από το 2009 και μετά σε σύνολο 9 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

0-3-1 (1-3 γκόλ, με γηπεδούχο την Φράϊμπουργκ)

3-0-2 (5-7 γκόλ, με γηπεδουχο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Γήπεδο : MAGE SOLAR Stadion.

Φράϊμπουργκ : Το 2014 έκλεισε για τα "γεράκια", με την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 σκόρ απέναντι στο Αννόβερο στις 21 Δεκεμβρίου. Στην χειμερινή διακοπή ακολούθησαν 3 φιλικά προετοιμασίας επι Γερμανικού εδάφους. Στο πρώτο υποδέχθηκε την Μάϊντς  την οποία κέρδισε με 1-0 σκόρ, ακολούθησε το εκτός έδρας ξεμούδιασμα επι της Πρόϋσσεν Μύνστερ με 1-4 σκόρ, ενω  έκλεισε την προετοιμασία της με μια εντυπωσιακή εντός έδρας "σφαλιάρα" απο την Καρλσρούη με 0-5 σκόρ. Έστησε ράντζο στην 18η τελευταία θέση του πίνακα, έχοντας μαζέψει μόλις 15 βαθμούς.

Bet info : Μόλις 3 φορές στα 15 τελευταία παιχνίδια της κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Μπάτς, Ζιλλιέν, Κρμας, Κέμπφ, Μίτροβιτς, Στάνκο.


Άϊντραχτ Φρανκφούρτης : Η τελευταία της υποχρέωση για το 2014 ήταν το εκτός έδρας 1-1 που απέσπασε απο την Μπάγερ Λέβερκούζεν στις 20 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής έδωσε μόλις ενα φιλικό προετοιμασίας , εκτός έδρας με την γειτόνισσα Βέεν Βίϊζμπάντεν την οποία κέρδισε δύσκολα με 0-2 σκόρ. Οι 23 βαθμοί που έχει στην 9η θέση του πίνακα της προσφέρουν μια σχετική άνεση και ασφάλεια, καθώς είναι 6 βαθμούς πάνω απο την ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες.

Bet info : Έρχεται απο 4/5 όπου σημειώνει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Ντζάκπα, Ιγκνιόφσκι, Βάλντσμιντ, Βαλντέζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Απο στοιχηματικής απόψεως οι αποδόσεις που κυκλοφορούν γύρω απο τον άσσο της Φράϊμπουργκ, θα μπορούσαν να αποτελέσουν παικτική ευκαιρία μόνο αν τα "γεράκια" ήταν σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Όσο δε για αυτές στο διπλό της  Άϊντραχτ θα έλεγα πως είναι δικαιολογημένες, καθώς δείχνουν σε κάποιο βαθμό την όποια βαθμολογική αδιαφορία θα μπορούσε να έχει. Βασικές μου επιλογές απο αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ, και το 2 Draw No Bet υπέρ της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.








VfB Stuttgart 1893 e.V  vs  VfL Borussia Monchengladbach

Προϊστορία - Απο το 2006 και μετά σε σύνολο 15 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

5-0-2 (14-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη)

0-4-4 (7-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Μένχνενγκλάντμπαχ)

Γήπεδο : Mercedes Benz Arena .

Στουτγκάρδη : Το τελευταίο επίσημο μάτς που έδωσε για το 2014 ήταν το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Πάντερμπορν στις 20 Δεκεμβρίου. Ο κόουτς Χούμπ Στέφενς προτίμησε να επικεντρωθεί η ομάδα του σε εσωτερική προετοιμασία, παρά να δώσει κάποιον φιλικό αγώνα. Βρίσκεται στην 15η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς ισοβαθμώντας αρχικά με το 14ο Αμβούργο, αλλά και την 16η Βέρντερ Βρέμης, η οποία είναι η πρώτη ομάδα που ανοίγει την ζώνη με τους πολύ μεγάλους μπελάδες. Πλεονεκτεί εναντι της Βέρντερ καθώς έχει καλύτερη συγκομιδή στην συνολική διαφορά των τερμάτων.

Bet info : Έρχεται απο 8/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκόλ.

Απουσίες : Ρούντιγκερ, Ντιντάβι, Γκρουέθο, Γιαλτσίν.



Γκλάντμπαχ : Η τελευταία επίσημη υποχρέωση της για το 2014 ήταν το 2-1 σκόρ με το οποίο έχασε εκτός έδρας απο την Άουγκσμπουργκ στις 20 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής παρέμεινε σε Γερμανικό έδαφος , όπου έδωσε τρεις εκτός έδρας φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Αρχικά έχασε απο την Βέρντερ Βρέμης με 3-2 σκόρ, ενω στα δυο υπόλοιπα κέρδισε την Ροτ Βάιςς Έσσεν με 0-1 σκόρ και την Κάιζερσλάουτερν με 1-3 σκόρ. Παραμένει πολύ ζεστή στο κόλπο της Ευρώπης, ευρισκόμενη στην 4η θέση του πίνακα με 27 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται απο 4/5 γκόλ-γκόλ και όβερ.

Απουσίες : Χάν, Τραορέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αρχής γενομένης απο αυτό το παιχνίδι το σύνθημα για την Στουτγκάρδη πλεον είναι "νυν υπέρ πάντων ο αγών", προκειμένου τα τρομερά μωρά της Μερσεντές και της Πόρσε να εξασφαλίσουν την σωτηρία στην φετινή Έρστε Μπούντεσλίγκα. Η ομάδα δεν θα έχει εύκολο έργο, καθώς θα βρεί μπροστά της μια τα μάλλα ενδιαφερόμενη Γκλάντμπαχ. Βασικές μου επιλογές απο αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ και το όβερ.






Hamburger SV  vs  1.FC Koln

Προϊστορία - Από το 2008 και μετά σε σύνολο 10 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

3-0-2 (14-9 γκόλ, με γηπεδούχο το Αμβουργο)

1-2-2 (7-8 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία)

Γήπεδο : Imtech Arena .

Αμβούργο : Η τελευταία του υποχρέωση για το 2014 ήταν το εκτός έδρας 0-0 που απέσπασε απο την Σάλκε στις 20 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της χειμερινής διακοπής έδωσε μόλις ενα αλλά δυνατό φιλικό προετοιμασίας, χάνοντας μεν δίκαια αλλά πολύ δύσκολα απο την Μάντσεστερ Σίτυ με 2-0 σκόρ. Είναι στην 14η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς αγκαζέ με την 15η Στουτγκάρδη αλλά και την 16η Βέρντερ η οποία είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, έναντι της οποίας πλεονεκτεί στην συνολική διαφορά των τερμάτων.

Bet info : Έρχεται απο 4/5 Νο γκόλ.

Απουσίες : Ντίκμάϊερ, Μπεχράμι.



Κολωνία : Η τελευταία της υποχρέωση για το 2014 ήταν το εκτός έδρας 2-1 με το οποίο έχασε απο την Βόλφσμπουργκ στις 20 Δεκεμβρίου. Στην χειμερινή διακοπή έδωσε τρια φιλικά προετοιμασίας τα οποία και κέρδισε. Η πρώτη νίκη ήρθε  επι της Κορίνθιανς με 0-1 , η δεύτερη επι της Φλουμινένσε με 2-3, και η τρίτη επι της Βέεν Βίϊζμπαντεν με 0-3 σκόρ. Βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς, σε απόσταση μόλις 2 βαθμών απο την ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες.

Bet info : Μόλις 5 φορές στα 15 τελευταία κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Χέλμες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αρκετά δύσκολο ντέρμπυ ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες που έχουν ειδικό βάρος φανέλας η καθεμία, όπου κοινός τους στόχος είναι η αποφυγή της ζώνης με τους μπελάδες αρχικά, και η άνετη παραμονή στην συνέχεια. Αν και με βρίσκουν σύμφωνο, θα ήθελα ελαφρώς πιο συμμαζεμένες τις αποδόσεις στο διπλό. Βασική μου επιλογή απο αυτο το παιχνίδι είναι το σύνολο γκόλ απο 2 εως 3.







FC Bayer 04 Leverkusen  vs  Ballspiel Verein Borussia Dortmund

Προϊστορία - Από το 2005 και μετά σε σύνολο 19 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-4-3 (14-16 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερ Λέβερκούζεν)

4-1-5 (12-11 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)

Γήπεδο : Bay Arena.

Λέβερκούζεν : Το τελευταίο της μάτς για το 2014 ήταν το 1-1 που έφερε υποδεχόμενη την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στις 20 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής έδωσε δυο φιλικά προετοιμασίας όπου κέρδισε την Φλουμινένσε με 0-3 σκόρ, και έχασε απο την Κορίνθιανς με 1-2 σκόρ. Βρίσκεται μόνη της στην 3η θέση του πίνακα με 28 βαθμούς, έχοντας όμως αρκετές γειτόνισσες απο κάτω.

Bet info : Έρχεται απο 4/5 με σύνολο γκόλ απο 2 εως 3.

Απουσίες : Γιέβντάϊ, Σόν, Κρούζε.



Ντόρτμουντ : Το τελευταίο της μάτς για το 2014 ήταν το 2-1 με το οποίο έχασε εκτός έδρας από την Βέρντερ Βρέμης στις 20 Δεκεμβρίου. Κατα την διάρκεια της χειμερινής διακοπής έδωσε 4 φιλικά προετοιμασίας. Στα 3 πρώτα κέρδισε κατα σειρα με το ίδιο 1-0 σκόρ τις Σιόν, Στεάουα Βουκουρεστίου και Ουτρέχτη,ενώ στο 4ο αντιμετώπισε την Φορτούνα Ντύσσελντορφ φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 σκόρ. Βρίσκεται στην 17η προτελευταία θέση του πίνακα έχοντας μαζέψει μόλις 15 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 4/5 under.

Απουσίες : Μπλαστσικόφσκι, Κέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ευρωπαϊκός αέρας απέναντι σε ανάγκη για επιβίωση και παραμονή στην κατηγορία. Κρίνω πώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε αυτό το μάτς.Βασική μου επιλογή απο αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου