Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Επιλογές 6-8-2013




Morecambe FC  vs  Wolverhampton Wanderers FC



Ώρα Έναρξης    21:45 μμ (Ελλάδας)
Starting Time    19:45 pm (GMT+2)


1ος γύρος για το Curling Cup της Αγγλίας.Διεξάγεται στην "Globe Arena" της πόλης Μόρκαμπ,στο γεωγραφικό διαμέρισμα του Lancashire.Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση που η αναμέτρηση τελειώσει με ισοπαλία στα 90 λεπτά του αγώνα,θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση,με ενδεχόμενη την διαδικασία των πέναλτυ,για να κριθεί το ποιά ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση.


Δύο "φίλοι" απο τα παλιά ξανασυναντιούνται και πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου.Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθει το 2007,στην έδρα των Γούλβς,το ιστορικό "Μολινό",και τότε η Μόρκαμπ πήρε την πρόκριση στην παράταση με σκόρ 1-3.



Η Μόρκαμπ πέρσι έκανε μία μέτρια προς αρκετά κακή σεζόν στην Λίγκ 2,τερματίζοντας με αρκετό ζόρι στην 16η απο τις 24 θέσεις του πίνακα με 58 βαθμούς,7 μακριά απο την ζώνη με τους μεγάλους μπελάδες του υποβιβασμού.Εντός έδρας είχε 8-9-6 με τέρματα 28-27,ενώ εκτός είχε 7-4-12 με 27-24 τέρματα.


Λύγισε στο τέλος της περσινής σεζόν η ιστορική ομάδα των "Λύκων" απο το Γούλβερχάμπτον.Η ομάδα έκανε 3 συνεχόμενες ήττες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος,ενώ χρειαζόταν μόλις 3 πόντους για να σωθεί,τερμάτισε 23η προτελευταία θέση,και αγκαζέ με την Μπρίστολ Σίτυ,και την Πίτερμπρο,υποβιβάστηκε στην League One.

Ο πρώτος που πλήρωσε το μάρμαρο του υποβιβασμού ήταν ο ανάλατος προπονητής Ντίν Σόντερς,την θέση του οποίου ανέλαβε ο Ουαλός κόουτς Κέννυ Τζάκεττ,μετά απο μία 6ετία καλής δουλειάς στην Μίλουγολ.


Στν πρεμιέρα της Λίγκ 2,η Μόρκαμπ έχασε εκτός έδρας με 1-0 απο την Γουΐκομπ,σε ένα μάτς όπου δέχθηκε το γκόλ μόλις στο 7ο λεπτό.Απο εκεί και πέρα βραχυκύκλωσε εντελώς και δεν έδειξε κάν διάθεση να αντιδράσει,με το τελικό σκόρ να είναι μάλλον τιμητικό γι αυτήν,καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετές και καλές ευκαιρίες.


Θετικό κατα το ήμισυ ήταν το ξεκίνημα των Γούλβς στην πρεμιέρα της Λιγκ 1.Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά εκτός έδρας απέναντι στην Πρέστον,αποτυπώνοντας στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνδιού,δείγματα απο το fighting spirit που έχει καταφέρει να εμφυσήσει στους παίκτες του ο προπονητής Τζάκεττ.Δεν ήταν και λίγες οι περιπτώσεις που η Πρέστον χρειάστηκε τις "εμπνεύσεις" του διαιτητή για να κρατήσει την Γούλβς μακριά απο την εστία της,και το τελικό αποτέλεσμα 0-0 αδικεί αρκετά ως πολύ τους "Λύκους",παρά ευνοεί την Πρέστον.



Οι τελευταίοι αγώνες προετοιμασίας των δύο ομάδων μαζί με την πρεμιέρα :



















ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Η Μόρκαμπ δείχνει απο τα φιλικά προετοιμασίας κι όλας,οτι έχει σοβαρό προβλημα στο σκοράρισμα,σε αντίθεση με την Γούλβς η οποία τα παλεύει όλα,και δείχνει οτι σκοράρει με άνεση.Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις μία κατηγορία,υπάρχει όμως τεράστια διαφορά εμπειρίας και ποιότητας.Εκτιμώ οτι το δίδυμο Κέβιν Ντόϊλ και Συλβάν Έμπανς-Μπλέϊκ,οτι είναι σε θέση να οδηγήσει με άνεση τους ιστορικούς "Λύκους" στην πρόκριση,ακόμα και με ευρύ σκόρ.Βασική μου επιλογή απο αυτό το παιχνίδι είναι το διπλό και το over 2,5 Goals.




Καλή Επιτυχία


Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου