Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 12-12-2014



SpVgg Greuther Furth vs RasenBallsport Leipzig

Η Γκρόϊτερ στο προηγούμενο παιχνίδι της ήρθε ισόπαλη με 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Καρλσρούη.Επιχειρώντας αρκετές φορές να βρεί τα πατήματά της στο γήπεδο,αν και έκανε κάποιες καλές φάσεις,προτίμησε να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα,προκειμένου να μήν εκτεθεί στην Καρλσρούη,που ήταν καλυτερη στο παιχνίδι.Άρχισε όμως να υποχωρεί στον πίνακα,φτάνοντας στους 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Η ΆρΜπέ από την Λειψία στο προηγουμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε τους τρομερους "σάντσερ" της Ίνγκολσταντ,απο την οποία έχασε με 0-1.Δέχθηκε το γκόλ μόλις στο 9ο λεπτό,το οποίο όμως ήταν αρκετό για να την βγάλει εντελώς εκτός πορείας.Το σκόρ έμεινε μέχρι το τέλος,χωρίς η ΆρΜπέ να δείξει σοβαρα σημάδια αντίδρασης.Η ήττα αυτή άφησε την ομάδα 3 πόντους πίσω από την προνομιούχο τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αντίθετο κίνητρο έχουμε σε αυτό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες.Η Γκρόϊτερ από εκεί που ονειρευόταν μεγαλεία,τώρα πρέπει να αρχίσει να προσέχει περισσότερο.Η ΆρΜπέ από την άλλη,το "έχει" ακόμα αρκεί να δείξει ελαφρώς μεγαλύτερη σοβαρότητα.Η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ.





SV Sandhausen vs VfL Bochum 1848

Έκανε ίσως την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι τώρα στην σεζόν η "μικρή" Ζάνντχάουζεν,τρελλαίνοντας κόσμο με το τεράστιο διπλό που έβγαλε μέσα στο Ντύσσελντορφ απέναντι σε μία ανέλπιστα "κοιμισμένη" Φορτούνα.Το έψαχνε αυτό το παιχνίδι απο καιρό,ωστε να δείξει οτι το "μπορεί" το εξουσιαστικό ποδόσφαιρο.Η νίκη αυτή την απομάκρυνε 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Άξιζε στην Μπόχουμ αυτό που έπαθε εντός έδρας,φέρνοντας ισοπαλία με 3-3 υποδεχόμενη την Ζάνκτ Πάουλι.Η επιπόλαιη και εξαιρετικά υπερφίαλη διαχείρηση φυσικών δυνάμεων και εμπνεύσεων που έκανε,την ανάγκασε να δεί τους φιλοξενούμενους "Παουλιάνερ" να παίρνουν 3 φορές το προβάδισμα,και η ίδια να "κλέβει" ουσιαστικά με πολύ κόπο και ζόρι την ισοπαλία,προς το τέλος του αγώνα.Έμεινε ηδη 7 βαθμούς πίσω από την προνομιούχο τριάδα,πέφτοντας 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η συνέχεια για την Ζάνντχάουζεν στην σεζον,θα την βρεί κατ εμέ σε μία κατάσταση,μόνιμης προσπάθειας για αναζήτηση βαθμών προκειμένου να παραμείνει αξιοπρεπώς σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι η Zweite Bundesliga.Δεν μπορώ όμως να πώ και το ίδιο για την σαφώς πιο έμπειρη Μπόχουμ,που έφτασε χαμηλά στον πίνακα,πληρώνοντας τα λάθη της,με κίνδυνο να δεί να κάνει είσοδο στα χειρότερα.Η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ.






FC Erzgebirge Aue  vs  1.FC Heidenheim

Το πασίγνωστο τραγουδοσύνθημα του ΠΑΣΟΚ "Η ζωή τραβάει την ανηφόρα" φαίνεται πως έχει το εντελώς αντίθετο αντίκτυπο για την Άουε.Κάνει ότι μπορεί για να "τραβήξει" την κατηφόρα προς τον υποβιβασμό στην Trei Liga,κάτι που φάνηκε στην επιεικώς απαράδεκτη εκτός έδρας εμφάνιση όπου έχασε με 3-0 από την Κάϊζερσλάουτερν,με χαρακτηριστική ευκολία.Παραμένει στην τελευταία θέση του πίνακα,και ο μόνος που ξεχωρίζει μέσα από αυτό το χάλι είναι,ο συμπαθέστατος προπονητής της ο Τόμι Στίπιτς,που κάνει πολυ φιλότιμες προσπάθειες για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της ομάδας του.

Η Χάϊντενχάϊμ στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την ΦάουΈφΆρ Άαλεν,από την οποία έχασε με 0-1 σκόρ.Η σκέψη να αφήσει μετά από καιρό το παραδοσιακά συμμαζεμένο ποδόσφαιρο που παίζει και να "πάει με τα νερά" και τον ρυθμό "ύπνου" που επέβαλλαν οι φιλοξενούμενοι,δεν της βγήκε όπως έδειξε μετά η συνέχεια.Είχε την ατυχία να συνεχίσει σε όλο το 2ο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 44ο λεπτό,και σαν να μήν έφτανε αυτό,ήρθε στο 50ό λεπτό ένα "πονηρά κρύο" γκόλ από την Άαλεν,που την έβγαλε από την πορεία της, με το σκόρ να μένει ως το τέλος.Εξακολουθεί να παραμένει σε τροχιά ανόδου,καθως είναι 3 πόντους πίσω από την προνομιούχο τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η Άουε μπορεί να θέλει μέν,αλλά μου δείχνει οτι δεν μπορεί,έχοντας απέναντί της μία Χάϊντενχάϊμ η οποία πείθει οτι μπορεί να επιστρέψει στο καλό ποδόσφαιρο που μας συνήθισε να παίζει.Το μάτς αυτό μου μοιάζει σαν μία μάχη μεταξύ ενός νεκρού και ενός τραυματισμένου.Προτίμησα να αφήσω στην άκρη τα τρία βασικά σημεία του αγώνα,παίρνοντας ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι το Χ στο ημίχρονο.











TSG 1899 Hoffenheim  vs  Eintracht Frankfurt

Προϊστορία - Από το 2008 και μετά σε σύνολο 10 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-2-1 (4-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)

1-1-3 (5-10 γκόλ, με γηπεδούχο την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης)

Γήπεδο : Whirsol Rhein Neckar Arena

Χόφφενχάϊμ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, από την οποία έχασε με 1-0 σκόρ. Όλα της πήγαν καλά μεν στο παιχνίδι χωρίς να υστερήσει πουθενά.Την διαφορά όμως έκανε το μεγάλο πάθος και η ορμή με την οποία η Ντόρτμουντ μπήκε στο παιχνίδι, κάτι που έφερε στο 17ο λεπτό, το μοναδικό γκόλ που έκρινε το μάτς. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Χόφφενχάϊμ να έχει υποχωρήσει στην 8η θέση του πίνακα, τρείς πόντους πίσω από την Ευρωπαϊκή ζώνη.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 όπου δέχεται τουλάχιστον 3 τέρματα.

Απουσίες : Μπίτσακσιτς, Σζάλαϋ, Σαλίχοβιτς.


Άϊντραχτ Φρανκφούρτης : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Βέρντερ Βρέμης, την οποία κέρδισε με 5-2 σκόρ. Οι δύο ομάδες μπήκαν από την αρχή του αγώνα με διαθέσεις για ανοιχτό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο τις βρήκε ισόπαλες με 1-1 σκόρ, όμως το 2ο μέρος ανήκε σχεδόν όλο στην Άϊντραχτ, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστη τον αρχηγό Άλεξ Μέϊερ ο οποίος σημείωσε δύο γκόλ, έφτασε σε αυτη την ομολογουμένως εντυπωσιακή νίκη, η οποία την έφερε στην 7η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Ευρωπαϊκή ζώνη.

Bet Info : Έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, κάτι που επαναλαμβάνει για 2η φορά στο 2014 μετά τις 23 Αυγούστου. Επιμέρους έρχεται από 3/5 με όβερ 3,5 γκόλ.

Απουσίες : Τράππ, Ντζάκπα, Γκέρεσκίχερ, Θαμπράνο, Βάλντσμιντ, Βαλντέζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το μάτς αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κρίνουν το αν οι δύο ομάδες είναι σε θέση να διαχειριστούν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να εξακολουθήσουν να έχουν ζωηρό ενδιαφέρον για μία θέση στο κόλπο προς την Ευρωπαϊκη ζώνη.Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ και το όβερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου