Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 29-11-2014




FC Ingolstadt 04  vs  VfL Bochum 1848 

Η Ίνγκολσταντ στο προηγούμενο παιχνίδι της εκτός έδρας απέναντι στην Νυρεμβέργη, έκανε την πρώτη της ήττα στην σεζον με 2-1 σκόρ, στην "αποφράδα" 13η αγωνιστική. Οι παίκτες του Ράλφ Χάζενχούττλ για έναν ακόμα αγώνα, δεν παρέκλιναν καθόλου από το βασικό αγωνιστικό τους πλάνο, που θέλει την Ίνγκολσταντ να παίζει με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στην άμυνα, αλλά και με ορθολογικό προφίλ στο δημιουργικό της παιχνίδι, χωρίς μεγάλες υπερβολές. Οι γηπεδούχοι έχοντας σημειώσει 2 γκολ στα πρώτα 25 λεπτά, σχεδόν "καθάρισαν" από νωρίς την υπόθεση νίκη. Υπήρξε αντίδραση από την Ίνγκολσταντ μέν, αλλά με αρκετή επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 70ό λεπτό με τον Χάρτμανν, εκμεταλλευόμενη την αποβολή για την Νυρεμβέργη. Το γκόλ αυτό δεν άλλαξε κάτι καθώς οι γηπεδούχοι κράτησαν άνετα το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.  

Η Μπόχουμ στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την παραπαίουσα ΦάουΈφΆρ Άαλεν, την οποία κέρδισε πολυ άνετα με το βαρύ υπέρ της 4-0 σκόρ. Μόλις στο 2ο λεπτό είδε τους φιλοξενούμενους να την "διευκολύνουν" καθώς ήταν αυτοί, που με αυτογκόλ έδωσαν το προβάδισμα στο σκόρ. Το γκολ αυτό αν και υπήρχε πολύς χρόνος για την Άαλεν μέχρι το τέλος, την αποδιοργάνωσε εντελώς σε όλες της τις γραμμές. Η συνέχεια του αγώνα, ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στην Μπόχουμ, η οποία οδήγησε το παχνίδι της, σε ένα πολύ ποιοτικό ρεσιτάλ εξουσιαστικού ποδοσφαίρου. Τα υπόλοιπα γκολ με τα οποία εκλεισε αυτό το ευρύ σκορ της νίκης, σημείωσαν οι Τερρόντε, Τερατσίνο και Φορσέλ. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Είχα προειδοποιήσει από το προηγούμενο μάτς της Ίνγκολσταντ πως, οι "σάντσερ" παίζουν στα όρια των φυσικών δυνάμεων των παικτών, και πως κάποτε θα ερχόταν φυσιολογικά η ήττα, όπως και ήρθε. Η Ίνγκολσταντ καλείται να βγάλει σε πέρας ένα εξίσου πολύ δύσκολο τέστ όσο και το προηγούμενο, παρα το γεγονός οτι θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος. Γνωρίζει καλά την Μπόχουμ, και το πόσο πολύ έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη ομαδα είναι στην κατηγορία. Θεωρώ πως η Ίνγκολσταντ θα υποχρεωθεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπόχουμ, η οποία δεν φοβάται να μπεί δυνατά σε όποιον αγώνα έχει να αντιμετωπίσει, ζητώντας το γκολ απο νωρίς. Περιμένω να δώ ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, με την Ίνγκολσταντ να αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει πιο "ζεστά" από το καβουκι της. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνιδι είναι το γκόλ-γκόλ.  



VfR Aalen  vs Fortuna Dusseldorf 95  

Η ΦάουΈφΆρ Ααλεν στο προηγούμενο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Μπόχουμ, από την οποία έχασε με 0-4 σκόρ. Ήθελε να δειξει πράγματα στην διάρκεια του παιχνιδιού, ομως για ένα ακόμα μάτς επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τροπο, την πολυ άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκεται, και πως οσο προχωράνε οι αγωνιστικές, τοσο πιο λιγες ειναι οι αντοχές της στους κραδασμους ενός τόσο δύσκολου πρωταθληματος όπως είναι η Zweite Bundesliga. Δεν της βγηκε σχεδόν τίποτα στο παιχνίδι, ενώ αν η Μπόχουμ το κυνηγουσε λιγο καλύτερα, το τελικό σκορ θα είχε μετατραπεί σε τραγωδία.  

Η Φορτούνα Ντύσσελντορφ στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδεχθηκε την Γκροϊτερ Φύρτ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με το "αγγλικό" 3-3 σκορ. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Φορτουνα, καθώς ο συνήθης ύποπτος για γκόλ που ακουει στο όνομα Τσάρλισον Μπένσοπ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ μόλις στο 10ο λεπτό. Συνάντησε ομως πολυ σοβαρές αντιρρησεις απο την Γκρόϊτερ, η οποία αρχικά απάντησε άμεσα στο 13', ενώ αρκετά αργότερα στο 54', κατάφερε και πήρε αυτη το προβάδισμα στο σκόρ. Δεν πτοήθηκε καθόλου η Φορτουνα, η οποία με αντεπίθεση διαρκείας, αρχικά με τον φοβερό Φινλανδό μεσοεπιθετικο της τον Τζοέλ Πογιάνπαλο στο 77' και λίγο αργότερα και πάλι με τον Μπένσοπ στο 81' ξαναπήρε αυτή και πάλι το προβαδισμα. Το παιχνίδι είχε ανοιξει εντελώς, την τελευταία λέξη όμως την είπε η Γκρόϊτερ,η οποία εκμεταλλεύτηκε μία στιγμιαία αδρανεια στην άμυνα της Φορτούνα στο 84ο λεπτό, όπου και έβαλε το γκολ που έκρινε το τελικο αποτέλεσμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αυτό το μάτς είναι ίσως από τις τελευταίες ευκαιρίες που μπορεί να έχει η Άαλεν προκειμένου να επανέλθει, γιατί σε διαφορετικη περίπτωση θα πρέπει να τσεκάρει από νωρις το εισητηριο επιστροφής στην Trei Liga. Η Φορτούνα ειναι καβάλα στο αλογο της 2ης θέσης, και διάγει μέρες μεγαλης φόρμας με το εκρηκτικο δίδυμο Μπένσοπ-Πογιανπάλο. Εκτιμω πως παρά το μεγάλο κινητρο επιβίωσης που εχει η ΦάουΈφΆρ Άαλεν, οτι η Φορτούνα θα βρεί τροπο να πάρει αυτο που θέλει. Δεν θα ρισκάρω πολύ, με την βασική μου επιλογή από αυτό το παχνιδι να είναι η διπλή ευκαιρία Χ2.   




FC Schalke 04  vs  1.FSV Mainz 05 

Προϊστορία - Από το 2004 και μετά σε σύνολο 18 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

5-2-2 (14-7 γκόλ, με γηπεδούχο την Σάλκε)

3-2-4 (8-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Μάϊντς)

Γήπεδο : Veltins Arena

Σάλκε : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Βόλφσμπουργκ, την οποία κερδισε με 3-2 σκόρ. Σχεδόν όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Η Σάλκε μπήκε με πολύ μεγάλη δύναμη στο παιχνίδι της, κάνοντας το 3-0 στο 25ο λεπτό, με σκόρερς τους ΤσούποΜοτίνγκ που έβαλε 2 γκολ και τον Φούχς. Στο 37ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ έδειξε να ξυπνάει, μειώνοντας με τον Όλιτς. Στο 2ο ημίχρονο έπεσε πολύ ο ρυθμός και των δύο ομάδων και ειδικότερα των φιλοξενούμενων "λύκων" που άργησαν πολυ να ξαναμπούν στο παιχνίδι, μειώνοντας εκ νέου στο 74' με τον Μπένντνερ, με το σκορ όμως να μένει μέχρι τέλους. Ακολούθησε μετά η εντός έδρας Ευρωπαϊκή υποχρέωση όπου υποδέχθηκε την Τσέλσι, ένα μάτς ιδιαίτερο για τονπροπονητή της  Σάλκε τον Ντομένικο Ντι Ματέο. Το πολύ βαρύ 0-5 σκόρ με το οποίο έχασε, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, ένα αποτέλεσμα όμως που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο το φετινό Ευρωπαϊκό μέλλον της Σάλκε όσο αφορά την συνέχειά της στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 όπου δέχεται τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Γκίφερ, Κολάζινατς, Γκορέτσκα, Ντράξλερ, Μάτιπ, Ομπάζι,Σάμ, Φαρφάν.


Μάϊντς : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Φράϊμπουργκ με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σκόρ. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με καλές διαθέσεις, και την Μάϊντς να ειναι αυτή που άνοιξε το σκόρ με τον Τζούνιορ Ντίαζ στο 27ο λεπτό. Η Φράϊμπουργκ όμως είχε διαφορετική άποψη καταφέρνοντας μέχρι το 58' να πάρει αυτή το προβάδισμα, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Όμως μετά από πολύ κόπο και ζόρι,η Μάϊντς βρήκε το κουράγιο και τις φυσικές δυνάμεις για να απαντήσει έστω και στο 88ο λεπτό, σωζοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, που την κρατά 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Αγνοεί την νίκη για 4 συνεχόμενους αγώνες.

Απουσίες : Σλίκ, Μπάουμγκάρντλινγκερ, Μόριτς, Χόφφμανν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δεν της κάθονται της Σαλκε καλά οι τελευταίες εβδομάδες, αφήνοντας ερωτηματικά και πλήθος από προβληματισμούς. Δεν είναι όμως και η Μάϊντς από τις ομάδες που μπορεί να την τρομάξουν, με την φόρμα της όμως να μην είναι και η καλύτερη που θα ήθελε να βρίσκεται. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το 1 Draw No Bet για την Σάλκε.







FC Bayer 04 Leverkusen  vs  1.FC Koln


Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 18 αγώνων έχουμε τα εξής :

6-2-1 (17-9 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερ Λέβερκούζεν)

2-2-5 (7-12 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία)

Γήπεδο : Bay Arena

Λέβερκούζεν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας με το Αννόβερο, το οποίο κέρδισε με 1-3 σκόρ. Αυτό που την προβλημάτισε περισσότερο κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν η πολύ περίεργη διάταξη των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που την δυσκόλεψε πολύ μόνο όμως για τα πρώτα 45 λεπτά. Το 2ο ημίχρονο την βρήκε να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλης πρωτοβουλίας και εύκολης διαχείρησης, με τα τέρματά της να έρχονται στο 46'-58' και 71', με ενδιάμεση μείωση του σκόρ από τους γηπεδούχους στο 60ό λεπτό. Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε την Μπάγερ στην 4η θέση. Ακολούθησε η μεσοβδόμαδη εντός έδρας Ευρωπαϊκή υποχρέωση, όπου υποδέχθηκε την Μονακό. Η εξέλιξη του μάτς ήταν σχεδόν η ίδια με αυτήν του πρώτου αγώνα. Η Λέβερκούζεν ήταν που δημιουργούσε, ενώ η Μονακό ήταν αυτή που "έκλεψε" πάλι την νίκη με 0-1 σκόρ με γκόλ στο 72', και πολά να κρινονται για την Μπάγερ στο τελευταίο εκτός με την Μπενφίκα.

Bet Info : Στα 5 τελευταία έφερε 2 φορές το 2-0 σκόρ.

Απουσίες : Ντονάτι, Παπαδόπουλος, Ράϊναρτς.


Κολωνία : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Χέρτα, από την οποία έχασε με 1-2 σκόρ. Αυτό που παρουσίασε στο γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με την μεγάλη εμφάνιση που είχε προηγηθεί στο Χόφφενχάϊμ. Από δικά της κυρίως αστεία λάθη βρέθηκε πίσω στο σκόρ στο 28', ισοφάρισε με τον Ούτζα με πολύ κόπο στο 58', όμως μετά την ισοφάριση, ήταν ακόμα πιο αστείος ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έρθει δίκαια το 2ο γκόλ των φιλξενούμενων στο 86', ένα αποτέλεσμα που έφερε την Χέρτα μόλις 1 βαθμό πίσω της στον πίνακα της βαθμολογίας.

Bet Info : Έρχετα από 3/5 No goal.

Απουσίες : Ναγκαζαβα, Ρίσσε, Ζόλλερ, Χέλμες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το μάτς είναι γειτονικό ντέρμπυ με αρκετά καλή "φαγούρα" ανάμεσα στις δύο ομάδες.Η Λέβερκούζεν σαφώς και έχει το προβάδισμα, όμως θα ήθελα τις αποδόσεις ειδικά του άσσου να είναι αρκετά πιο ανεβασμένες, καθώς δεν λαμβάνεται καθόλου υπ όψιν ο παράγοντας Ευρωπαϊκή κούραση. Επιλογή μου από αυτό το παιχνίδι είναι το Over 1,5 Bayer Leverkusen goals.







FC Augsburg  vs  Hamburger SV

Προϊστορία - Από το 2011 και μετά σε σύνολο 6 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-0-1 (4-3 γκόλ, με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ)

0-1-2 (1-3 γκόλ, με γηπεδούχο το Αμβούργο)

Γήπεδο : SGL Arena

Άουγκσμπουργκ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Στουτγκάρδη, την οποια κέρδισε με 0-1 σκόρ. Τα είχε όλα μέ το μέρος της. Ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους προβληματικούς γηπεδούχους, της έβγαινε σχεδόν ότι δημιουργούσε, είχε όμως και την αμέριστη συμπαράσταση ενός πολύ επικύνδυνου διαιτητή, ο οποίος την βοήθησε πολλές φορές, τιμωρώντας παίκτες της Στουτγκάρδης με κίτρινες κάρτες. Αυτή η νίκη έφερε την Άουγκσμπουργκ για πρώτη φορά στην σεζόν, στην 6η προνομιούχο θέση του πίνακα, μέσα στην Ευρωπαϊκή ζώνη.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 No goal.

Απουσίες : Χίτζ, Φίλπ, Μόραβεκ, Πάρκερ.


Αμβούργο : Στο προηγούμενο παιχνίδι του υποδέχθηκε την Βέρντερ Βρέμης, την οποία κέρδισε με 2-0 σκόρ, στο επονομαζόμενο "Nord Derby" της Γερμανίας. Η αρκετά μέτρια προς κακή κατάσταση των "δεινόσαυρων" απέναντι σε έναν εξίσου πιο κακό αντίπαλο, δεν επέτρεπε στην ομάδα να εφησυχάζει. Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη ένταση και πάθος, με πολύ δυνατές προσωπικές μονομαχίες. Όσο περνούσαν τα λεπτά, όλο και πιο εξουσιαστικό γινόταν το ποδόσφαιρο που έπαιζε το Αμβούργο, που έδειχνε οτι το γκόλ που περίμενε να βάλει, "μύριζε" από μακριά. Οι προσδοκίες των παικτών του Αμβούργου, ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα. Αρχικά μετά από μία πολύ ωραία κόντρα επίθεση, ήρθε το πρώτο γκόλ στο 84ο λεπτό. Λίγο αργότερα στο 89' ήρθε η αποβολή του αρχηγού Φρίτς για την Βέρντερ που διευκόλυνε ακόμα περισσότερο, ενώ το γλυκό έδεσε για τα καλά μετά από ένα αστείο αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Βέρντερ του Βόλφ, το οποιο και έκλεισε το τελικό σκόρ. Το αποτέλεσμα αυτό έβγαλε το Αμβούργο για πρώτη φορά στην σεζόν, έξω από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Έχει 3 ήττες στα 5 τελευταία, ενώ στα 2 τελευταία έφερε το ίδιο 2-0 σκόρ.

Απουσίες : Ντίκμάϊερ, Γιάνσεν, Μπάϊστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Θεωρώ οτι ο κόουτς Ζίννμπάουερ του Αμβούργου, πως είναι αρκετά ταλαντούχος και προνοητικός, ωστε να διαβάσει καλά το παιχνίδι της Άουγκσμπουργκ, η οποία θα φέρει άλλου είδους δυσκολίες στους "δεινόσαυρους". Το μομέντουμ του αγώνα είναι σε μεγαλυτερο βαθμό με την Άουγκσμπουργκ, η οποία θα έχει και καλή ψυχολογία λόγω της εισόδου στην Ευρωπαϊκή ζώνη. Εξίσου καλή ψυχολογία όμως αναμένεται να έχει και το Αμβούργο, που βλέπει με ευχαρίστηση τον μεγάλο Φάν Ντερ Φάαρτ, να γίνεται και πάλι ο μαέστρος όλων σχεδόν των δημιουργικών εμπνεύσεων της ομάδας του Γερμανικού Βορρά. Βασική μου επιλογή από αυτό το παχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ.








Hertha Berlin SC  vs  FC Bayern Munchen

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 26 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-4-6 (13-27 γκόλ, με γηπεδούχο την Χέρτα Βερολίνου)

11-2-1 (44-14 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερν Μονάχου)

Γήπεδο : Olympia Stadion

Χέρτα : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κολωνία, την οποία κέρδισε με 1-2 σκόρ. Ο βασικός της στόχος ήταν να προσεγγίσει με χαμηλό ρυθμό το παιχνίδι, απέναντι στους φορμαρισμένους "τράγους". Το κατάφερε σε καλό βαθμό αυτό, ωστε να ανοίξει κι όλας το σκόρ στο 28' με τον Μπέερενς, με το οποίο πήγε στο διάλειμμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν κάπως στροφές οι γηπεδούχοι, που με αρκετό ζόρι έφεραν το μάτς στα ίσια στο 58ο λεπτό. Τα αστεία όμως λάθη της Κολωνίας στην άμυνα ήταν αυτά που έδωσαν στην Χέρτα το δικαίωμα να έχει άλλη άποψη για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς ξαναπήρε το προβάδισμα στο 78' με τον ΕνΤζένγκ, και κράτησε το σκόρ ως το τέλος, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη που της έδωσε μία καλύτερη βαθμολογική ανάσα μακριά από την ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Έρχεται από 3/5 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.

Απουσίες : Γκέρσμπεκ,Λάνγκαμμπ,Λούστενμπέργκερ, Πέκαρικ,Μπάουμγιόχαν,Τσιγκερτσί.


Μπάγερν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Χόφφενχάϊμ, την οποία κέρδισε με 4-0. Η μοίρα αυτού του αγώνα ήταν απο λίγο έως πολύ προδιαγεγραμμένη, καθώς εκκρεμούσε ο ανοιχτός λογαριασμός απο το περσινό πολύ "περίεργο" κατα τα άλλα 3-3 λόγω της μεταγραφής του τερματοφύλακα Τόμ Στάρκε από την Χόφφενχάϊμ στην Μπάγερν Μονάχου. Τον χορό των γκόλ για την Μπάγερν απένατι στην πολύ μέτρια προς κακή Χόφφενχάϊμ άνοιξε ο Γκέτσε στο 23', και τον ακολούθησαν οι Λεβαντόφσκι στο 40', Ρόμπεν στο 82' και Ρόντε στο 86ο λεπτό. Ακολούθησε μετά η εκτός έδρας Ευρωπαϊκή υποχρέωση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτυ, από την οποία και έχασε με 3-2 σκόρ, καταφέρνοντας να "τρακάρει" πάνω σε έναν εκπληκτικό Σέρχιο "Κούν" Αγουέρο, που έκανε αυθεντικό χατ-τρικ για λογαριασμό της Σίτυ . Οι "σίτιζενς" ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκόρ στο 21' με πέναλτυ μετά την αποβολή του Μπενατία για τους Βαυαρούς, όμως η Μπάγερν παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα,κατάφερε με τους Αλόνσο και Λεβαντόβσκι, να πάρει αυτή το προβάδισμα με την λήξη του ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο το "Εττιχάντ Στάντιουμ" άρχισε να "γέρνει" πολύ υπέρ της Σίτυ, καθώς άσκησε μεγάλη πίεση. Τον τελευταίο λόγο στον αγώνα είχε ο Αγουέρο, ο οποίος με 2 ακόμα τέρματα, έδωσε μία τεράστια νίκη με ανατροπή αποτελέσματος στην ομάδα του, αναγκάζοντας έτσι την Μπάγερν στην 1η ήττα μετά από ένα τεράστιο αήττητο από 18 αγώνες.

Bet Info : Έρχεται από ένα εντυπωσιακό 11/15 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 γκόλ.

Απουσίες : Ρέϊνα, Στάρκε, Αλάμπα, Μπάντστούμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ, Λάμ, Τιάγκο, Πιζάρρο, Σβάϊνστάϊγκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ :  Οι πολλές και καλές όντως απουσίες που έχει η Μπάγερν δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς έχει πολύ μεγάλο βάθος στον πάγκο, που μπορεί να αναπληρώσει τα πάντα. Η Χέρτα ενώ έχει πολύ ωραίο ρόστερ, που θυμίζει κάπως πιο μακρινά χρόνια, δεν μπορεί να βγάλει στο γήπεδο αυτό που θέλει όπως το θέλει, και ακόμα ψάχνεται. Η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το over 3,5 goals.








SV Werder Bremen  vs  SC Paderborn 07 e.V.

Προϊστορία - Είχαν συναντηθεί σε φιλική αναμέτρηση στις 29-7-2012 στην έδρα της Πάντερμπορν, η οποία κέρδισε με 2-1 σκόρ. Κατα τα άλλα είναι η πρώτη φορά που συναντώνται σε οποιαδήποτε από τις επαγγελματικές κατηγορίες του Γερμανικού Ποδοσφαίρου.

Γήπεδο : Weser Stadion

Βέρντερ Βρέμης : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αμβούργο, από το οποίο έχασε με 2-0 σκόρ, στο Nord Derby της Γερμανίας. Το πλάνο με το οποίο ο κόουτς Βίκτορ Σκρίπνικ έστησε την Βέρντερ σε ένα τόσο δύσκολο μάτς με εξαιρετικά υψηλό δείκτη δυσκολίας, έδειξε οτι το προσέγγισε όντας καλά διαβασμένος. Αυτοί όμως που δεν διάβασαν καλά το μάθημα που τους δίδαξε γι αυτό το παιχνίδι ήταν οι παίκτες του στην Βέρντερ. Και αυτό διότι λόγω της μεγάλης πίεσης που δεχόταν η Βέρντερ από τους "δεινόσαυρους", είχαν αρχίσει να χάνει όλο και περισσότερο τόσο την ψυχολογία, την συννενόηση μεταξύ τους αλλά και τις σωστές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτά είχαν ώς αποτέλεσμα να ξεφύγει πολύ το μάτς, που πήγε σε επίπεδο καθαρού physical game, το οποίο όμως εξελισσοταν με οριακή ισορροπία. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε το αγώνα, με τον Αμβούργο να ανοίγει το σκόρ στο 84', η πολύ ανόητη αποβολη του αρχηγού Κλέμενς Φρίτς να έρχεται στο 89', ενώ έδεσε το γλυκό όταν στο αμέσως επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακάς της έβαλε ένα ομολογουμένως "περίεργο" αυτογκόλ. Άσχημο το αποτέλεσμα για την Βέρντερ, που εξακολουθεί να είναι μέσα στην ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Στα 5 τελευταία έφερε 3 φορές το 2-0 σκόρ.

Απουσίες : Φρίτς, Μπούς, Γκαρσία, Ομπρανιάκ, Φον Χάακε, Ντι Σάντο.


Πάντερμπορν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σκόρ. Από τα πρώτα κι όλας λεπτά βρέθηκε σε θέση μαζικής άμυνας, καθώς η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκόρ μόλις στο 12', και διευρύνοντας το με 2ο γκόλ που ήρθε ακριβώς με την ληξη του ημιχρόνου. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτά που συνέβησαν στο 2ο ημίχρονο. Όλως παραδόξως ήταν η Πάντερμπορν που οι παίκτες της μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και έτοιμοι για όλα. Αυτή η υψίστου επιπέδου ετοιμότητα έφερε με τον Λούκας Ρούππ την μείωση του σκόρ στο 60ό λεπτό. Η πίεση της Πάντερμπορν αυξανόταν όλο και περισσότερο όσο περνούσαν τα λεπτά, απέναντι σε μία Ντόρτμουντ που είχε πολύ προβληματικές δημιουργικά πρωτοβουλίες. Το συνεχές λοιπόν εξουσιαστικό ποδόσφαιρο της Πάντερμπορν ήταν αυτό που έφερε στο 81ο λεπτό την ισοφάριση με γκόλ που σημείωσε ο Μαχίρ Σαγκλίκ, ο οποίος επέστρεψε ζεστός μετά από αρκετό διάστημα απουσίας, χαρίζοντας έναν τεράστιο βαθμό στην Πάντερμπορν, και αφήνοντας όσο κι ανφαίνεται περίεργο, την Ντόρτμουντ να βολοδέρνει μέσα στην ζώνη με τους μπελάδες.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 όβερ 2,5.

Απουσίες : Άμεντικ, Μπέρτελς, Χουνεμάϊερ, Βέμμερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Τα προβλήματα που προκύπτουν από τις σημαντικές απουσίες είναι πολλά και χοντρά για την Βέρντερ Βρέμης. Αρχικά αναμένεται να έχει πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι καθώς ο αρχηγός Φρίτς κρατούσε αξιοπρεπώς τα κουμάντα στην άμυνα, και δεν υπάρχει αξιοπιστη εναλλακτική λύση στην θέση του. Εκει όμως που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ομίχλη για την Βέρντερ έχει να κάνει με το καθαρά δημιουργικό της κομμάτι, καθώς την "πονάει" πολύ η απουσία του Φράνκο Ντι Σάνντο, που ήταν ο πιο φορμαρισμένος της παίκτης αυτή την περίοδο και σχεδόν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών της. Από την άλλη αναμένεται να συνεχίσει να εκπλήσσει πολύ ευχάριστα το μεσοεπιθετικό τρίο της Πάντερμπορν, με τους Μάρβιν Μπάκαλορτς, Ελίας Κατσούνγκα και Μαχίρ Σαγκλίκ να είναι έτοιμοι να "βγάλουν φωτιές". Ίσως να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα, όμως αποφάσισα να μήν σεβαστώ το βαρύ όνομα της Βέρντερ, όσο κι αν στεναχωρεί αυτό. Η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το 2 Draw No Bet υπέρ της Πάντερμπορν.








TSG 1899 Hoffenheim  vs  Hannover 96

Προϊστορία - Από το 2008 και μετά σε σύνολο 13 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

4-2-1 (14-7 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)

3-0-3 (8-11 γκολ, με γηπεδούχο το Αννόβερο)

Γήπεδο : Wirsol Rhein Neckar Arena

Χόφφενχάϊμ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου, από την οποία έχασε με 4-0 σκόρ. Το ματς βέβαια κουβαλούσε μία "λίγο περίεργη σκιά" οφειλής λογαριασμού για την Χόφφενχάϊμ, λόγω του περσινου αγώνα στο Μόναχο. Επιχείρησε να αντιμετωπίσει αξιοπρεπώς την μεγάλη ορμή με την οποία ξεκίνησε η Μπάγερν το παιχνίδι, καταφέρνοντάς το για πολυ λίγο όμως. Ήταν θέμα χρονο να ανοίξει το σκόρ, με το 1ο γκόλ να έρχεται στο 23ο λεπτό. Όσο περνούσαν τα λεπτά, έδειχνε όλο και πιο ανήμπορη να αντιδράσει απέναντι στην Μπάγερν η οποία με ακομα 3 γκολ στο 40' 82' και 86'. Δεν την αδικεί καθόλου το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η όποια προσπάθεια έκανε για να μήν διασυρθεί, χάθηκε στο οτι δεν της έβγαινε τίποτα στο παιχνιδι, το οποίο τελείωσε με 10 παίκτες λόγω της ανόητης αποβολης του Σζάλαϋ στο τέλος. Παρά την ήττα όμως, συνεχίζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην Ευρωπαϊκή ζώνη, σε απόσταση μόλις ενός βαθμού.

Bet Info : Έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες, κάτι που έχει να επαναληφθεί από τις 23-11-2013. Επιμέρους έρχεται από 4/4 Over 3,5 goals, ενώ είναι η πρώτη φορά απο το 2001, που για 3ο συνεχομενο αγώνα, δέχεται τουλάχιστον 3 γκόλ απο τον αντίπαλο.

Απουσίες : Κάστεελς, Ακπογκουμα, Σζάλαϋ.


Αννόβερο : Στο προηγουμενο παιχνίδι του υποδέχθηκε την Μπάγερ Λέβερκούζεν, από την οποία και έχασε με 1-3 σκόρ. Η σειρά των καλών αποτελεσμάτων στους τελευταίους αγώνες άνοιξε πολύ την όρεξη των "Χαννοφεράννερ", που μπήκαν στο γήπεδο με αρκετά μεγάλη άγνοια κινδύνου, απέναντι στην πολυ καλά διαβασμένη Μπάγερ Λέβερκούζεν. Το πρώτο ημίχρονο βγήκε με αρκετή δυσκολία χωρίς τέρματα, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν "προειδοποιήσει" αρκετές φορές. Απέναντι σε αυτή την άγνοια κινδυνου, η Μπάγερ φρόντισε να βάλει το Αννόβερο στην θέση του, με το 1ο της γκολ να έρχεται στο 46', κι ενώ θα περίμενε κανείς το Αννόβερο να αντιδράσει, δεν έγινε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να έρθει και το 0-2 στο 58ο λεπτό. Η προσωρινη μείωση του σκόρ σχεδόν αμέσως στο 60' από τον "άβγαλτο" Γκιουλσελάμ, δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι πολύ ανεβασμένες στροφές της Λέβερκούζεν έφεραν το 1-3 στο 71ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να το κρατουν άνετα ως το τέλος, οι οποίοι με αυτή την νίκη ανέβηκαν στην 4η θέση και τους 20 βαθμούς, αφήνοντας το Αννόβερο στην 5η με έναν βαθμό λιγότερο.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 no goal.

Απουσίες : Μίλλερ, Χόφφμανν, Στανκεβίτσιους, Αντρέασεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Έχω αρκετά ερωτηματικά και σκέψεις γύρω από αυτό το παιχνίδι. Θέλω να δω απο τη μία την Χόφφενχάϊμ να αντιδρά καλύτερα μετά την σφαλιάρα της Μπάγερν, όμως και το Αννόβερο δεν πάει πίσω, καθώς δεν μπορεί ο εξαιρετικός Τζίμμυ Μπριάν να τα κάνει όλα μόνος του, χωρίς να τον βοηθούν επαρκώς οι συμπαίκτες του. Θα αφήσω το ματς στην άκρη και την δική σας κρίση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου