Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Erste Bundesliga 27-2-2015



FC Bayern Munchen  vs  1.FC Koln

Προϊστορία - Από το 2003 και μετά σε σύνολο 15 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

1-5-1 (8-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερν Μονάχου)

1-1-6 (7-18 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία)

Γήπεδο : Allianz Arena.

Μπάγερν : Στο προηγούμενο παιχνίδι της αντιμετώπισε εκτός έδρας την Πάντερμπορν, την οποία κέρδισε με 0-6 σκόρ. Μετά τα Ευρωπαϊκά κουλούρια που μας κέρασε με την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ, επέστρεψε δριμύτερη στην Erste Bundesliga. Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε λίγο "μπουκωμένη" καταφέρνοντας να προηγηθεί μόλις με 0-2 με τα τέρματα να τα βάζει ο Λεβαντόβσκι στο 24ο και 37ο λεπτό. Το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου βρήκε την Πάντερμπορν να έχει στήσει "φράχτες" πισω και να αντέχει για σχεδόν 20 λεπτά. Η πρόθεση όμως της Μπάγερν για να την ξεφτιλίσει εντελώς ήταν εμφανής, και αυτό αποτυπωθηκε στον πίνακα του σκόρ με τα τέρματα που σημείωσαν κατα σειρά οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Βαϊσερ και πάλι ο Ρόμπεν στο 63ο-72ο-78ο και 86ο λεπτό αντίστοιχα. Παραμένει στην κορυφή με 55 βαθμούς, έχοντας το εντυπωσιακό +50 στην συνολική διαφορά των τερμάτων.

Bet info : Η προηγούμενη φορα που κέρδισε με 0-6 εκτός έδρας ήταν στις 13-7-2013 σε φιλικό με την Σόννενχοφ Γκρόσσάσμπαχ. Επιμέρους 9 φορές στα 15 τελευταία κράτησε καθαρή εστία.

Απουσίες : Αλάμπα, Μαρτίνεζ, Μπάντστούμπερ, Λάμ, Τιάγκο, Στάρκε.


Κολωνία : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε το Αννόβερο, με το οποίο ήρθαν ισόπαλες με 1-1 σκόρ. Όλα τα λεφτά στο παιχνίδι ήταν τα πρώτα 20 λεπτά του. Οι δύο ομάδες ξεκινησαν πολύ ζωηρά, θέλοντας να δώσουν εκρηκτικό ρυθμό στο παιχνιδι. Το πρώτο μπάμ το έκανε το Αννόβερο σκοράροντας μόλις στο 5ο λεπτό, για να έρθει ο Anthony Ujah να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Κολωνίας στο 17ο λεπτό. Και κάπου εκεί έκλεισαν οι διακόπτες των δύο ομάδων, οι οποίες έδειξαν να επαναπαύονται με την ισοπαλία μέχρι το τέλος, χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί συνέβη αυτό. Με αυτό τον βαθμό η Κολωνία βρέθηκε στην 13η θέση με 25 βαθμούς.

Bet info : Έρχεται από 5/5 Under φέρνοντας 2 φορές το 0-0 σκόρ.

Απουσίες : Μπρέτσκο, Γκόλομπαρτ, Μπρόκερ, Χέλμες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το να δείξω ποιος είναι το φαβορί σε αυτό το μάτς, είναι σαν να προσπαθώ να πώ σε παιδάκια του παιδικού σταθμού για το ποιός είναι ο σκύλος και ποιά είναι η γάτα. Ουτε κάν αυτά τα δύο συμπαθέστατα ζωάκια δεν θα έτρωγαν το φαγητό τους με τέτοιες αποδόσεις, που προκαλούν εμετό. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι ειναι το Over 1,5 Half  Time Goals. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου