Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 9-11-2014



SpVgg Greuther Furth  vs  Karlsruher SC 

Η Γκρόϊτερ εκτός έδρας απέναντι στην Ουνιόν ήταν πολύ τυχερή,καταφέρνοντας σχεδόν από το πουθενά,να "κλέψει" την νίκη με 0-1 σκόρ.Ζόρια μεγάλα βρήκε η Καρλσρούη αν και εντός έδρας,μέχρι να πάρει την ισοπαλία με 1-1 σκόρ από την Ζάνντχάουζεν,η οποία πέρα από το καλό αμυντικό της πλάνο δεν έδειξε το κάτι παραπάνω.Οριακό το μάτς σήμερα και για τις δύο ομάδες,καθώς όποια κερδίσει ξαναμπαίνει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.Επιλογή μου από το παιχνίδι αυτό είναι το γκόλ-γκόλ.  

FC Erzgebirge Aue  vs  TSV Eintracht Braunschweig  

Η Άουε πήρε για 2ο συνεχόμενο αγώνα μία πολύ δύσκολη ισοπαλία με το ίδιο 1-1 σκόρ,απέναντι στην ΈφΈςΦάου από την Φρανκφούρτη,με το αποτέλεσμα αυτό να πετάει στα σκουπίδια ότι έχτιζε με κόπο όλο τον Οκτώβριο,και να ξαναμπαίνει στην ζώνη με τους μπελάδες.Η Άϊντραχτ Μπράουνσβάϊγκ εντός έδρας με την ΦάουΈφΆρ Άαλεν δεν δυσκολεύτηκε καθόλου για την κερδίσει,παρά το οριακό 2-1 σκόρ που έφερε.Όχι μόνο ξύπνησε για τα καλά,αλλά έφτασε απόσταση 4 βαθμών από την προνομιούχο ζώνη της ανόδου,έτοιμη να ξαναμπεί δυνατά στο κόλπο.Αντίθετες πορείες και για την δύο ομάδες,με την Άουε να ψάχνεται ακόμα,ενώ η Άϊντραχτ Μπράουνσβάϊγκ θα κυνηγήσει την άνοδο μέχρι τέλους. Επιλογή μου σε αυτό το παιχνίδι η διπλή ευκαιρία Χ2.  


FC Ingolstadt 04  vs  1.FC Union Berlin  

Οι "σάντσερ" της Ίνγκολσταντ στάθηκαν όρθιοι και στην "Εσπρίτ Αρένα" της Φορτούνα Ντύσσελντορφ με το 0-0 που έφεραν,δείχνοντας αν μή τι άλλο πως παρά το αρκετά φτωχό ρόστερ της ομάδας,πως δεν αστειεύονται καθόλου,συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα αήττητοι και με την μακράν καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.Η Ουνιόν από την άλλη,ενώ υποδεχόμενη την Γκρόϊτερ Φύρτ είχε την ευκαιρία για να απομακρυνθεί από τους μπελάδες,ήταν υπερβολικά φλύαρη και επιπόλαιη,καταφέρνοντας μάλιστα να χάσει απο τους επιεικώς κακούς "γκρούνβάϊςς" με 0-1 σκόρ.Το έργο της Ίνγκολσταντ με την Ουνιόν Μπερλίν θεωρώ οτι είναι σαφώς λιγότερο δύσκολο ωστε η ομάδα να πάρει αυτό που θέλει.Επιλογή μου από το παιχνίδι είναι ο άσσος.    



VfL Wolfsburg  vs  Hamburger SV   

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά σε σύνολο 30 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

7-5-4 (29-19 γκόλ, με γηπεδούχο την Βόλφσμπουργκ)

5-5-4 (20-19 γκόλ, με γηπεδούχο το Αμβουργο)

Γήπεδο : Volkswagen Arena

Βόλφσμπουργκ : Στον προηγούμενο αγώνα της έπαιξε εκτός έδρας με την Στουτγκάρδη, την οποία κέρδισε με το ευρύ 0-4 σκόρ. Μπήκε στο παιχνίδι εξίσου δυνατά με τους γηπεδούχους, και έφτασε στην δίκαιη νίκη εκμεταλλευόμενη κυρίως τις κακές θέσεις που είχαν στον χώρο οι παίκτες της Στουτγκάρδης, αλλά και με τον Κέβιν Ντε Μπρόϊνε σε μεγάλο δημιουργικό οίστρο, βάζοντας μάλιστα το 3ο από τα 4 τέρματα της ομάδας του.

Bet Info : Έρχεται από 8 νίκες στα 10 τελευταία, όπου έχει σκοράρει τουλάχιστον 4 τέρματα στα 4 από αυτά.

Απουσίες : Φελίπε, Όχς, Ροντρίγκες, Καλιγκιούρι.


Αμβούργο : Στον προηγούμενο αγώνα υποδέχθηκε την Μπάγερ Λέβερκούζεν την οποία κέρδισε με 1-0 σκόρ. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό και ενίοτε αντιαθλητικό από το 1ο ως το τελευταίο λεπτό. Αυτό που έκρινε τον αγώνα ήταν το εύστοχο χτύπημα πέναλτυ με το ο οποιο ο Φαν Ντερ Φααρτ έδωσε την νίκη στο Αμβούργο, μία φάση για την οποία για την οποία δικαίως διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα οι γηπεδουχοι. Αυτός που ξεχώρισε με μεγάλη διαφορά και απο τις δύο ομάδες, ήταν ο πολύ έμπειρος διαιτητής του αγώνα Φλόριαν Μάϊερ, ο οποίος ενώ θα επρεπε και οι δύο ομάδες να είχαν τελειώσει το μάτς με 9 παίκτες τουλάχιστον, προτίμησε να αφήσει το physical game στα όρια πάντα του επιτρεπτού, μοιράζοντας όμως σε ρόλο σερίφη, πολλές κίτρινες κάρτες.

Bet Info : Έχει μόλις 2 νίκες στα 11 τελευταία, με το ίδιο μάλιστα 1-0 σκόρ.

Απουσίες : Άντλερ, Ράϊκοβιτς, Μπάϊστερ, Γίρατσεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το Αμβούργο ήταν πολυ τυχερό στο προηγούμενο ματς με τις κίτρινες που δεχθηκε. Λόγω της μεγάλης ανάγκης βαθμών που έχει όμως, δεν μπορεί να κάνει physical game με όλους τους αντιπάλους, προκειμένου να καταστρέψει με κάθε κόστος την αντίπαλη τακτική, γιατί θα φτάσει να στερηθεί παίκτες, ενώ θα μπορούσε να το είχε αποφύγει. Από την άλλη μεριά ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ ο Ντίντερ Χέκινγκ, θα συνδυάσει την κούραση που σαφώς θα έχει η ομάδα του από το Ευρωπαϊκό της παιχνίδι, με την μεγάλη ικανότητά του να προσαρμόζει το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ αναλόγως με ποιόν αναντίπαλο έχει μπροστά της. Πόσο μάλλον σε ένα μίνι "ντέρμπυ ζώων" όπως αυτό, που οι "λύκοι" της Βόλφσμπουργκ αναμένεται να φάνε πολυ ξύλο από τους "δεινόσαυρους" του Αμβούργου. Ο αγώνας αυτός δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις. Να αφησουμε καλύτερα το μάτς στην άκρη.  


Ballspiel Verein Borussia Dortmunnd  vs  VfL Borussia Monchengladbach  

Προϊστορία - Από το 2001 και μετά σε σύνολο 28 αναμετρήσεων έχουμε τα εξής :

10-1-2 (28-10 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)

8-3-4 ( 23-16 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ)

Γήπεδο : Signal Iduna Park

Ντόρτμουντ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της έπαιξε εκτός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου, απο την οποία και έχασε με 2-1 σκόρ. Παίζοντας με πολυ υπομονή άνοιξε το σκόρ στο 31' με τον Μάρκο Ρόϊς. Δίπλα στην μεγάλη πίεση που δέχθηκε από την Μπάγερν στο 2ο ημίχρονο, ήρθαν προστεθούν και κάποια περίεργα σφυρίγματα του διαιτητή που βοήθησαν τους Βαυαρούς να φτάσουν στην νίκη. Ακολούθησε και η μεσοβδόμαδη εντός έδρας Ευρωπαϊκή υποχρέωση όπου υποδέχθηκε την Γαλατάσαράϊ. Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, σκόρπισε άνετα τους Τούρκους με το ευρύ 4-1 σκόρ.

Bet Info : Στα 7 από τα 25 τελευταία σκόραρε τουλάχιστον 4 τέρματα επι οποιουδήποτε αντιπάλου.

Απουσίες : Χιούμμελς, Μπλαστσικόφσκι, Σαχίν.


Γκλάντμπαχ : Στο προηγούμενο παιχνίδι της υποδέχθηκε την πολύ επικύνδυνη Χόφφενχάϊμ, την οποία και κέρδισε με 3-1 σκόρ. Υπήρχε ομολογουμένως μία κάποια δυσκολία στον αγώνα, όμως η τρομερή κατάσταση στην οποία είναι τα "πουλάρια" της Γκλάντμπαχ την βοήθησε ωστε να φτάσει στην νίκη πιο εύκολα απ' όσο το σκόρ δείχνει.

Bet Info : Τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί από 13 αγώνες χωρίς ήττα.

Απουσίες : Ξάκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αν αυτό το πράγμα που βλέπω, λέγεται ορθή κατανομή αποδόσεων σε ένα τόσο τεράστιας σημασίας ντέρμπυ φοβερού μίσους για τις δύο ομάδες, θα πρέπει ή να κρεμάσω εντελώς το δίπλωμα του στοιχηματικού αναλυτή που έχω ή να είναι μαστουρωμένο το σύνολο όλων αυτών των ανόητων και ηλίθιων ταυτόχρονα oddmaker αλλά και bookmaker, δίνοντας αυτές τις ντροπιαστικές τιμές στα τρία σημεία. Λυπάμαι κυρίες και κύριοι αλλά θα πάρω ως βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι την διπλή ευκαρία Χ2 για την τεράστια φέτος Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ, αλλά και το διπλό με +2 Γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ, έστω και αν αυτή μου η σκέψη μπορεί να βρεθεί σε ιδιαίτερα φτωχή τιμή. Μένει να δουμε αν όντως η απαράδεκτη ως τώρα Ντόρτμουντ, έχει τα κότσια να κάνει τόσο τρελλό παιχνίδι ωστε να ανατρέψει το χάντικαπ της επιλογής μου και να πάρει την νίκη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου