Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 17-12-2014



TSV 1860 Munchen  vs  1.FC Kaiserslautern

Η 1860 συνέχισε να απογοητεύει για ένα ακόμα ματς, αυτή την φορά εντός έδρας με την Καρλσρούη, όπου έχασε περισσότερο εύκολα απ' όσο δείχνει το 2-3 σκόρ. Απαράδεκτη από την αρχή έως το τέλος, χωρίς ίχνος σοβαρής έμπνευσης.

Η Έφ Τσε Κά δεν μπόρεσε ούτε αυτή να σταματήσει εκτός έδρας την Ίνγκολσταντ, από την οποία έχασε με 2-0 σκόρ. Η προσπάθειά της μέν ήταν πολύ καλά, όμως η αμυντική διάταξη των "σάντσερ" ήταν ακομα καλύτερη, και ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αρχίζουν να μου δημιουργούνται τα πρώτα ερωτήματα, για το μήπως δούμε τελικά την 1860 μετά από πολλά χρονια στην σχεδον νεοσυσταθείσα Trei Liga. Αν και δεν θέλω κάν να το σκέφτομαι αυτό, προτίμησα να αφήσω το μάτς στην άκρη.




FC Ingolstadt 04  vs  FC Sankt Pauli

Η Ίνγκολσταντ εντός έδρας υποδέχθηκε την Κάϊζερσλάουτερν, την οποία κερδισε με 2-0 σκόρ. Βρήκε σοβαρές αντιστάσεις από τους "Κόκκινους Διαβόλους", όμως είχε και η ίδια εξαιρετική διαχείρηση, ωστε να πάρει αυτο που θέλει να μείνει ακόμα πιο ζεστή στο κόλπο της ανόδους.

Η Ζάνκτ Πάουλι πλήρωσε για ένα ακόμα παιχνίδι τα αστεία λάθη που κάνει, και έχασε εντός έδρας από την Ντάρμσταντ με 0-1 σκόρ, κάτι που ανάγκασε την διοίκηση να απομακρύνει τον εμβληματικό πρώην αρχηγό της τον Τόμας Μέγγλε, και να φέρει στην θέση του τον γνωστό στο ευρύ Ελληνικο κοινό, τον Έβαλντ Λίνεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δύσκολο ντεμπύτο του Λίνεν στον πάγκο της Πάουλι, και του έτυχε να είναι απέναντι στην Ίνκολσταντ. Δεν λέω οτι η Πάουλι δεν έχει δικαίωμα στο θετικό αποτέλεσμα, είμαι όμως πολύ περίεργος να δώ πως θα το κάνει άν το κάνει.Βασική μου επιολογή από αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ.




VfR Aalen  vs  RasenBallsport Leipzig

Η Φάου Έφ Άρ έρχεται από εντός έδρας 1-2 όπου έχασε από την Νυρεμβέργη. Άργησε πάρα πολύ να μπεί στο παιχνίδι, και όταν το έκανε λίγο μετά το 60ό λεπτό, ήταν ήδη πίσω με 0-2 και απλά κατάφερε να μειώσει. Εκεί που μας τα έλεγε κάπως καλά, άντε πάλι που πλησίασε στον πόντο την ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες.

Τεράστιο διπλό με 0-1 σκόρ έβγαλε η Αρ Μπέ Λειψίας μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα οπως ήταν αυτή της Γκρόϊτερ Φύρτ. Η νίκη ήρθε στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να είναι σχεδόν ισοδύναμες, και η οποία έφερε την ΆρΜπέ 3 πόντους πίσω από την άνοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, δεν την βολεύει την Άαλεν να το πάει υπομονετικά γιατί η Άρ Μπέ δεν συγχωρεί στην κόντρα, έχοντας μάλιστα βελτιώσει πολύ και τα στημένα της. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ.




SV Sandhausen  vs  SV Darmstadt 98 e.V.

Η Ζάνντχάουζεν άν και εντός έδρας, ηθελημένα "κόλλησε" απέναντι στην Μπόχουμ, με την οποία έφεραν 0-0 σκόρ. Κατάφερε να "χτίσει" την εστία της με επαγγελματικό μπετόν αρμέ, με τις επισκέψεις της στην εστία της Μπόχουμ να είναι αξιόλογες. Το αποτέλεσμα αυτό την απομάκρυνε 5 βαθμούς πάνω από τους μπελάδες.

Η Ντάρμσταντ χωρίς να το περιμένει και η ίδια οτι θα συνέβαινε, τιμώρησε με "πολύ ωραίο" τρόπο εκτός έδρας την Ζανκτ Πάουλι, παίρνοντας την νίκη με 0-1 σκόρ. Ήταν εμφανώς καλύτερη από τους γηπεδούχους, όπου παραδόξως δεν έπαιξε πολυ ξύλο, με την νίκη αυτή να την φέρνει 1 πόντο πίσω από την προνομιούχο τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Μπορεί να κατάφερε να βάλει φρένο στην Μπόχουμ η Ζάνντχάουζεν, όμως εδώ τα κόζια είναι διαφορετικά. Θέλει περισσότερη υπομονή, καθώς αναμένεται να την "ξυλοκοπήσει" πολύ η Ντάρμσταντ. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το 2 Draw No Bet υπέρ της Ντάρμσταντ.



FC Erzgebirge Aue  vs  1.FC Nurnberg

Δικαιούται απόλυτα να τα έχει με την τυχη της η Άουε, στο εντός έδρας 1-1 που έφερε με την Χάϊντενχάϊμ. Ανοίγοντας πολυ νωρίς το σκόρ, μπόρεσε και ξεδίπλωσε πολλές από τις αρετές της μετά. Μία στιγμιαία ομως αδράνεια προς το τέλος, ήταν αυτή που της στέρησε το τρίποντο που τόσο ήθελε, με το αποτέλεσμα αυτό να την κρατά ακόμα μέσα στην ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες.

Η Νυρεμβέργη έρχεται από μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1-2 σκόρ επι της Φάου Έφ Αρ Άαλεν. Της ήρθε ως ανέλπιστο δώρο το να βρεί σε κατάσταση ύπνου την άμυνα των γηπεδούχων, και με όλο το θαρρος της, πήρε προβάδισμα 0-2 στα πρώτα 60 λεπτά, χωρίς να τρομάξει από την μείωση του σκορ σχεδον αμέσως μετά το δεύτερο γκόλ. Έφυγε ήδη 8 πόντους πάνω από τους μπελάδες, και αρχίζουν να γίνονται οι πρώτες σκέψεις για να προλάβει την άνοδο από την οποία απέχει 7 βαθμούς πίσω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Συμπαθώ τον προπονητή της Άουε τον Τόμι Στίπιτς, όμως αυτήν την Νυρεμβέργη στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος, δεν μπορει να την αντιμετωπίσει, καθώς απο τεχνικής τουλάχιστον απόψεως, λείπουν πολλά στοιχεία από την ομάδα του. Η βασική μου επιλογή από αυτο το παιχνίδι είναι το 2 Draw No Bet για την Νυρεμβέργη.



Ballspiel Verein Borussia Dortmund  vs  VfL Wolfsburg

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 29 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

9-3-3 (33-18 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)

4-4-6 (23-25 γκόλ, με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ)

Γήπεδο : Signal Iduna Park

Ντόρτμουντ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου επαιξε εκτός έδρας με την Χέρτα Βερολίνου, από την οποία έχασε με 1-0 σκόρ. Οι δύο ομάδες μοίρασαν την κυκλοφορία της μπάλλας σε όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο. Ήρθε όμως το 40ό λεπτό, όπου ένα πρώην παιδί της Ντόρτμουντ, ο Τζούλιαν Σίμπερ την "τιμώρησε" βάζοντας το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα και το σκόρ. Η συνέχεια της Μπορούσσια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ μέτρια ως κακή,καθως το χρονικό σημείο που μπήκε το γκόλ, της χάλασε εντελώς την ψυχολογία και αντέδρασε πολύ σπασμωδικά. Η ήττα αυτή την έφερε σε ισοβαθμία με την 16η Βέρντερ, όμως η ίδια υπερτερεί λόγο καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων.

Bet Info : Έρχεται από 7/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκόλ.

Απουσίες : Αλομέροβιτς, Μικχιτάριαν, Ρόϊς, Γί, Παπασταθόπουλος.


Βόλφσμπουργκ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Πάντερμπορν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Ξεκίνησε το μάτς πολύ δυνατά, με την άμυνά της να πλησιάσει σχεδον στην μεσαία γραμμή, πιέζοντας πολυ ψηλά. Έφερε καρπούς αυτό καθώς από αυτογκόλ της Πάντερμπορν, άνοιξε το σκόρ στο 17ο λεπτό. Δεν το παράτησε και συνέχισε να πιέζει περισσότερο, με τον Κέβιν Ντε Μπρόϊνε να χάνει κάποιες χαρακτηριστικά απίστευτες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, δίπλα στον "ταμπουροπόλεμο" της Πάντερμπορν "έβαλε το χεράκι του" και ο διαιτητής, ο οποίος "εφεύρεσε" ένα "πολύ ωραίο" πέναλτυ, με το οποίο η Πάντερμπορν ισοφάρισε το σκόρ, βοηθώντας την ουσιαστικά να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι. Αδικείται εμφανέστατα η Βόλφσμπουργκ από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν σκάλες ανώτερη.Παρά την ήττα, παρέμεινε στην 2η θέση του πίνακα.

Bet Info : Έρχεται από 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Φελίπε, Όχς, Τέλκε, Σεγκουΐν, Ζαβάντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αν έλεγα σε κάποιον ότι η Βόλφσμπουργκ έχει όλες τις προυποθέσεις να διατηρήσει για τα καλά την 2η θέση της, κάνοντας ακόμα και νίκη μέσα στο Ζίγκναλ Ιντούνα Πάρκ, όποιος με άκουγε μπορεί να με περνούσε για ηλίθιο ή γραφικό. Κι όμως οι "Λύκοι" της Βόλφσμπουργκ όχι μόνο τα προσόντα φέτος έχουν, αλλά και τις πολύ επικύνδυνες αγωνιστικές προϋποθέσεις για να το πραγματοποιήσουν αυτό. Δεν μπορούμε βεβαίως σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε την έδρα της Μπορούσσια, όπου σχεδον πάντα έχει το προβάδισμα απέναντι σε όποιο αντίπαλο έχει μπροστά της, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι ειναι το διπλό για την Βόλφσμπουργκ, αλλά με +0,75 Γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ, ωστε σε περίπτωση ήττας από την Ντόρτμουντ με ένα γκολ διαφορά, να χαθεί μόνο το μισό ποντάρισμα.




VfL Borussia Monchengladbach  vs  SV Werder Bremen 

Προϊστορία - Από το 2001 και μετά σε σύνολο 24 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :  

8-2-2 (31-18 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ) 

7-5-0 (23-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Βέρντερ Βρέμης) 

Γήπεδο : Stadion Im Borussia Park. 

Γκλάντμπαχ : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπάγερ Λέβερκούζεν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ, σε ένα από τα πολύ μεγάλα ντέρμπυ της κοιλάδας του Ρήνου. Οι "ασπιρίνες" ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ στο 18ο λεπτό. Λίγο μετά το μέσον του ημιχρόνου, τα "πουλάρια" της Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ ανέκτησαν τον έλεγχο στην κυκλοφορία, κάτι που βοήθησε αρκετά την ομάδα για να ισοφαρίσει με τον Ρόελ Μπρόουερς στο 40ό λεπτό, και οι δύο ομάδες να πάνε στο διάλειμμα. Σαν παιχνίδι προδιέθετε για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια. Η άποψη όμως και των δύο ομάδων ήταν τελείως διαφορετική, και αυτό διότι ήταν τόσο ιδιαίτερα σκληρό και άτεχνο το παιχνίδι τους, που δίκαια κράτησε μέχρι το τέλος το σκόρ, μοιράζοντας ταυτόχρονα εξίσου δίκαια από έναν βαθμό στις δύο ομάδες. Η ισοπαλία αυτή βοήθησε την Μπορούσσια να διατηρηθεί τουλάχιστον στην 4η θέση, ισόβαθμη με την 3η Μπάγερ Λέβερκούζεν, και παρά το γεγονός οτι έχουν την ίδια συνολική διαφορά τερμάτων, να υστερεί επειδή η Μπάγερ έχει κατα 6 γκολ καλύτερη επίθεση.

Bet Info : Έρχεται από 8/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκολ. 

Απουσίες : Νταχούντ. 



Βέρντερ Βρέμης : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε το Αννόβερο, με το οποίο ήρθε ισόπαλη με 3-3 σκορ. Επιβεβαίωσε για ένα ακόμα παιχνίδι, πως δεν έχει σταθερότητα στο ποδοσφαιρικό της προφίλ, το οποίο εμοιαζε περισσότερο με την πασίγνωστη ταινία "Όσα παίρνει ο άνεμος". Βρέθηκε πίσω στο σκόρ μόλις στο 12', κατάφερε όμως με σπουδαία αντίδραση να ανακτήσει το προβάδισμα μέχρι το 55', με γκόλ που σημείωσαν οι Γιουνούζοβιτς και Λόρενζεν. Το εμφανώς καλύτερο όμως Αννόβερο, είχε άλλη άποψη και πιέζοντας ακόμα περισσότερο, βρήκε την άμυνα της Βέρντερ να κοιμάται κυριολεκτικά και να ξαναπαίρνει εκ νέου το προβάδισμα σε 2-3 σκόρ, με 2 γκόλ που σημείωσε μέσα σε 2 λεπτά στο 62ο και 64ο λεπτό. Το φορτίο στην πλάτη της Βέρντερ άρχισε να γίνεται πολύ βαρύ, κατάφερε όμως μετα κόπων και πολλών βασάνων να στερήσει το τρίποντο από το Αννόβερο, καθώς με τον Νταβί Σελκέ ισοφάρισε το παιχνίδι στο 88ο λεπτό. Το μέγεθος της αδικίας αυτού του ισόπαλου αποτελέσματος απέναντι στις δύο ομάδες είναι 85-15 υπέρ του Αννόβερου, ένα αποτέλεσμα που "έσπρωξε" την Βέρντερ στην 17η θέση, μέσα στην ζώνη με τους μπελάδες, στην δυάδα του απ ευθείας υποβιβασμού. 

Bet Info : Έρχεται από 3/5 No goal. 

Απουσίες : Μπούς, Πρέντλ, Ζάνντερ, Φον Χάακε, Γιλντιρίμ, Ντι Σάνντο. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Όσο παραμένει σοβαρά τραυματίας ο καλύτερος παίκτης της Βέρντερ φέτος ο Φράνκο Ντι Σάνντο, τα χέρια του κόουτς Βίκτορ Σκρίπνικ παραμένουν δεμένα, μή έχοντας άλλη πιο σοβαρή και αξιόπιστη λύση στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας από την Βρέμη. Από την άλλη μεριά, ευχάριστη έκπληξη για την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ αποτελεί η αγωνιστική άνοδος των Χέρμανν, Χρκγότα και Μπρόουερς, δίνοντας έτσι πολλές λύσεις στον κόουτς Λουσιέν Φάβρ, ωστε τα "πουλάρια" να αποδόσουν ακόμα καλύτερα στο ήδη πολύ επικύνδυνο μεσοεπιθετικό παιχνίδι που κάνουν. Αποφάσισα να μήν ξεφύγω πολύ σε στοιχηματικό επίπεδο, και θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτο το παιχνίδι το Over 1,5 Borussia Monchengladbach goals.  






TSG 1899 Hoffenheim  vs  FC Bayer 04 Leverkusen 

Προϊστορία - Από το 2003 και μετά σε σύνολο 13 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής : 

1-1-5 (8-16 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ) 

5-0-1 (17-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερ Λέβερκούζεν) 

Γήπεδο : Whirsol Rhein Neckar Arena. 

Χόφφενχάϊμ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία κέρδισε με 3-2 σκόρ. Το μάτς από το ξεκίνημά του, είχε όλα όσα χρειαζόταν ακόμα και ο πιο απαιτητικός φίλαθλος. Πάθος και απο τις δύο ομάδες, ένταση στις προσωπικές μονομαχίες και διάθεση για μπάλλα πάνω απ όλα, ήταν αυτά που συνόδευσαν τον αγώνα. Η Χόφφενχάϊμ πήρε 3 φορές το προβάδισμα. Αρχικά άνοιξε το σκόρ ο Φόλλανντ στο 43', απάντησε η Άϊντραχτ στο 58', εκ νέου το προβάδισμα για την Χόφφενχάϊμ στο 65', για να απαντήσει η Άϊντραχτ για 2η φορά στο 77ο λεπτό. Αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος με δικό του γκόλ στο 87', έδωσε μία μεγάλη νίκη στην Χόφφενχάϊμ, η οποία "καβάλησε" την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης κατα δύο βαθμούς, και έφτασε σε απόσταση 1 βαθμού από την Ευρωπαϊκή ζώνη. 

Bet Info : Έρχεται από 9/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκόλ. 

Απουσίες : Στόλτς, Βίϊζε, Ακπογκούμα, Σούλε, Μουζόνα. 


Λέβερκούζεν : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ, σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπυ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Οι δύο ομάδες πήραν αυτό που τους άξιζε, σύμφωνα με αυτό που παρουσίασαν στο γήπεδο. Η Μπάγερ ήταν αυτή που ανοιξε το σκόρ στο 18' με το Καλχάνογλου. Το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν με το μέρος της Γκλάντμπαχ η οποία κυκλοφορούσε καλύτερα στο γήπεδο, και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση στο 40ό λεπτό. Αυτό που έκαναν και οι δύο στο δεύτερο μέρος, ήταν να επιδοθούν σε ένα ρεσιτάλ κλειστού και αντιαισθητικού ποδοσφαίρου, με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος, μοιράζοντας δίκαια από εναν βαθμό. Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε ισόβαθμες τις δύο ομάδες σε 3η και 4η θέση ανίστοιχα. 

Bet Info : Έρχεται από 8/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκόλ. 

Απουσίες : Ντονάτι, Γεβντάϊ, Παπαδόπουλος, Καλχάνγλου, Ράϊναρτς, Κρούζε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η Χόφφενχάϊμ θέλει να ξαναμπεί δυνατά στο κόλπο της Ευρώπης, ως δυνατό αουτσάϊντερ αλλωστε που είναι. Από την άλλη, τα παιχνίδια της Μπάγερ Λέβερκούζεν με την φωτιά είναι πολυ οριακά, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να βγεί σύντομα έξω από την Ευρωπαϊκή ζώνη. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ. 





Eintracht Frankfurt  vs  Hertha Berlin SC  

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 17 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής : 

2-4-3 (7-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης) 

5-0-3 (16-10 γκόλ, με γηπεδούχο την Χέρτα Βερολίνου) 

Γήπεδο : Commerzbank Arena 

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Χόφφενχάϊμ, από την οποία έχασε με 3-2 σκόρ. Δέχθηκε πίεση από την αρχή, όμως είχε την υπομονή να κρατήσει χαμηλά το παιχνίδι, πρίν οι γηπεδούχοι ανοίξουν το σκόρ στο 43ο λεπτό. Συνέχισε να ακολουθεί τον ρυθμό της Χοφφενχάϊμ καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 58ο λεπτό με τον Στέφαν Άϊγκνερ.Ξαναπήρε η Χόφφενχάϊμ το προβάδισμα στο 65' και ανταπάντησε ξανά με τον Χάρις Σεφέροβιτς στο 77ο λεπτό. Μή έχοντας άλλη απαντητική λύση, ελλειψει φυσικών δυνάμεων, δέχθηκε το 3ο γκόλ στο 87ο λεπτό. Ήταν πολύ καλή η προσπάθειά της, όμως έχασε στις λεπτομέρειες, μία ήττα που την κράτησε στην 8η θέση και 3 βαθμούς πίσω από την Ευρωπαϊκή ζώνη. 

Bet Info : Έρχεται απο 3/5 όπου δέχεται τουλάχιστον 2 γκόλ. 

Απουσίες : Βίντβαλντ, Ντζάκπα, Γκέρεσκίχερ, Θαμπράνο, Ρόζεννταλ, Βάλντσμιντ, Βαλντέζ. 


Χέρτα : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, την οποία κέρδισε με 1-0 σκόρ. Άλλα πράγματα περίμενε ακόμα και η ίδια να δεί στο γήπεδο, και αλλιώς της βγήκε το μάτς έτσι όπως πήγε. Σπανίως στην σεζόν απέναντι σε αντιπάλους μεγέθους σαν την Ντόρτμουντ κάνει τόσο εμφατικό παιχνίδι. Κι όμως έγινε, και ήταν αυτή που με ένα πρώην παιδί της Μπορούσσια τον Τζούλιαν Σίμπερ στο 40ό λεπτό, κάνοντας το Ολύμπια Στάντιον να "σηκωθεί" στον αέρα από τα έξαλλα πανυγήρια. Η Χέρτα πήρε μεγάλο θάρρος στο 2ο ημίχρονο κάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, όμως η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που προκειμένου να μήν διασυρθεί καθώς δεν έπαιζε καλά, κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Πολύ μεγάλη νίκη για την Χέρτα, η οποία την απομάκρυνε 3 πόντους πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες. 

Bet Info : Έρχεται από 4/5 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκόλ. 

Απουσίες : Μπίρχερτ, Γκέρσμπεκ, Χέϊτινγκα, Γιάνκερ, Πλάτενχαρντ, Φαν Ντεν Μπεργκ, Μπάουμγιόχαν, Τσιγκερτσί, Μουχτάρ, Βάγκνερ. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι δύο ομάδες δεν μπορώ να πώ πως βρίσκονται στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας που θα έπρεπε να είναι. Υπάρχουν βέβαια διαφορές μεταξύ τους, και κυρίως στο δημιουργικό παιχνίδι, στο οποίο αυτή την περίοδο είναι καλύτερη η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Πολλές οι απουσίες για την Χέρτα, και είμαι πολύ περίεργος να δώ τί είδους λαγούς θα βγάλει από το καπέλο του ο κόουτς Γιός Λούχουκάϋ για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το 1 Draw No Bet για την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. 






SC Paderborn 07 e.V.  vs  FC Schalke 04 

Προϊστορία - Έχουν συναντηθεί μόνο σε δύο φιλικούς αγώνες, που έγιναν στην έδρα της Πάντερμπορν. Ο πρώτος έγινε το 2006 όπου ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ενώ το δύτερος έγινε στις 14-1-2013 όπου η Σάλκε κέρδισε με 1-2 σκόρ. 

Γήπεδο : Benteler Arena. 

Πάντερμπορν : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Από δικό της αυτογκόλ έβαλε τους "Λύκους" μπροστά στο σκορ στο σκόρ. Αν και δυσκολεύτηκε πολύ στην συνέχεια καταφερε να ισοφαρίσει στο 51', και με ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία μπόρεσε να κρατήσει αυτόν τον πολύτιμο βαθμό, δεχόμενη ασφυκτική πίεση. Το αποτέλεσμα αυτό την έφερε 4 πόντους πάνω από την επικύνδυνη ζώνη. 

Bet Info : Έρχεται από 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3. 

Απουσίες : Μπίρχερ, Άμεντικ, Μπέρτελς, Βέρκελ, Κότς, Πέπιτς. 


Σάλκε : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Κολωνία, από την οποία έχασε με 1-2 σκόρ. Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα δεν εδειξε οτι υπάρχει στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι "τράγοι" στρίμωξαν για τα καλά στα σχοινιά την Σάλκε, παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα 2 τερμάτων με γκόλ που σημείωσαν στο 47' και το 67ο λεπτο, και κάποιες δικαιολογημένες γκρίνιες να ακούγονται για τον Ντομένικο Ντι Ματέο. Το μόνο που κατάφερε να κάνει χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα ήταν, να μειώσει στο 85' με τον Λιρόϋ Σανέ, χωρίς όμως να μετριάσει την ήδη άσχημη εικόνα που είχε. Παρά την ήττα, παρέμεινε στην 6η προνομιούχο θέση. 

Bet Info : Έρχεται από 3/5 όβερ 3,5 γκόλ. 

Απουσίες : Κολάζινατς, Μάτιπ, Μπόατενγκ, Ντράξλερ, Γκορέτσκα, Χέγκερ, Ομπάζι, Φαρφάν. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Μίνι ντέρμπυ στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, με τις δύο ομάδες να του δίνουν πολύ περίεργο προφίλ. Δεν την παίρνει την Πάντερμπορν να παίξει άμυνα, γιατί η Σάλκε δεν είναι από τις ομάδες που να της αρέσει η υπομονή φέτος. Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα, θα το αφήσω στην άκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου