Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Zweite Bundesliga 8-12-2014



1.FC Nurnberg  vs  TSV 1860 Munchen

Η Νυρεμβέργη στο προηγούμενο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Άϊντραχτ Μπράουνσβάϊγκ, από την οποία έχασε με 1-0 σκόρ. Οι γηπεδούχοι ήταν πολυ καλά διαβασμένοι στο παιχνίδι τους, δίνοντας πολλούς χώρους στην Νυρεμβέργη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την κόντρα επίθεση. Αυτό ακριβώς έγινε στο 38ο λεπτό, σημείο όπου η Άϊντραχτ πέτυχε το μοναδικό γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση. Δίκαιο το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, αλλά και την Νυρεμβέργη, η οποία θα μπορούσε να είχε δικαίωμα σε κάτι καλύτερο από πλευράς αποτελέσματος, αν το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ήταν αρκετά πιο ορθολογικό.

Η 1860 στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την ΈφΈςΦάου από την Φρανκφούρτη, απο την οποία έχασε με 0-2 σκόρ. Επιχείρησε να μπεί ζωηρά στο παιχνίδι, όμως μέσα από την γενικότερα κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έδειξε οτι εξακολουθεί να μήν μπορεί να βγεί από την χώρα του βαθέως ύπνου. Λίγες φάσεις, καθόλου φαντασία, μηδέν πάθος και μεγάλη νωθρότητα, ήταν αυτά που κατέθεσαν τα ιστορικά "λιοντάρια" του Μονάχου, απογοητεύοντας τους πάντες στην "Αλλιάντς Αρένα".


ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η φετινή σεζόν γενικότερα στο Γερμανικό Ποδόσφαιρο κρύβει πολλές και καλές δυνατές συγκινήσεις, τουλάχιστον στις πρώτες δύο επαγγελματικές κατηγορίες του, όπου συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Είναι από τα πλέον άσχημα γεγονότα για κάποιον που παρακολουθεί είτε λίγο είτε πολυ το ποδόσφαιρο των Γερμανών, να βλέπει ως σούπερ ντέρμπυ παραμονής στην Zweite Bundesliga, τον αγώνα μεταξύ της Νυρεμβέργης και της 1860, που υπο άλλες συνθήκες θα ήταν μία πολύ ωραία κόντρα με σασπένς, αλλά στην Erste Bundesliga. Για τον νεόκοπο κόουτς της Νυρεμβέργης τον Βαλεριέν Ισμαέλ, δεν μπορεί να πεί κανείς οτι τρέλλανε κόσμο με την προπονητική του ευφυΐα, δείχνει ομως αν μή τι άλλο, οτι έχει να προσφέρει κάτι, απέναντι στον συνάδελφό του τον Μάρκους Φον Άλεν, που μας δείχνει όσο σκληρό κι αν ακούγεται, οτι τον ενδιαφέρει να εξασφαλίσει τον μισθό του, χωρίς να τον ενδιαφέρει κάτι παραπάνω για το καλό της ομάδας. Βασική μου επιλογή από αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι είναι ο άσσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου