Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 4-10-2014




1.FC Kaiserslautern  vs Karlsruher SC

Η Κάϊζερσλάουτερν την περασμένη Δευτέρα αγωνίστηκε εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπυ σπίτι της Νυρεμβέργης.Δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει καλά από την αρχή τον πολύ δυνατό ρυθμό που έδωσαν οι γηπεδούχοι,και βρέθηκε στο 50' να κουβαλάει 3 γκόλ στην πλάτη της.Έδειξε να ξυπνάει κάνοντας το 3-2 μέχρι το 71',όμως η Νυρεμβέργη έπαιξε με μεγάλο πάθος και κράτησε το σκόρ ως το τέλος.Το αποτέλεσμα δεν αδικεί την Λάουτερν,όμως αν συνεχίσει έτσι,δεν θα έχει το δικαίωμα στο τέλος να ζητήσει την άνοδο που τόσο της αξίζει.

Η Καρλσρούη το περασμένο Σαββατοκύριακο υποδέχθηκε τους εξαιρετικά επικύνδυνους "σάντσερ" της Ίνγκολσταντ.Από την αρχή φαινόταν οτι το παιχνίδι θα πήγαινε την τακτική και στην σωστή διαχείρηση της κυκλοφορίας.Ενα εντελώς βλακώδες μαρκάρισμα στην μεγάλη της περιοχή,έδωσε το δικαίωμα στην Ίνγκολσταντ με πέναλτυ,να κάνει το 0-1,σκόρ το οποίο παρέμεινε μέχρι τέλους,δίνοντας μία τεράστια νίκη κορυφής για τους "τρελλούς" Βαυαρούς.

Η Καρλσρούη δέχθηκε ούτως ή άλλως μία απόλυτα δικαιολογημένη πίεση στο μάτς με την Ίνγκολσταντ,όμως τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα,καθώς δεν είναι και ότι πιο εύκολο να πάρει κανείς βαθμό ή βαθμούς ειδικά μέσα στο θρυλικό γήπεδο Φρίτς Βάλτερ Στάντιον.Σαφως και περιμένω την Λάουτερν να αντιδράσει,όμως σίγουρα η Καρλσρούη δεν είναι ο αντίπαλος που θα ήθελε για να επανέλθει εμφατικά,μετά από ένα τέτοιο κάζο όπως αυτό με την Νυρεμβέργη.Και οι δύο ομάδες είναι πολυ κοντά στον πίνακα,με μόλις δύο βαθμούς να τις χωρίζουν,έχοντας ακόμα ως κοινο ενδιαφέρον την άνοδο.Αυτό που δεν μου αρέσει,είναι η αρκετά άνιση κατανομή των τιμων στο 1Χ2,με τις αποδόσεις για την Καρλσρούη να φτάνουν να ξεπερνούν ακόμα και τις 4 μονάδες,ενώ θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο συμμαζεμένα τα πράγματα.Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το όβερ 0,5 γκόλ ημιχρόνου.





FC Sankt Pauli  vs  1.FC Union Berlin

Το περασμένο τριήμερο,η Ζάνκτ Πάουλι αγωνίστηκε εκτός έδρας στο σπίτι της ΈφΈςΦάου από την Φρανκφούρτη.Έτσι όπως εξελίχθηκε το μάτς,ήταν δικαιολογημένα το καλύτερο της αγωνιστικής.Οι "παουλιάνερ" ήταν αυτοί που που βρέθηκαν στο ημίωρο μπροστά με 0-2 με την ΈφΕςΦάου να μειώνει σε 1-2 λίγο πριν το διάλειμμα του ημιχρόνου.Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πολύ καλά στο δεύτερο μέρος,πετυχαίνοντας την ολική επαναφορά σε 3-2 στο 62ο λεπτό,όμως η μεγάλη εμπειρία της Ζάνκτ Πάουλι έκανε την διαφορά στο 86ο,όπου και διαμορφώθηκε το "αγγλικό" 3-3 σκόρ.Δίκαιο το αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Το περασμένο Σάββατο,η Ουνιόν Μπερλίν υποδέχθηκε σε ένα μεγάλης δυσκολίας μάτς τους αγριεμένους "πρόσκοπους" από το Ντάρμσταντ.Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό,με τους επιθετικούς και των δύο ομάδων να πιάνουν αρκετές φορές τα μαλλιά τους από το όχι επιτυχημένο τους τελείωμα που θα ήθελαν να έχουν,στις φάσεις που είχαν δημιουργηθεί για κάθε ομάδα.Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος,καθώς το παιχνίδι είχε σχεδόν ολική αγωνιστική ισορροπία.Αρχικά η Ντάρμσταντ ήταν αυτή που έκανε το 0-1 στο 73',για να απαντήσει η Ουνιόν στο 86ο λεπτό,με το τελικό 1-1 σκόρ να αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Και οι δύο ομάδες είναι σχεδόν αγκαζέ στον βαθμολογικό πίνακα,με την Πάουλι να προηγείται κατα μόλις ένα πόντο,όμως αμφότερες κρατιούνται με πολύ ζόρι οριακά έξω από την ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες.Είναι από τις λίγες φορές τουλάχιστον που το έχω κάνει από την αρχή της σεζόν,όπου θα συμφωνήσω 100% με την πολύ ορθή κατανομή των τιμών στις αποδόσεις του σέτ 1Χ2,έχοντας διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι.Βεβαίως και σωστά οι εταιρείες στοιχημάτων υποστηρίζουν ως ελαφρύ φαβορί την γηπεδούχο Ζάνκτ Πάουλι και ως ελαφρύ αουτσάϊντερ την Ουνιόν,για δύο λόγους κυρίως.Αφ ενός μέν θα παίξει δικαιολογημένα τον ρόλο της το καυτό "Μιλέρντοορ",έδρα της Ζάνκτ Πάουλι,όμως δείχνουν να σέβονται αρκετά την μεγάλη φαγούρα που υπάρχει όταν σύλλογοι της πρώην Δυτικής Γερμανίας,βρίσκουν μπροστά τους ομάδες από την πρώην Ανατολική Γερμανία.Ανεξάρτητα από το πού μπορεί να πάει η μπίλλια του τελικού αποτελέσματος,η βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το Over 1,5 Sankt Pauli Goals.




FC Bayern Munchen  vs  Hannover 96

Προϊστορία - Από το 2002 και μετά, εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχουμε τα εξής :

12-1-1 (43-9 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπάγερν Μονάχου)
3-3-6 (14-27 γκόλ, με γηπεδούχο το Αννόβερο)

Μπάγερν Μονάχου : Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε εκτός έδρας στο σπίτι της Κολωνίας, σε ένα φαινομενικά μεγάλο ντέρμπυ. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πάνε σε χαμηλό ρυθμό το παιχνίδι, και η Μπάγερν δεν τους χάλασε το χατίρι. Οι διαφορές των δύο ομάδων ήταν μεγάλες, κάτι που φάνηκε στο 2ο ημίχρονο. Η Μπάγερν είχε ανοίξει από νωρίς το σκόρ, για να έρθει κι ένα αυτογκόλ για την Κολωνία στο μέσον του δευτέρου ημιχρόνου, και να διαμορφωθεί το άνετο 0-2 τελικό σκόρ. Μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λίγκ, έπαιξε εκτός έδρας στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Το πολύ κρύο που υπήρχε δεν εμπόδισε τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να δείξουν τα δοντια τους στους Ρώσους, παίρνοντας την νίκη πιο άνετα απ όσο δείχνει το 0-2 ως τελικό σκορ.

Bet Info : Έρχεται από 7/7 No Goal.

Αννόβερο : Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε στο σπίτι της Στουτγκάρδης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα, με το Αννόβερο να μήν μπορεί να ξεμυτίσει εύκολα από την μεσαία του γραμμή και λίγο πιο μπροστά. Το ματς είχε αρκετή ισορροπία, όμως ένα γκολ στο 69ο λεπτό ήταν αρκετό ωστε οι γηπεδούχοι να πάρουν άξια την νίκη, με 1-0 ως τελικό σκορ.

Bet Info : Έρχεται από 5/5 No Goal.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η Μπάγερν κόντρα στην παραδοσιακή επιθετική φιλοσοφία της, έχει κατεβάσει πολυ τους ρυθμούς των τελευταίων παιχνιδιών της. Αυτό ίσως βολέψει το Αννόβερο, που θέλει και κοντά στις ψηλές θέσεις να είναι, αλλά και να μήν ανοίξει πολυ το παιχνίδι με κίνδυνο να γράψει πολλά ο λογαριασμός.Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το σύνολο γκόλ από 2 έως 3.




TSG 1899 Hoffenheim  vs  FC Schalke 04

Προϊστορία - Από το 2008 και μετά, εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχουμε τα εξής :

2-4-0 (10-7 γκόλ, με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)
4-0-3 (15-8 γκόλ, με γηπεδούχο την Σάλκε)

Χόφφενχάϊμ : Την περασμένη Παρασκευή έπαιξε εκτός έδρας στο σπίτι της Μάϊντς. Αναμενόταν ένα πολυ ανοιχτό παιχνίδι, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντιθέτως υπήρχε πολύ ξύλο, έντοντες προσωπικές μονομαχίες, μεγάλο παθος στα μαρκαρίσματα και πολύ άτεχνο ποδόσφαιρο, στοχεία τα οποία συνέθεσαν το πάζλ του δίκαιου 0-0 που ήρθε με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Bet Info : Έρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Σάλκε : Το περασμένο Σάββατο υποδέχθηκε στο σούπερ ντέρμπυ μίσους της κοιλάδας του Ρήνου, την μισητή γειτονισσα Μπορούσσια Ντόρτμουντ.Άνοιξε το σκόρ μολις στο 10' για να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 20' μετά από μία απίστευτα βλακώδη απόκρουση του Ράμος της Ντόρτμουντ μέσα στην μεγάλη της περιοχή. Μείωσε η Ντόρτμουντ στο 26ο λεπτό. Η Σάλκε όμως προτίμησε να παίξει επαγγελματικό μπετόν αρμέ προκειμένου να συντηρήσει αποτέλεσμα και δυνάμεις εν όψει του μεσοβδόμαδου Ευρωπαϊκού της αγώνα. Σε αυτό το ματς λοιπόν υποδέχθηκε την μικρη και άσημη Μάριμπορ από την Σλοβενία. Κι ενώ θα περίμενε κανείς να κάνει επιβλητική εμφάνιση μετά το σούπερ ντέρμπυ, όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά ίδρωσε παρα πολύ για να καταφέρει να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, που ήρθε τελικά με το 1-1 ως τελικο σκόρ.

Bet Info : Έρχεται από ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό 13/15 Γκόλ-Γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Κοινό σημείο αναφοράς και των δύο ομάδων σε αυτό το παιχνίδι είναι ο Ούγγρος φόρ της Χόφφενχάϊμ ο Άνταμ Σζάλαϋ, ο οποίος θα βρεί μπροστά του για πρώτη φορά την Σάλκε στην οποία αγωνιζόταν πέρσι, και από την οποία εκδιώχθηκε "κακήν κακώς" ως άχρηστος κατα τα άλλα. Είναι πολύ επικύνδυνος ως σκορερ και πιστεύω πως αυτός θα είναι που θα κάνει την διαφορά, ανεξάρτητα από το πού θα καθήσει η μπίλλια του τελικού αποτελέσματος. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι ειναι το anytime scorer Adam Szalay.




SV Werder Bremen  vs  Freiburg SC

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά, εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχουμε τα εξής :

8-2-1 (28-13 γκόλ, με γηπεδούχο την Βέρντερ Βρέμης)
3-1-7 (15-29 γκολ, με γηπεδούχο την Φράϊμπουργκ)

Βέρντερ Βρέμης : Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε στο σπίτι της Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, με την Βέρντερ να απαντά στο 26ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος η Βόλφσμπουργκ ανέβασε πολύ τον ρυθμό, χωρίς η Βέρντερ να μπορεί να ακολουθήσει καλά, και έφτασε στην νίκη με 2-1 τελικό σκόρ.

Bet Info : Έρχεται από ένα εντυπωσιακά αρνητικό 10/15 όπου ο αντίπαλος σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα.

Φράϊμπουργκ : Την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκε την Μπάγερ Λέβερκούζεν. Ήταν κατα κάποιο τρόπο υποχρεωμένη να παίξει προσεκτικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο του οποίου η επίθεση έβγαζε φωτιές. Ήταν πολυ άτολμη η Φράϊμπουργκ, κι άλλο τόσο η Μπάγερ Λέβερκούζεν, η οποια έκανε συντήρηση δυνάμεων. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς ήταν ιδιαίτερα κλειστό και πολύ σκληρό. Το 0-0 κρίνεται δίκαιο ως αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, που τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Bet Info : Έχει και αυτή όπως ο σημερινός της αντίπαλος, ένα εξίσου εντυπωσιακά αρνητικό 9/15 όπου ο αντίπαλος σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα. Στα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος μόλις μία φορά διατήρησε ανέπαφη την εστία της.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πολύ δύσκολες ώρες περνούν και οι δύο ομάδες, που είναι αγκαζέ στην ζώνη με τους μπελάδες, κάνοντας παρέα στο τελευταίο Αμβούργο. Κι αν μία φορά μπορεί να θεωρηθεί "φυσιολογικό" αυτό για την Φράϊμπουργκ, από την άλλη δεν είναι καθόλου τιμητικό για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Βέρντερ. Έχω την αίσθηση βάση του μομέντουμ του αγώνα, πως η Φράϊμπουργκ θα αποτελέσει τον ιδανικό αντίπαλο για την Βέρντερ, ωστε να αποτελέσει το εφαλτήριο της επιστροφής στον δρομο των επιτυχιών και της παραμονής στην κατηγορία.Τρείς οι βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι, που είναι ο άσσος για την Βέρντερ, το Over 1,5 Werder Bremen Goals, και το Over 0,5 Half Time Goals.




Ballspiel Verein Borussia Dortmund  vs  Hamburger SV

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχουμε τα εξής :

10-2-4 (29-22 γκόλ, με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)
6-2-6 (29-26 γκόλ, με γηπεδούχο το Αμβούργο)

Ντόρτμουντ : Σόκ και δέος για την Μπορούσσια το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας στο σπίτι της Σάλκε, στο σούπερ ντέρμπυ της Κοιλάδας Του Ρήνου απέναντι στην επι δεκαετίες μισητή γειτόνισσα. Η Σάλκε άνοιξε νωρίς το σκόρ και διπλασίασε τα τέρματά της στο 1ο μέρος, μετά από μία γκάφα ολκης του Ράμος στην περιοχή άμυνας της ομάδας του. Η μείωση του σκορ 2-1 από τον Ομπαμεγιάνγκ, δεν στάθηκε ικανή να βοηθήσει σε κάτι καλό με το αποτέλεσμα να μείνει δίκαια για την Σάλκε μέχρι το τέλος. Μεσοβδόμαδα συνέχισε τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αυτή την φορά στο σπίτι της Άντερλεχτ. Το πολύ γρήγορο γκόλ του Ιμμόμπιλε μολις στο 3' της έδωσε φτερά στο δημιουργικό παιχνίδι, για να έρθουν ακόμα 2 γκολ από τον Ράμος στο 2ο μέρος, με την Μπορούσσια να παίρνει μία πολύ άνετη νίκη με 0-3 σκόρ.

Bet Info : Έρχεται από 3/5 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα.

Αμβούργο : Την περασμένη Κυριακή υποδέχθηκε την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το πήγε καλά το παιχνίδι από την αρχή,όμως στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μερος ανέβασε πολύ τους ρυθμούς ισοφαρίζοντας νωρίς. Κι ενώ η πίεση στην αντίπαλη εστία αυξανόταν όλο και περισσότερο, ένα πολυ κρύο γκολ 2 λεπτά πριν την λήξη, το οποίο έκρυβε από πίσω του "ελαφριά" διαιτητική "συμπαράσταση", ήταν που διαμόρφωσε το τελικό 1-2 σκόρ υπέρ της Άϊντραχτ, ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα άδικο για το Αμβούργο.

Bet Info : Έρχεται από 5/6 No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Χαλεποί καιροί και ζωφερό τοπίο για τους ιστορικούς "δεινόσαρους" από το Αμβούργο. Έιναι ομάδα που εμπνέει συμπάθεια, όμως η απουσία του μεγάλου Φαν Ντερ Φααρτ και η έλλειψη δημιουργικών ιδεών, "δένει" κάπως τα χέρια του κόουτς Ζίννμπάουερ. Η ψυχολογία της Ντόρτμουντ θα είναι ανεβασμένη καθώς με τους 6 βαθμούς που μάζεψε στην Ευρώπη "καθάρισε" σχεδόν από τώρα την συνέχεια της παρουσίας της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με πολύ μεγάλο ρίσκο, θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι το Γκόλ-Γκόλ.





FC Bayer 04 Leverkusen  vs  SC Paderborn 07 e.V.

Προϊστορία - Συναντήθηκαν το 2010 σε φιλικό αγώνα στην έδρα της Πάντερμπορν, με την Μπάγερ Λέβερκούζεν να κερδίζει το παιχνίδι με 1-2 σκόρ.

Λέβερκούζεν : Το περασμένο Σάββατο έπαιξε στο σπίτι της Φράϊμπουργκ. Όλως παραδόξως η Μπάγερ παρατάχθηκε με αρκετά αμυντικές προθέσεις, δείχνοντας σαφώς οτι είχε το μυαλό της στον μεσοβδόμαδο Ευρωπαϊκό αγώνα που θα ακολουθούσε. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό και άτεχνο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν κάποια εξαιρετικά σκληρά μαρκαρίσματα σε πολλά σημεία του αγώνα. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, με το 0-0 σκόρ να μήν τις αδικεί καθόλου. Μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λίγκ υποδέχθηκε την Μπενφίκα σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο παιχνίδι. Ήταν όμως τόσο εμφατική η παρουσία της στο γήπεδο, με πολύ καλό ρεσιτάλ αυτοματισμών και δημιουργίας, που ανάγκασε όλους τους φιλάθλους στην "Μπάϊ Αρένα" να της αποδόσουν ένα δίκαιο standing ovation, μετά την περήφανη νίκη με 3-1 σκόρ.

Bet Info : Έρχεται από 3/5 No Goal.

Πάντερμπορν : Το περασμένο Σάββατο υποδέχθηκε την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ. Πρίν καλά καλά καταλάβει ποιόν αντίπαλο είχε μπροστά της, δέχθηκε 2 "τηγανιές" στο κεφάλι από την Γκλάντμπαχ στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Τα φιλοξενούμενα "πουλάρια" έκαναν εξαιρετική διαχείρηση δυνάμεων και αποτελέσματος εν όψει του επερχομένου Ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ομαδας. Η Πάντερμπορν μείωσε σε 2-1 περίπου 20 λεπτά πριν την λήξη, σκορ ομως που έμεινε μέχρι το τέλος με την Γκλάντμπαχ να μήν ανησυχεί ιδιαίτερα.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 No Goal.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το ποδοσφαιρικό "45άρι Μάγκνουμ" του μεγάλου Στεφαν Κίζλιγνκ της Μπάγερ Λέβερκούζεν, πέρασε από το προβλεπόμενο σέρβις, και πυροβολώντας δοκιμαστικά εναντίον της Μπενφίκα μόλις μία φορά στην επάνοδό του, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη τρικυμία στην άμυνα της Πάντερμπορν. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι, ο άσσος για την Μπάγερ Λέβερκούζεν και το anytime scorer Stephan Kissling.




Eintracht Frankfurt - 1.FC Koln

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης έχουμε τα εξής :

3-3-3 (15-16 γκόλ, με γηπεδούχο την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης)
5-4-0 (15-6 γκόλ, με γηπεδούχο την Κολωνία)

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης : Την περασμένη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας στο σπίτι του Αμβούργου. Είχε ως βασικό στόχο να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό παίζοντας πολύ ξύλο. Λίγο πρίν το ημίχρονο πήρε το προβάδισμα, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 58ο λεπτό. Κι εκεί που φαινόταν να υπάρχει μεγάλη ισορροπία,με την πίεση απ το Αμβούργο να μεγαλώνει, εκμεταλλεύτηκε τα πολύ ευνοϊκά σφυρίγματα του διαιτητή στα τελευταία λεπτά,κάνοντας λίγο πριν την λήξη το τελικό 1-2 σκόρ, με το οποίο ουσιαστικά "έκλεψε" την νίκη από το σαφώς καλύτερο Αμβούργο, σε ένα μάτς που ομολογουμένως δεν άξιζε να πάρει τίποτα.

Bet Info : Έχει ένα 11/12 όπου σκοράρει τουλάχιστον 1 τέρμα.

Κολωνία : Το περασμένο Σάββατο υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου. Ένα γκόλ στο 19' "βραχυκύκλωσε" αρχικά τα πλάνα της, κι ένα αυτογκόλ στο 66' ήταν τα τέρματα που διαμόρφωσαν το πολύ άνετο 0-2 τελικό υπέρ της Μπάγερν. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν ένα από τα πολλά καμπανάκια που επιτέλους πρέπει να ακούσει η Κολωνία, η οποία έχει χοντρό πρόβλημα στην επιθεση.

Bet Info : Δεν σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία μάτς.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πέρα από όποια συμπάθεια μπορεί να υπάρχει στους "τράγους" της Κολωνίας, αυτή η ομάδα μου δίνει την εντύπωση ορισμένες φορές οτι "καλύτερα να είσε τελευταίος στην πόλη, παρά πρώτος στο χωριό". Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς αυτή την απίστευτη επιθετικη δυστοκία της Κολωνίας, η οποία θα φτάσει σε σημείο να θέλει να σκοράρει όμως έχοντας στείλει φάξ με αίτηση απο πρίν. Όσο για την Άϊντραχτ, πέρα από το προβάδισμα που σαφώς και έχει λόγο έδρας και ελαφρώς καλύτερης κατάστασης, είμαι πολύ περίεργος να δώ πως θα αξιοποιήσει αυτή την πολύ ύποπτη νίκη που πήρε στο Αμβούργο. Θα κάνω στην άκρη, αφήνοντας το μάτς στην κρίση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου