Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 16-12-2014



TSV Eintracht Braunschweig  vs  Fortuna Dusseldorf 95

Η Άϊντραχτ Μπράουνσβάϊγκ στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, υποδέχθηκε την Ουνιόν Μπερλίν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Σκόραραν αμφότερες σχεδον στην μέση του 1ου ημιχρόνου. Η Άϊντραχτ είχε όλη την κυκλοφορία έως το τέλος, όμως δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον ταμπουροπόλεμο της Ουνιόν, κι έτσι έμεινε το σκόρ ως το τέλος του αγώνα. Έστω και με αυτή την ισοπαλία όμως, πλησίασε την προνομιούχο τριάδα στους 2 πόντους.

Η Φορτούνα Ντύσσελντορφ στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου έπαιξε εκτός έδρας με την ΈφΈςΦάου από την Φρανκφούρτη, την οποία κέρδισε με 0-2 σκόρ. Της βγήκαν όλα όσα δημιούργησε κατα την διάρκεια του αγώνα, όπου μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο πάντα πολύ επικύνδυνος Τσάρλισον Μπένσοπ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκόλ της Φορτούνα. Η νίκη αυτή έφερε την ομάδα μόλις 1 πόντο πίσω από την προνομιούχο τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δεν τα κατάφερε η Άϊντραχτ με την Ουνιόν, και τώρα το τέστ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Η Φορτούνα ξέρει να αντιμετωπίζει μάτς τα οποία χρήζουν ειδική διαχείρηση μπάλλας και δημιουργίας, και θα δυσκολέψει πολύ τους γηπεδούχους. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι ειναι το γκόλ-γκόλ.




SpVgg Greuther Furth  vs  VfL Bochum 1848

Η Γκρόϊτερ στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την ΆρΜπέ Λειψίας, από την οποία έχασε με 0-1 σκόρ. Για χάρη του τελικού αποτελέσματος, οι δύο ομάδες άφησαν στην άκρη σχεδόν όλες τις επιθετικές τους αρετές, και έκαναν ένα κλειστό και ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. Αυτό που έκανε την διαφορά και ξεχώρισε από όλο σχεδόν το παιχνίδι ήταν το γκόλ που έβαλε η ΆρΜπέ και πήρε την νίκη. Η Γκρόϊτερ υποχώρησε λίγο πιο κάτω απο το μέσον του πίνακα μετά από αυτό το αποτέλεσμα, και είναι πλέον 8 βαθμούς πίσω από την προνομιούχο τριάδα, την οποία δυσκολεύεται να πλησιάσει.

Η Μπόχουμ στο παιχνιδι του Σαββατοκύριακου έπαιξε εκτός έδρας με την Ζάνντχάουζεν, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή του Φράνκ Χάϊνεμαν. Έδειξε αμυντική βελτίωση, όμως υστερούσε πολυ στο γκόλ, με το αποτέλεσμα να έρχεται δίκαια, αλλά τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι. Αυτή η ισοπαλία, κράτησε την Μπόχουμ στην μέση του πίνακα, σε απόσταση 8 βαθμών πίσω από την προνομιούχο τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Οι δύο ομάδες έπαιζαν ανάμεσα στα δυνατά φαβορί για την άνοδο, από την οποία ομως έχουν απομακρυνθεί πολύ. Η διαφορά τους από τις τρείς ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μοιάζει να μήν είναι ανατρέψιμη, καθώς δεν πείθουν καθόλου με το ποδόσφαιρο που παίζουν στους τελευταίους αγώνες. Θα το αφήσω στην άκρη.






1.FC Union Berlin  vs  Karlsruher SC

Η Ουνιόν στο προηγούμενο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας με την Άϊντραχτ Μπράουνσβάϊγκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκόρ σχεδόν στην μέση του πρώτου ημιχρόνου, απάντησε σχεδόν αμέσως 6 λεπτά μετά το γκόλ που δέχθηκε, αλλά μέχρι εκεί. Προκειμένου να μην εκτεθεί περισσότερο στο ήδη άσχημο παιχνίδι που έκανε, προτίμησε να οδηγήσει τον αγώνα σε physical game, κρατώντας έτσι την ισοπαλία έως το τέλος. Το αποτέλεσμα αυτό την κρατά σε απόσταση 6 βαθμών από την επικύνδυνη ζώνη.

Η Καρλσρούη στο προηγουμενο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας με την 1860, την οποία κέρδισε με 2-3 σκόρ. Δεν την ενόχλησε καθόλου το οτι η γηπεδουχοι άνοιξαν το σκόρ. Κατάφερε και βρήκε το κουράγιο και τον τρόπο απέναντι σε μία άμυνα παιδικού σταθμού, να αντιδράσει εμφατικά και να γυρίσει το παιχνίδι σε 1-3 στο 69', με τους γηπεδούχους να μειώνουν εκ νέου στο 74ο λεπτό. Τεράστια η νίκη που πέτυχε, καθώς την έφερε μόνη στην 2η θέση, σε απόσταση 6 βαθμών πίσω από την πρωτοπόρο Ίνγκολσταντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η Ουνιόν εξακολουθεί να είναι υποχρεωμένη να ανοιχτεί, καθώς η διαφορά των 6 βαθμών που έχει από τους μπελάδες, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Ένας λόγος παραπάνω για να το κάνει είναι το πολύ καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται η Καρλσρούη, η οποία θα πάει στο Βερολίνο με διάθεση να μήν χαρίσει τίποτα. Οι βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι είναι το 2 Draw No Bet για την Καρλσρούη και το γκολ-γκόλ.







FSV Frankfurt 1899 A.M.  vs  1.FC Heidenheim

Η ΈφΈςΦάου από την Φρανκφούρτη στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Φορτούνα Ντύσσελντορφ, από την οποία έχασε με 0-2 σκόρ. Ήταν επιεικώς κακή, με κάποιες πολύ μετριες εκλάμψεις σε όλο το παιχνίδι, και με πολλά αστεία λάθη στην άμυνα της. Το οτι δεν έχασε με μεγαλύτερο σκόρ, οφείλεται στην διάθεση της Φορτούνα να ρίξει τον ρυθμό της κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Η ήττα αυτή πλήγωσε κι άλλο την ΈφΈςΦάου, καθώς την έφερε 3 πόντους πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Η Χάϊντενχάϊμ στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Άουε, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που ανοίγοντας νωρίς το σκορ, πήραν σχεδόν όλη την κυκλοφορία στον αγώνα. Το γκόλ που έβαλε η Χάϊντενχάϊμ λίγο πριν την λήξη του αγώνα, αν και ήταν πολύ τυχερό, επιβραβεύει απλά την προσπάθεια που έκανε κυρίως μετά το μέσον του δευτέρου ημιχρόνου, και όχι την συνολική της εικόνα στο μάτς, η οποία ήταν σχεδον κακή. Η ισοπαλία αυτή κρατά την Χαϊντενχάϊμ σχεδόν στην μέση του πίνακα, σε απόσταση 4 βαθμών από την μεγάλη τριάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πολλά τα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ΈφΈςΦάου απο την μία, λίγο περισσότερη ποδοσφαιρική αγένεια και εγωϊσμός είναι αυτά που χρειάζεται να έχει στο βαλιτσάκι της η Χάϊντενχάϊμ, καθώς το αξιοπρεπώς "ευγενικό" ποδόσφαιρο που παίζει, δεν της φτάνει. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα τρία βασικά σημεία του αγώνα, και θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι, το γκόλ-γκόλ.







FC Bayern Munchen  vs  Freiburg SC

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 19 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

9-0-0 (25-4 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερν Μονάχου)

0-3-7 (4-23 γκολ, με γηπεδούχο την Φράϊμπουργκ)

Γήπεδο : Allianz Arena

Μπάγερν : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου έπαιξε με την Άουγκσμπουργκ, την οποία κέρδισε με 0-4 σκόρ. Ήταν όσο έπρεπε συγκεντρωμένη στην άμυνά της, καθώς οι γηπεδούχοι την πίεσαν πολύ. Έκανε όμως αυτό που έπρεπε στο 2ο ημίχρονο. Άνοιξε το σκόρ στο 58' με τον Μέντι Μπενατία, αμέσως στο 59' ακολούθησε ο Ρόμπεν, ενώ στον λογαριασμό του σκορ μπήκε και ο Λεβαντόφσκι στο 68ο λεπτό. Το τελικο σκόρ έκλεισε πάλι ο Ρόμπεν στο 71ο λεπτό, το οποίο θα μπορούσε να έχει ξεφύγει κι άλλο.

Bet Info : Έρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, οι οποίες είχαν και αντίστοιχα No goal.

Απουσίες : Μπάντστούμπερ, Πιζάρρο, Αλάμπα, Σβάϊνστάϊγκερ.


Φράϊμπουργκ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε το Αμβούργο, με το οποίο έφεραν ισοπαλία με 0--0 σκόρ. Ένεκα της μεγάλης ανάγκης βαθμών, οι δύο ομαδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με απόλυτα αμυντικούς προσανατολισμούς. Ενίοτε όσο περνούσε ο χρόνος, και οι δυο έκαναν κάποιες καλές επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, χωρί ομως να τις τελειώοσουν καλά και να έρθει το γκολ. Δίκαιο το αποτέλεσμα για τις δύο ομαδες, οι οποίες δεν άλλαξαν κάτι στην σχέση τους απέναντι στην ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες.

Bet Info : Έρχεται από 7/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκολ.

Απουσίες : Μπάτς, Ζιλιέν, Στάνκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Όλα εξαρτώνται καθαρά από τις διαθέσεις της Μπάγερν σε αυτο το παιχνίδι. Εκείνη δηλαδη ειναι που θα μας δείξει το πόσο ψηλό ή χαμηλό ρυθμό θέλει να δώσει, τόσο στο παιχνίδι αλλά και στο σκορ. Βασική μου επιλογή από αυτο το μάτς είναι το anytime scorer Robert Lewandowski.








Hannover 96  vs  FC Augsburg

Προϊστορία - Από το 2009 και μετά σε σύνολο 7 αναμετρήσεων έχουμε τα εξης :

3-1-0 (8-4 γκόλ, με γηπεδούχο το Αννόβερο)

0-2-1 (1-3 γκόλ, με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ)

Γήπεδο : HDI Arena.

Αννόβερο : Στο μάτς του Σαββατοκύριακου έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 3-3 σκόρ. Οι οδηγίες του κόουτς Ταϋφούν Κορκούτ ήταν σαφείς, ώστε το Αννόβερο να παίξει ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς ιδιαίτερους φόβους. Τον ακολούθησαν πιστά οι παίκτες του, και με τον Στίνντλ άνοιξε το σκόρ στο 12ο λεπτό. Η Βέρντερ αντέδρασε πολύ ωραία και με εξαιρετική κυκλοφορία γύρισε στο 55' το μάτς σε 2-1 σκόρ. Το Αννόβερο εξακολουθούσε να έχει αντιρρήσεις και με τους Χοζέλου και Κιγιοτάκε στο 62' και 64' αντίστοιχα, ξαναπήρε το προβάδισμα με 2-3 σκόρ. Το ζόρι της Βέρντερ έγινε μεγάλο, όμως κατάφερε να στερήσει το τρίποντο από το Αννόβερο, καθώς ισοφάρισε στο 88ο λεπτό. Η ισοπαλία αυτή απομάκρυνε την ομάδα 3 βαθμούς πίσω από την Ευρωπαϊκή ζώνη.

Bet Info : Έρχεται από ένα ασυνήθιστο 4/5 όπου δέχεται τουλάχιστον 3 γκόλ.

Απουσίες : Μίλλερ, Αντρέασεν, Χόφφμανν, Σόμπιετς.


Άουγκσμπουργκ : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Μπάγερν, από την οποία έχασε με 0-4 σκόρ. Το καλύτερο που μπορεσε να κάνει, ήταν που κράτησε αξιοπρεπέστατα στο 1ο ημίχρονο. Μόλις όμως ξεκίνησε να πιέζει η Μπάγερν από τα πρώτα λεπτά στο 2ο ημίχρονο, φαινόταν όλο και περισσότερο οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το βαρύ σκόρ υπέρ της Μπάγερν να έρχεται φυσιολογικά, ενώ θα μπορούσε μάλιστα να ειναι και μεγαλύτερο. Η ήττα αυτή έριξε την Άουγκσμπουργκ στην 5η προνομιούχο θέση του πίνακα.

Bet Info : Η προηγούμενη φορά που έχασε εντός έδρας με 0-4 σκόρ ήταν στις 10-8-2013 υποδεχόμενη την Μπορούσσια Ντόρτμουντ. Επιμέρους έρχεται από 3/5 No goal.

Απουσίες : Χίτζ, Φίλπ, Φράμμπέργκερ, Ράϊνχαρντ, Ρίντερ, Εκίν, Μόραβεκ, Πάρκερ, Ράϊντάλλερ, Σούστερ, Ματάβζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Θεωρώ κατ αρχήν οτι έχουμε να κάνουμε με ένα πολυ περίεργο ζευγάρι, καθώς το αρκετά κυκλοθυμικό ποδόσφαιρο που παίζουν, τις κάνει αρκετά απρόβλεπτες. Το Αννόβερο ήταν πολύ καλό με την Βέρντερ, όμως και η Άουγκσμπουργκ από την άλλη, μπορεί να "καμαρώνει" οτι παρά το ντόρτι που δέχθηκε, οτι κατάφερε τουλάχιστον για ένα ημίχρονο να "φρενάρει" την Μπάγερν. Εξαιρετικό το μοίρασμα των αποδόσεων στα τρία σημεία, όπου επικρατεί σχεδόν απόλυτη ισορροπία, μιλώντας στο 100% την γλώσσα της αλήθειας. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το Over 1,5 Hannover goals.








Hamburger SV   vs  VfB Stuttgart 1893 e.V.

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 31 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

8-2-5 (28-26 γκόλ, με γηπεδούχο το Αμβούργο)

8-3-5 (22-16 γκόλ, με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη)

Γήπεδο : Imtech Arena.

Αμβούργο : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Φράϊμπουργκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ. Ως παιχνίδι είχε τις φάσεις του αν και μετρημένες, δεν πρόσφερε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας και εξελίχθηκε όμως σε έναν άτυπο διαγωνισμό μεταξύ των δύο ομάδων, για το ποιά έχει την καλύτερη άμυνα. Η λευκή ισοπαλία ήρθε φυσιολογικά και μοίρασε δίκαια από ένα βαθμό στις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε το Αμβούργο σε απόσταση 2 βαθμών πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Έρχεται από 3/5 No goal και 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Άντλερ, Γιάνσεν, Βέστερμανν, Μπάϊστερ, Γιούνγκ, Ναφίου, Μίλλερ.


Στουτγκάρδη : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μάϊντς, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Σε σχέση με το χάλι που παρουσίασε απέναντι στην Σάλκε, ήταν σαφώς πιο καλή. Τα τρομερά "μωρά" του Χούουμπ Στέφενς, ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του Ολλανδού κόουτς, και παρά την δύσκολη σεζον που διανύει η ομάδα, πείθουν οτι το μπορούν μέχρι τέλους. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Μάϊντς να είναι καλύτερη στο 1ο και να ανοίγει το σκόρ στο 36, ενώ η Στουτγκάρδη ήταν αυτή που πήρε πάνω της το 2ο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με γκόλ του Φίλιπ Κόστιτς στο 72ο λεπτό. Η ισοπαλία αυτή κράτησε μέν την Στουτγκάρδη στην τελευταία θέση, βοηθώντας την λίγο να φτάσει 1 βαθμό πριν την έξοδο από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Έρχεται από 3/5 No goal, ενώ έρχεται κι από 9/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκολ.

Απουσίες : Βλαχοδήμος, Γιαλτσίν, Λάϊμπολντ, Ρούντιγκερ, Χόλτσχάουζερ, Αμπντελλαουέ, Ιμπίσεβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα και σύμφωνα με αυτά που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα, οι δύο ομάδες είναι αρκετά ισοδύναμες. Το Αμβούργο είναι σαφώς καλύτερο στην τακτική και στην υπομονή, όμως η Στουτγκάρδη υπερισχύει στο καθαρά δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έχουν τα φόντα να ζητήσουν την νίκη, η καθεμία από το δικο της μετερίζι, όμως έτσι οπως είναι η κατάσταση μέσα και έξω από την ζώνη με τους μπελάδες, δεν αποκλείεται να βολευτούν ακόμα και με ισόπαλο αποτέλεσμα. Η μπίλλια του τελικού αποτελέσματος μπορεί να έχει τις δικές της αποφάσεις για το πού θα καθήσει, η δική μου όμως βασική επιλογή από αυτο το πολύ περίεργο παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ.








1.FC Koln  vs  1.FSV Mainz 05 

Προϊστορία - Από το 2002 και μετά σε σύνολο 15 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής : 

4-1-1 (10-7 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία) 

6-1-2 (18-9 γκόλ, με γηπεδούχο την Μάϊντς) 

Γήπεδο : Rhein Energie Stadion 

Κολωνία : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Σάλκε, την οποία κέρδισε με 1-2 σκόρ. Μπορεί η Κολωνία να ήταν αυτή που φέρει το χαρακτηριστικό προσωνύμιο, όμως οι παίκτες της Σάλκε ήταν αυτοί που αντί για "Κένιγκσμπλάουεν" έτρεχαν στο γήπεδο σαν φοβισμένοι "τράγοι", στην προσπάθεια να γλυτώσουν παραδόξως από την εκπληκτική εμφάνιση των φιλοξενούμενων. Έπαιξε πάρα πολυ καλά με διπλή ζώνη άμυνας στο 1ο ημίχρονο και κράτησε το μηδέν. Αμέσως μετά το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, άνοιξε το σκόρ με τον Ουτζα στο 47' ενώ 20 λεπτά αργότερα στο 67' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 μετά από εύστοχο πέναλτυ του Ματτίας Λέμανν. Το μόνο που κατάφερε η Σάλκε χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα, ήταν να μειώσει στο 86ο λεπτό. 

Bet Info : Έρχεται από 3/5 με σύνολο γκολ από 2 έως 3, όπου έφερε το ίδιο 2-1 σκόρ. 

Απουσίες : Γκόλομπαρτ, Βάλλενμπορν, Χέλμες. 


Μάϊντς : Στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου υποδέχθηκε την Στουτγκάρδη, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Έτσι όπως διαχειρίστηκε τις φυσικές και τεχνικές δυνάμεις των παικτών της, έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Ήταν αυτή που κατεύθυνε πολύ καλά από νωρίς το πρώτο ημίχρονο, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιοχάννες Γκάϊς στο 36ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο υποχώρησε αρκετά προκειμένου να συντηρήσει το αποτέλεσμα, αλλά δεν της βγήκε σε καλο αυτή η έμπνευση. Έδωσε πολλά μέτρα στην Στουτγκάρδη, η οποία όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν καλύτερη, και η οποία με πολυ πίεση αλλά και κόπο ταυτόχρονα έφτασε να ισοφαρίσει την Μάϊντς στο 72ο λεπτό. Αμετάβλητη παρέμεινε η θέση της Μάϊντς 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες. 

Bet Info : Έφτασε τους 7 αγώνες χωρίς νίκη, ενώ έχει και ένα 8/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκόλ. 

Απουσίες : Ζένντνερ, Μπούνγκερτ, Ρόσσμπαχ, Σλίκ, Μπάουμγκάρντλινγκερ, Χόφφμανν, Μόριτζ, Ντεντέλεφ.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν τα αποτελέσματα στην Κολωνία, που δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες υπερβολές στο παιχνίδι της, και ειναι σε καλο φεγγάρι. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με την Μάϊντς, που και πολύ σοβαρές απουσίες έχει, αλλά ταυτόχρονα κάνει συνεχομενα άσχημα παιχνίδια χωρίς να πείθει καθόλου. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι ο άσσος για την Κολωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου