Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 21-12-2014





1.FC Kaiserslautern  vs  SV Sandhausen

Η Κάϊζερσλάουτερν στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στα "λιοντάρια" της 1860 Μόναχο, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 σκόρ. Οι δύο ομάδες μπήκαν με πολύ καλή διάθεση στο γήπεδο, ξεσκονίζοντας ομολογουμένως αρκετές αναμνήσεις από τις κόντρες των δύο ομάδων στο παρελθόν. Το μάτς μοίρασε από ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα. Το πρώτο ήταν με το μέρος της 1860, η οποια ξεκίνησε πιο δυνατά, και μετά από πίεση διαρκείας άνοιξε το σκόρ στο 26ο λεπτό, με πολύ ωραίο γκόλ του Στάρκ, που δεν συνηθίζει να κυνηγά τις φάσεις στην επίθεση. Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ανέλαβε τα ηνία της κυκλοφορίας η "Λάουτερν", η οποία ζορίστηκε λίγο παραπάνω μέχρι να έρθει το 85ο λεπτό, όπου ισοφάρισε δίκαια με τον Μάρκους Κάρλ. Δεν βόλεψε στην Λάουτερν αυτή η ισοπαλία, καθώς η ζώνη της ανόδου της "ξέφυγε" κατα 4 βαθμούς.

Η Ζάνντχάουζεν στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε τους "πρόσκοπους" της Ντάρμσταντ, από την οποία έχασε με 1-2 σκόρ. Το πλάνο με το οποίο την παρέταξε ο κόουτς Αλόϊς Σβάρτς ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό καλό και σωστά δομημένο, θέλοντας παράλληλα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ομάδας του, προκειμένου να διαπιστώσει το πόσες αντοχές μπορεί να έχει απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ ξύλο. Το πολύ ωραίο της ξεκίνημα, το "στράβωσε" η ατυχία καθώς στο 26ο λεπτό από αυτογκόλ του μέσου της του Μάνουελ Στίφλερ έβαλε την Ντάρμσταντ μπροστά στο σκόρ. Δεν το παράτησε καθόλου, και χωρίς φόβο για τον αντίπαλο ξεκίνησε να πιέζει, κερδίζοντας όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Της βγήκε αυτό, καθώς κατάφερε με τον Αζίζ Μπουχαντούζ να ισοφαρίσει στο 63' και να αναπτερώσει το ηθικό της. Ήρθε όμως το 86ο λεπτό για να της χαλάσει τα σχέδια, σε μία άτυχη στιγμή γι αυτήν, καθώς έγινε μία "καραμπόλα" μεταξύ των αμυντικών της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ελαφρώς καλύτερη Ντάρμσταντ, να της κλέψει την νίκη, και να την αφήσει να παραμένει 4 βαθμούς πάνω από την επικύνδυνη ζώνη με τους μπελάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Μπορεί η Ζάνντχάουζεν να παίζει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο μέχρι τα όρια της αυθάδειας, όμως στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, παρά την ανάγκη των βαθμών που έχει, δεν δείχνει να το μπορεί. Αν μάλιστα λάβουμε σοβαρά υπ όψιν την βαθμολογική "βαβούρα" που επικρατεί στην κορυφαία ζώνη του πίνακα, βάζοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον της Λάουτερν να επιστρέψει σε αυτήν, δεν νομίζω πως η Ζάννχτάουζεν οτι είναι από τις ομάδες που μπορούν να "τρομάξουν" την άμυνα των "κόκκινων διαβόλων" αλλά και την ομάδα γενικότερα, πόσο μάλλον σε μία πολυ δύσκολη έδρα όπως είναι το "Φρίτς Βάλτερ Στάντιον". Το σέτ των αποδόσεων είναι αρκετά περίεργο. Υπάρχει σαφής λογική στις τιμές του άσσου, όμως όσο "για τα μπάζα" κι αν επιχειρήσουμε να χαρακτηρίσουμε την Ζάνντχάουζεν, νομίζω πως η απόδοση που δίνουν σχεδον όλες οι εταιρείες στο διπλό, πως είναι αρκούντως τεράστια. Θα ρισκάρω λίγο παραπάνω, και θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι τον άσσο μέν της Κάϊζερσλάουτερν, αλλά με -1 γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ, ώστε σε περίπτωση που κερδίσει μόνο με ένα γκόλ διαφορά, να έχω επιστροφή πονταρίσματος.







VfL Bochum 1848  vs  FC Erzgebirge Aue

Η Μπόχουμ στο εκτός έδρας μεσοβδόμαδο ντεμπούτο του νέου κόουτς Φράνκ Χάϊνεμαν, έπαιξε απέναντι στην Γκρόϊτερ Φύρτ, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 0-0 σκόρ. Το πρώτο κυρίως ημίχρονο, προσέφερε κάποιες δυνατές συγκινήσεις, καθώς οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές και καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορούν να βρούν δίχτυα. Έκανε δε την παρουσία του αισθητή και ο διαιτητής, παρατηρώντας αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να θέλουν μέν, αλλά περισσότερο να βαριούνται να παίξουν σωστή μπάλλα, και προκειμένου η Μπόχουμ να αλιεύσει το ελάχιστο θετικό αποτέλεσμα, παράτησε το οργανωμένο παιχνίδι και συγκεντρώθηκε κυρίως στην άμυνα. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που έδειξε το παράδοξα χοντρό πρόβλημα που έχει στο γκόλ, με τον βαθμό που πήρε να την κρατά 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη με τους μπελάδες, με σοβαρό ενδεχόμενο όμως αν συνεχίσει έτσι να κάνει την είσοδό της σε αυτήν.

Η Άουε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Νυρεμβέργη, από την οποία έχασε με 0-1 σκόρ. Ξεκίνησε πολύ ζωηρά το παιχνίδι, πιέζοντας μάλιστα σε μεγάλο βαθμό κυρίως από τα άκρα. Ήταν πολύ καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δικαιούται ακόμα και τώρα να φωνάζει για τα δύο μάρς πέναλτυ που δεν της έδωσε ο διαιτητής, ο οποίος γενικότερα με τις αποφάσεις του, της χαλούσε όλο και περισσότερο την ψυχολογία. Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, την βρήκαν να συνεχίζει να πιέζει, όμως πάντα έβρισκε μπροστά της, τις "κρυάδες" του διαιτητή. Λίγο μετά το 60ό λεπτό έδειξε να την εγκαταλείπουν σιγά σιγά οι φυσικές δυνάμεις των ποδοσφαιριστών της, και εκεί ακριβώς φρόντισε να "χτυπήσει" η Νυρεμβέργη, βάζοντας στο 64' το γκόλ που έκρινε τον αγώνα υπέρ της. Δίκαιο το αποτέλεσμα για την Άουε παρά την ήττα, η οποία θα πρέπει να κάνει κάποιες σοβαρές κινήσεις στο χειμωνιάτικο παζάρι των μεταγραφών, ωστε να ενισχυθεί καλύτερα στην επίθεση, γιατί ο αρκετά φιλότιμος Αρτούρας Νοβικόβας δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Σε αυτό το μάτς, οι εταιρείες στοιχημάτων μοιράζουν σχεδόν ακριβοδίκαια τις αποδόσεις, θέλοντας να δείξουν με αυτές, κυρίως το επιθετικό πρόβλημα της Άουε, παρά να τονίσουν τις όποιες άλλες διαφορές μπορεί να έχουν οι δύο ομάδες. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το Over 1,5 VfL Bochum goals.







SV Darmstadt 98 e.V.  vs  FC Ingolstadt 04

Η Ντάρμσταντ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας με την Ζάνντχάουζεν, την οποία κέρδισε με 1-2 σκόρ. Από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε καλύτερα στοιχεία, και το άνοιγμα του σκόρ που έκανε, της ήρθε δώρο από αυτογκόλ της Ζάνντχάουζεν στο 15ο λεπτό. Είχε την υπομονή να αντέξει την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν δίκαια στην προσωρινή ισοφάριση στο 63ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά, άνοιξε λίγο περισσότερο το παιχνίδι της, και εκμεταλλευόμενη ένα πολυ περίεργο "τρακάρισμα" των αμυντικών της Ζάνντχάουζεν στην μεγάλη περιοχή, έβαλε με τον Χάννο Μπέρενς στο 86ο λεπτό, το γκόλ που της χάρισε μία σπουδαία νίκη, η οποία την έφερε μόνη στην 4η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την "μαγική" τριάδα.

Η Ίνγκολσταντ στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Ζάνκτ Πάουλι, την οποία κέρδισε με 2-1 σκόρ. Ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις, τουλάχιστον στην φετινή σεζόν, όπου οι παίκτες του Ράλφ Χάζενχούτλλ, παρά το προβάδισμα που πήραν στο 22ο λεπτό, έδειξαν έναν ανέλπιστα επιπόλαιο τρόπο διαχείρησης του παιχνιδιού σε όλες τις γραμμές της ομαδας, υποτιμώντας πολυ τους φιλοξενουμενους "Παουλιάνερ". Αυτή η υποτίμηση έφερε την Πάουλι σε θέση ισχύος στο δεύτερο ημίχρονο, σε τέτοιο σημείο ωστε να καταφέρει να ισοφαρισει δικαιότατα στο 78ο λεπτό, όμως 2 λεπτά αργότερα στο 80', μία στιγμιαία αμυντική της αδράνεια, έδωσε το δικαίωμα στην κακή Ίνγκολσταντ να βάλει το γκόλ με το οποίο πήρε με πάρα πολυ ζόρι την νίκη που την κράτησε στην κορυφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Τώρα μάλιστα, έδεσε το γλυκό, με "πρόσκοπους" απέναντι στους πρωτοπόρους "σάντσερ". Αν υπηρχε σε οποιαδήποτε εταιρεία, ειδικό στοίχημα που να αφορά το ποιά από τις δύο ομάδες θα αντέξει περισσότερη ώρα στο ξύλο, θα ήμουν διατεθειμένος να βάλω ακόμα και το σπίτι μου. Προτίμησα όμως να αφήσω το μάτς στην άκρη και την δική σας κρίση.









Hertha Berlin SC  vs  TSG 1899 Hoffenheim

Προϊστορία - Από το 2008 και μετά σε σύνολο 8 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

2-1-1 (5-4 γκόλ, με γηπεδούχο την Χέρτα Βερολίνου)

1-1-2 (8-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)

Γήπεδο : Olympia Stadion.

Χέρτα : Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία ήρθαν ισόπαλες με 4-4 σκόρ, σε ένα από τα 5 καλύτερα μάτς της φετινής Erste Bundesliga. Η πρόθεση των δύο ομάδων να πάνε σε πολύ ψηλό ρυθμό το παιχνίδι, τις βρήκε αμφότερες να συμφωνούν σε αυτό, και να δείχνουν πολυ ζωηρή διάθεση από τα πρώτα κι όλας λεπτά. Οι "Μπλάου Βάϊςς Μπερλίνερ" έκαναν τόσο εκρηκτικό ξεκίνημα στον αγώνα, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρουν προβάδισμα με 0-3 σκόρ μόλις στο 37ο λεπτό, με γκόλ που σημείωσαν κατα σειρά οι Τζον Μπρούκς, Ανίς Μπέν-Χατίρα και Τζούλιαν Σίμπερ, αναγκάζοντας τους λίγους φίλους της που την ακολούθησαν στην "Κομμέρτςμπανκ Αρένα" να πανυγηρίζουν έξαλλα στις κερκίδες. Στο 43' "απάντησε" για πρώτη φορά σε 1-3 η Άϊντραχτ, δείχνοντας οτι υπάρχει ακόμα στο παιχνίδι, σκόρ με το οποίο πήγαν στο διάλειμμα. Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε από τις δύο ομάδες, με την ίδια αμείωτη αγωνιστική ένταση. Στο 58' Άϊντραχτ μείωσε εκ νέου σε 2-3 σκόρ, και άρχισε να πιέζει περισσότερο από εκείνο το σημείο. Δεν πτοήθηκε καθόλου η Χέρτα, η οποία αρκετά αργότερα στο 80ό λεπτό με τον Πέτερ Νίμάϊερ σκόραρε το γκόλ που μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το προβάδισμά της σε 2-4 σκόρ, δίνοντας την εντύπωση οτι κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Λογάριασε ομως χωρίς τον "ξενοδόχο" αρχηγό της Άϊντραχτ τον Άλεξ Μέϊερ, ο οποίος ανέλαβε να ξελασπώσει την ομάδα του, και με σούπερ προσωπικά σόλο στα τελευταία δέκα λεπτά, κατάφερε να βάλει δύο γκολ στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας έναν πολυ μεγάλο βαθμό στην Άϊντραχτ με το τελικό 4-4 σκορ, αφήνοντας παράλληλα σύξυλους και εμβρόντητους όλους τους παίκτες της Χέρτα, που κοιτούσαν απορημένοι ο ένας τον άλλον, μή μπορώντας να καταλάβουν τι ήταν αυτό που τους βρήκε στις καθυστερήσεις. Αυτή η ισοπαλία δεν άρεσε καθόλου στην Χέρτα, η οποία παραμένει 3 πόντους πάνω από την ζώνη με τους επικύνδυνους μπελάδες.

Bet Info : Είναι η πρώτη φορά από καταβολής θεσμού της Bundesliga από το 1963, που η Χέρτα φέρνει αυτό το τεράστιο 4-4 σκόρ, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε από τις πρώτες 4 επαγγελματικές κατηγορίες του Γερμανικού Ποδοσφαίρου κι αν έχει αγωνιστεί. Επιμέρους, έρχεται από 7/10 όπου δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ.

Απουσίες : Μπίρχερτ, Γκέρσμπεκ, Γιάνκερ, Μπάουμγιόχαν, Μπέερενς, Τσιγκερτσί.




Χόφφενχάϊμ : Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της υποδέχθηκε την Μπάγερ Λέβερκούζεν, από την οποία έχασε με 0-1 σκόρ. Δεν της έλειπε σχεδόν τίποτα από το παιχνίδι, το οποίο το ξεκίνησε με φουριόζικες διαθέσεις. Ο αστάθμητος παράγων που επηρρέασε την ίδια και το παιχνίδι της ταυτόχρονα ήταν, οτι είχε καιρό να βρεί μπροστά της ένα τόσο καλά ανασταλτικά οργανωμένο παιχνίδι απο αντίπαλο. Πόσο μάλλον απο την Μπάγερ Λέβερκούζεν, που είναι η αλήθεια οτι δεν συνηθίζει να θωρακίζει με ιδιαίτερη τακτική τα μετόπισθέν της. Αυτα τουλάχιστον συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, με την Χόφφενχάϊμ να ξεκινά με τις ίδιες και ίσως ακόμα πιο ζωηρές διαθέσεις και στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο περνούσε ο χρόνος την δυσκόλευε ακόμα περισσότερο η "ποδοσφαιρική εγκράτεια" της Μπάγερ Λέβερκούζεν, για να έρθει εκείνη η "αποφράδα" στιγμή του 78ου λεπτού, όπου η Μπάγερ κατάφερε και την "τιμώρησε" με το μοναδικό γκόλ του αγώνα, που σημείωσε ο Στέφαν Κίζλινγκ, που χάρισε μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του, κάνοντας την Χόφφενχάϊμ να "γλιστρήσει" στην 7η θέση του πίνακα, όμως σε απόσταση μόλις ενός βαθμού πίσω από την προνομιούχο Ευρωπαϊκή ζωνη.

Bet Info : Έρχεται από 8/10 όπου δεχεται τουλάχιστον 1 γκολ, εχει 5 ήττες στα 7 τελευταία, ενώ έχει επίσης και 3/5 Νο γκολ.

Απουσίες : Κάστεελς, Σβάμπε, Στόλτς, Βίϊζε, Ακπογκούμα, Σούλε, Αμίρι, Χαμάντ, Χάμπερερ, Μουζόνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δεν ειναι η πρώτη φορά που το ποδόσφαιρο της Χερτα μας παρουσιάζεται το κυκλοθυμικά επικύνδυνο είτε για παρακολούθηση είτε για στοιχηματισμό. Μικρότερης εμβέλειας επικυνδυνότητα σαφώς και έχει το ποδόσφαιρο της Χόφφενχάϊμ, της οποίας ο κόουτς Μάρκους Γκίζντολ έχει συμμαζέψει για τα καλά την άμυνά της. Το πλέον προφανές συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος, βάσει της ποδοσφαιρικής συμπεριφοράς των δύο ομάδων είναι, οτι έχουμε να κάνουμε με ένα πολυ πιθανό όβερ. Δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο, ομως προτίμησα να πάω σε κάτι πιο φτωχο από πλευράς απόδοσης. Η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ.








Freiburg SC  vs  Hannover 96

Προϊστορία - Από το 2003 και μετά σε σύνολο 14 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

3-2-2 (12-9 γκόλ, με γηπεδούχο την Φράϊμπουργκ)

4-2-1 (17-8 γκόλ, με γηπεδούχο το Αννόβερο)

Γήπεδο : MAGE SOLAR Stadion.

Φράϊμπουργκ : Στον μεσοβδόμαδο αγώνα της έπαιξε εκτός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου, από την οποία εχασε με 2-0 σκορ. Η μοίρα του παιχνιδιού φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, με την Μπάγερν να ξεκινά πολύ ορμητικά, όπως παραδοσιακά κάνει. Το "μεγάλο κόλπο" με το οποίο ο κόουτς Κρίστιαν Στραϊχ επιχείρησε να αντιμετωπίσει την "κοκκινη θύελλα" της Μπάγερν, ήταν να παιξει με δυο ανασταλτικούς μέσους μπροστά από την αμυντική τετράδα της ομάδας του. Είδε να αποδίδει πολυ καλά αυτή του η σκέψη, σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι την στιγμή που ήρθε το 1-0 στο 41ο λεπτό απο τον Ρόμπεν, και λίγο αργότερα στο 2ο ημίχρονο, το γκολ από τον Μίλλερ στο 48' για να γινει το 2-0, που έμεινε μέχρι το τέλος. Κατέρρευσε η Φράϊμπουργκ μετά το δεύτερο γκολ, ενώ η Μπάγερν αρκέστηκε να κάνει μία πολύ άνετη συντήρηση αποτελέσματος, το οποίο έφερε την Φράϊμπουργκ μέσα στην ζώνη με τους μπελάδες, στην δυάδα του απ ευθείας υποβιβασμού.

Bet Info : Συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη, ενώ έρχεται από 7/10 όπου δέχεται τουλάχιστον 1 γκολ.

Απουσίες : Μπάτς, Ζόργκ, Ζιλλιέν, Στάνκο.




Αννόβερο : Στον μεσοβδομαδο αγώνα του  υποδέχθηκε την Άουγκσμπουργκ, την οποία κέρδισε με 2-0 σκόρ. Η ομάδα είχε σαφείς εντολές από τον κόουτς Ταϋφούν Κορκούτ, ωστε να είναι πολυ συγκεντρωμένη ειδικά στο δημιουργικό της παιχνίδι, χωρίς να υπερβάλλει στις τελικές προσπάθειες. Έδωσε δηλαδή το στίγμα οτι ήθελε το Αννόβερο να πάρει ένα "επαγγελματικό" αποτέλεσμα. Οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά αυτές τις οδηγίες, και με "διακριτική πίεση" κυρίως στον άξονα και κάπως λίγοτερο από τα άκρα, έκανε το 1-0 στο 20ό λεπτό με γκόλ του Σαλίφ Σανέ. Το γκολ αυτό άνοιξε ακόμα περισσότερους χώρους, και λόγων των καλών απουσιών που είχε η Άουγκσμπουργκ, λίγο μετά το ξεκίνημα του 2ου ημιχρονου, έκανε με τον Χοζέλου το 2-0 στο 55ο λεπτό, ένα σκορ που κράτησε μέχρι το τέλος άνετα. Η νίκη αυτή αναθέρμανε τους στόχους για το Αννόβερο, φέρνοντάς το τρείς πόντους πίσω από την Ευρωπαϊκή ζώνη.

Bet Info : Η νίκη επι της Άουγκσμπουργκ σταμάτησε ένα σερί 5 αγώνων όπου δεχόταν τουλάχιστον 3 γκολ.

Απουσίες : Μίλλερ, Χόφφμανν, Σούλτς, Αντρέασεν, Σόμπιετς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Εξετάζοντας την ζυγαριά αξιολόγησης αυτού του αγώνα, ξεκίνησα με μία σκέψη να υποστηρίξω το Αννόβερο, επικαλούμενος το όντως καλύτερο ποδόσφαιρο που επι του παρόντος παίζει σε σχέση με την Φράϊμπουργκ. Έχω όμως μπροστά μου το δείγμα από το πολυ ωραίο μπετόν αρμέ που έπαιξε έστω και για λίγο η Φράϊμπουργκ απέναντι στην Μπάγερν, το οποίο μου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, όχι όμως από αυτά που δεν βρίσκουν απαντήσεις. Αυτό που σαφώς περιμένω να δώ από την Φράϊμπουργκ είναι, ένεκα της μεγάλης ανάγκης που έχει για τους βαθμούς, να ακολουθήσει το ίδιο ανασταλτικο μοντέλο όπως αυτό με την Μπάγερν, προκειμένου να αναχαιτήσει τις δημιουργικές εμπνεύσεις του Αννόβερου, που έρχονται πολύ από τα πλάγια στους τελευταίους αγώνες. Από την άλλη μεριά περιμένω τον κόουτς Κορκούτ για το Αννόβερο, να δώσει εντολές για υπομονή, γιατί δεν παίρνει στην ομάδα του να το πάει στα ίσια, με κίνδυνο οι παίκτες του να εισπράξουν "γενναίο" ξυλοφόρτωμα από τα γηπεδούχα "γεράκια". Δεν θα ρισκάρω πολύ, με την επιλογή μου να ειναι το Χ στο ημίχρονο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου