Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Erste und Zweite Bundesliga 20-9-2014


TSV 1860 Munchen vs  FC Ingolstadt 04

Η συμπαθέστατη 1860 τα είχε όλα με το μέρος της την περασμένη εβδομάδα.Έπαιξε εκτός έδρας απέναντι στην Ζάνκτ Πάουλι,σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.Όμως,πέρα από την δική της προσπάθεια,είχε και την αμέριστη βοήθεια του διαιτητή,του οποίου οι εμπνεύσεις την βοήθησαν πάρα πολυ να φύγει με ένα σπουδαίο μεν διπλό με 1-2 σκόρ,πολύ άδικο δέ ως αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους,που ακόμα διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Οι "σάντσερ" της Ίνγκολασταντ φέτος,έχουν βαλθεί να τρελλάνουν κόσμο στην Γερμανία.Το συγκρότημα του προπονητή Ράλφ Χάζενχούττλ έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα ζεστά την σεζόν,και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις μέχρι τώρα,οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα της Τσβάϊτε Μπούντεσλίγκα.Την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκε την ΦάουΈφΆρ Άαλεν.Το μάτς είχε σε όλη την διάρκειά του ασθενή βροχόπτωση,αυτό όμως δεν εμπόδισε την Ίνγκολσταντ να παίξει πολύ δυνατά από την αρχή έως το τέλος,και με μία αρχοντική εμφάνιση,να πάρει το τρίποντο με 4-1 τελικό σκόρ.

Αν μου έλεγε κανείς μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στο Γερμανικό Ποδόσφαιρο,οτι θα μιλούσαμε για ένα σούπερ Βαυαρικό ντέρμπυ σε αυτό το μάτς,μιάς και οι δυο ομάδες εδράζουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Βαυαρίας,θα χάριζα απλόχερα πολλές καρπαζιές.Νά που όμως συμβαίνει αυτό και θα παρακολουθήσω τον αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον.Κυκλοφορούν όμως πολλές σκέψεις στο μυαλό μου.Προσπαθώ να βάλω στην ζυγαριά του αγώνα το σαφώς "παρασκηνιακό" διπλό με το οποίο έφυγε από το Αμβούργο η 1860,απέναντι στην σαφώς καλύτερη δημιουργική ποιότητα την οποία έχει με το μέρος της η Ίνγκολσταντ που παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο,και καπου εκεί αρχίζουν να μπερδεύονται πολύ τα πράγματα.Οι αποδόσεις είναι πολυ καλά μοιρασμένες και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο το οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα.Αφήνω στην άκρη τα τρία βασικά σημεία του αγώνα,και θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι το Γκόλ-Γκόλ.





FSV Frankfurt  vs  VfL Bochum 1848

Η ΈφΕςΦάου την περασμένη εβδομάδα,έπαιξε εκτός έδρας με την Κάϊζερσλάουτερν.Το "Φρίτς Βάλτερ Στάντιον" έγερνε από την αρχη του αγώνα,μιάς και η Λάουτερν πίεσε πολύ απο την αρχή.Η ΈφΕςΦάου όμως ήταν πολύ καλά στημένη στο ανασταλτικό κομμάτι,δυσκολεύοντας πολύ τους γηπεδούχους μέχρι να φτάσουν στο τελικό 1-0 σκόρ.

Η Μπόχουμ στο τελευταίο της μάτς υποδέχθηκε την Καρλσρούη.Από δικό της λάθος είδε την πλάτη της Καρλσρούης που άνοιξε το σκόρ.Αντέδρασε όμως πολύ καλά στο 2ο ημίχρονο,και έβαλε το γκόλ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.Σε γενικές γραμμές το μάτς ήταν πολύ ισορροπημένο,με τις δύο ομάδες να παίρνουν δίκαια από ένα βαθμό,παραμένοντας στο γκρούπ των πρωτοπόρων στον πίνακα.

Για να πώ και του στραβού το δίκιο,η Μπόχουμ μου έδειξε οτι έβγαλε κούραση και μεγάλο ζόρι μέχρι να ισοφαρίσει.Δεν θα της είναι εύκολο το παιχνίδι καθώς η άμυνα της ΈφΈςΦάου έχει βελτιωθεί πολύ,παρά το οτι γενικότερα δεν παίζει καλά.Δίκαια το καρπούζι των αποδόσεων κόβεται στην μέση από τις εταιρείες.Δεν υπάρχει λόγος νομίζω για έντονες καρδιοαγγεικές συγκινήσεις.Θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι το σύνολο γκόλ από 2 έως 3.






SpVgg Greuther Furth  vs  1.FC Kaiserslautern

Οι "Γκρούνβάϊςς" από το Φύρτ έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας απέναντι στην Ζάντχάουζεν.Είχε μέν καλή κυκλοφορία της μπάλλας η Γκρόϊτερ,όμως τα τελειώματα των φάσεων που δημιουργούσε ήταν κάτι παραπάνω από απρόσεκτα.Κάπου προς το τέλος του αγώνα,προκειμένου να συντηρήσει το θετικό αποτέλεσμα που φαινόταν οτι θα έπαιρνε,οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα κατ εμέ.Σε εκείνα τα τελευταία 10 λεπτά ήταν,που η Ζάντχάουζεν αναθάρρησε πολύ.Με αντεπίθεση διαρκείας σημείωσε το χρυσό γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-0.Τεράστια και σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τους γηπεδούχους,απόλυτα δίκαια θα έλεγα.Βεβαίως και ήθελε κάτι τίς παραπάνω από το μηδέν η Γκρόϊτερ,όμως παρά το στραβό αποτέλεσμα παραμένει κοντά στους υψηλούς ορόφους του βαθμολογικού πίνακα.

Οι αυθεντικοί "Κόκκινοι Διάβολοι" της Κάϊζερσλάουτερν την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκαν την ΈφΈςΦάου από την Φρανκφούρτη.Το συγκρότημα που προπονεί ο Κόστα Ρουνιάϊτς μπήκε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τους 3 πόντους της νίκης.Άρεσε πολύ η κυκλοφορία της μπάλλας,και παρά το οτι η Λάουτερν τελείωνε καλά τις φάσεις,έδινε την εντύπωση οτι φοβόταν να γεμίσει σωστά την αντίπαλη περιοχή.Αυτό οφειλόταν στην πολυ καλά στημένη άμυνα της ΈφΈςΦάου,που έπαιξε με λίμπερο μπροστά από τους 4 βασικούς αμυνικούς,σε σχήμα ρόμβου.Η μεγάλη υπομονή  που είχε η Κάϊζερσλάουτερν στο παιχνίδι της,απέδωσε καρπούς στο 2ο ημίχρονο.Η πίεση έγινε ακόμα μεγαλύτερη,και έφτασε τελικά να βάλει το μοναδικό γκόλ που διαμόρφωσε το 1-0 τελικό σκόρ του αγώνα.

Θεωρώ οτι έχουμε να κάνουμε με ένα μάτς το οποίο έχει ιδιαίτερα λεπτές ισορροπίες,και πολλούς αγωνιστικούς κραδασμούς.Αξίζει πολλά από πλευράς τηλεθέασης μέν,αλλά απο πλευράς στοιχηματισμού,να το αφήσουμε στην άκρη καλύτερα.










VfB Stuttgart 1893 e.V  vs  TSG 1899 Hoffenheim

Προϊστορία - Από το 2005 και μετά,εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης,έχουμε τα εξής :

5-2-1 (19-7 γκόλ,με γηπεδούχο την Στουτγκάρδη)
1-3-3 (9-9 γκόλ,με γηπεδούχο την Χόφφενχάϊμ)


Στουτγκάρδη : Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου. Ήξερε τι θα βρεί μπροστά της, παρ όλα αυτά στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο. Η Μπάγερν ήταν καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι,και πήρε την νίκη με 2-0, όχι όμως τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκόρ.


Bet Info : Έρχεται από 7/7 όπου έχει σύνολο γκολ από 2 έως 3.




Χόφφενχάϊμ : Την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκε την Βόλφσμπουργκ. Οι "λύκοι" ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκόρ,με την Χόφφενχάϊμ να απαντά αρκετά αργότερα. Το παιχνίδι είχε πολλές ισορροπίες έτσι όπως πήγε, με το τελικό σκόρ 1-1 να είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες.


Bet Info : Έρχεται από 4/5 με σύνολο γκολ από 2 έως 3.




ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το μεγάλο σούπερ ντέρμπυ της επαρχίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Απούσης της Καρλρούης, η πολύ φαγούρα έπεσε σε αυτές τις δύο ομάδες. Βαριά φανέλα η Στουτγκάρδη μέν, αλλά το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, την βρίσκει να έχει αμυντικές τρικυμίες. Σαφώς πιο σοβαρή και αρκετά ισχυρή στην επίθεση, παρουσιάζεται η Χόφφενχάϊμ. Είναι μάτς για όλα, του οποίου το τελικο αποτέλεσμα μπορεί να πάει οπουδήποτε. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι είναι το γκόλ-γκόλ και το Over 1,5 VfB Stuttgart Goals.








FC Augsburg  vs  SV Werder Bremen

Προϊστορία - Από το 2010 και μετά, εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχουμε τα εξής :

2-1-0 (7-3 γκόλ,με γηπεδούχο την Άουγκσμπουργκ)
2-1-1 (4-2 γκόλ,με γηπεδούχο την Βέρντερ Βρέμης)


Άουγκσμπουργκ : Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άϊντραχτ Φρανκφουρτης. Μπήκε στο γήπεδο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, και με πρόθεση να παίξει πολυ ξύλο, όποιο κι αν ήταν το κόστος. Είχε μάλιστα και την αμέριστη συμπαράσταση του διαιτητή, ο οποίος εκνεύρισε τους πάντες στην "Κομμέρτσμπανκ Αρένα", με τις απίστευτες "εμπνεύσεις" του, οι οποίες βοήθησαν πολυ την Άουγκσμπουργκ για να φτάσει στο διπλό με 0-1 τελικό σκορ.Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.


Bet Info : Έρχεται από 4/5 όπου σκοράρει τουλάχιστον 1 γκόλ.


Βέρντερ Βρέμης : Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπάγερ Λέβερκούζεν. Δεν φοβήκε τους γηπεδούχους, δεν είχε όμως και την άνεση για να δημιουργήσει όπως θα ήθελε. Η Λέβερκούζεν πήγε το μάτς σε γρήγορο ρυθμό και με μεγάλη πίεση. Την ακολούθησε πιστά η Βέρντερ, και κατάφερε τελικά να τσιμπήσει τον βαθμό της ισοπαλίας με το 3-3 ως τελικό σκόρ, να αδικεί ελαφρώς την Μπάγερ που ήταν εμφανώς καλύτερη.


Bet Info : Έρχεται από 3/5 όπου σκόραρε τουλάχιστον 2 τέρματα.



ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Καλό μέν πλήν όμως πολύ τυχερό το διπλό στην Φρανκφούρτη για την Άουγκσμπουργκ, όμως αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία, δεν μπορεί παίζοντας ξύλο, να το κάνει με όλες τις ομάδες. Η Βέρντερ δείχνει να έχει βρεί κάπως τα πατήματά της στην επίθεση, θέλει όμως μία κάτι τίς καλύτερη προσπάθεια, ώστε να κλείσει ακόμα περισσότερο η βρύση της άμυνας. Το μάτς είναι αρκετά περίεργο μέν, αλλά κρίνω οτι δεν έχει την τόσο μεγάλη δυσκολία που θα περίμενε κανείς. Βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι είναι το διπλό για την Βέρντερ Βρέμης, αλλά με +0,75 Γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ.







SC Paderborn 07 e.V.  vs  Hannover 96


Προϊστορία - Από το 2006 και μετά συναντήθηκαν 3 φορές, όλες για φιλικό αγώνα, όπου και τις τρείς ,τις κέρδισε το Αννόβερο με 2-3, 4-1 και 1-0.


Πάντερμπορν : Αν θα μπορούσα να περιγράψω κάπως κομψά αυτό που είδα από την Πάντερμπορν την περασμένη εβδομάδα, όπου και υποδέχθηκε στο μίνι γειτονικό ντέρμπυ την Κολωνία, θα το χαρακτήριζα ώς "ένα ζευγάρι από καλοψημένους κεφτέδες". Καμία από τις δύο ομάδες δεν υστέρησε στο παιχνίδι της. Η Πάντερμπορν για μία ακόμα φορά επιχείρησε να κάνει τις γνωστές της τρέλλες μέσα στο γήπεδο. Είχε όμως απέναντί της τους πολυ καλά στημένους "τράγους" της Κολωνίας, η οποία της έδωσε ένα πολυ καλό μάθημα για το πώς θα πρέπει να στήνεται μία ομάδα σωστά στο γήπεδο, όταν έχει να αντιμετωπίσει πιο σοβαρές ομάδες από αυτήν. Το μάτς δεν είχε ιδιαίτερα πολλές φάσεις, με το τελικό σκόρ 0-0 να αφήνει και τις δύο ομάδες ευχαριστημένες.


Bet Info : Έρχεται από 7/10 όπου δέχεται τουλάχιστον ένα τέρμα από τον αντίπαλο.



Αννόβερο : Την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκε το Αμβούργο. Οι παίκτες του Ταϊφούν Κορκούτ βρήκαν πολλούς ανοιχτους χώρους κατα την διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτούν να κερδίσουν με 2-0, περισσότερο άνετα απ' όσο θα περιμεναν.


Bet Info : Τρέχει ένα μεγάλο σερί από 9 αγώνες χωρίς ήττα, με επιμέρους 6/9 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα.



ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Πολύ δύσκολο κουίζ για το Πάντερμπορν. Δεύτερο συνεχόμενο μάτς που θα παίξει μέσα στο σπίτι μεν, αλλά με σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο δέ, του οποίου η επίθεση δεν συγχωρεί την άγνοια κινδύνου. Από την άλλη, η έλευση του έμπειρου επιθετικού Jimmy Briand στο Αννόβερο, έδωσε μεγάλη ποιότητα στην front line των "Νίντερζάξενερ", με τον Ταϊφούν Κορκούτ πλέον να έχει πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι. Και οι δύο ομάδες το πάνε πολυ καλά μέχρι στιγμής στην σεζόν, καλοκοιτάζοντας τα Ευρωπαϊκά εισητήρια, αν και είναι πολυ νωρίς ακόμα. Δεν πιστεύω πως το Πάντερμπορν θα αντιμετωπίσει το Αννόβερο με τον ίδιο προσεκτικό τρόπο όπως με την Κολωνία. Είναι από τους αγώνες οπου περιμένω να δώ ωραίο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλλας και φάσεις εκατέρωθεν. Βασικές μου επιλογές από αυτό το παιχνίδι είναι το Γκόλ-Γκόλ και το διπλό για το Αννόβερο αλλά με +0,75 Γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ.








1.FSV Mainz 05  vs  Ballspiel Verein Borussia Dortmund

Προϊστορία - Από το 2004 και μετά σε σύνολο 16 αγώνων, όλοι τους για την Έρστε Μπούντεσλίγκα, έχουμε τα εξής :

2-2-4 (7-11 γκόλ,με γηπεδούχο την Μάϊντς)
4-4-0 (14-6 γκόλ,με γηπεδούχο την Μπορούσσια Ντόρτμουντ)


Μάϊντς : Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Χέρτα Βερολίνου. Δέχθηκε πολυ μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους, βρήκε όμως τρόπο να προσπερνά την προβληματική τους άμυνα, μπαίνοντας με άνεση στην αντίπαλη περιοχή. Με τον Οκαζάκι σε μεγάλη μέρα, αλλά και την μεγάλη βοήθεια του διαιτητή, η Μάϊντς έφτασε στην νίκη με 1-3 σκόρ, το οποίο όμως αδικεί εμφανώς την Χέρτα.


Bet Info : Έρχεται από ένα σερί 3/5 όπου δέχεται τουλάχιστον 2 τέρματα από τον αντίπαλο.



Μπορούσσια Ντόρτμουντ : Με το μυαλό στον Ευρωπαϊκό της αγώνα, υποδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα την Φράϊμπουργκ. Δεν πήγε το μάτς σε υπερβολικό ρυθμό, παρ όλα αυτά βρήκε τον τρόπο για να πάρει άνετα την νίκη με σκόρ 3-1. Μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λίγκ, υποδέχθηκε την Άρσεναλ, όπου με πρωταγωνιστές τους Τσίρο Ιμμόμπιλε και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, πήρε μία σπουδαία νίκη με σκόρ 2-0 απέναντι στους "κανονιέρηδες" του Λονδίνου.


Bet Info : Έρχεται από ένα εντυπωσιακό 8/10 όπου σκοράρει τουλάχιστον 2 τέρματα.





ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Δεν είναι και από τα πιο εύκολα παιχνίδια που θα μπορούσε να έχει η Ντόρτμουντ αμέσως μετά από Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ειδικά όταν έχει να επισκευτεί την "Coface Arena" της Μάϊντς. Βέβαια αν δίπλα σε μία πολυ πιθανή κούραση της Ντόρτμουντ, βάλει κανείς και την μεγάλη οπισθιοφαρδία με την οποία η Μάϊντς απέδρασε από το Βερολίνο, ίσως το μάτς αυτό να έχει περισσότερες αγωνιστικές ανωμαλίες, απο τις φυσιολογικές που θα περίμενε κανείς να εμφανιστούν. Βεβαίως και υπολογίζω πολυ σοβαρά τον παράγοντα κούραση για την Μπορούσσια Ντόρτμουντ, θα πάρω όμως ως βασική μου επιλογή από αυτό το Over 1,5 Borussia Dortmund Goals.






FC Schalke 04  vs  Eintracht Frankurt


Προϊστορία - Από το 2000 και μετά,ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης,έχουμε τα εξης :

8-3-0 (20-6 γκόλ,με γηπεδούχο την Σάλκε)
3-4-5 (18-17 γκόλ,με γηπεδούχο την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης)


Σάλκε : Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπορούσσια Μένχενγκλάντμπαχ. Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι αυτό το αίσχος που έβλεπα στο γήπεδο με τις μπλέ φανέλες, πως ήταν η Σάλκε. Κι όμως αυτή ήταν.Παρουσιάστηκε σαν να μήν υπήρχε στο γήπεδο. Απαράδεκτη από όλες τις απόψεις, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να παρακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, και έφυγε από το γήπεδο με κάτω τα χέρια και τα εσώρουχα,από το πολυ βαρύ 4-1 με το οποίο έχασε. Ακολούθησε όμως και ο μεσοβδόμαδος αγώνας εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λίγκ, απέναντι στην πολύ ισχυρή Τσέλσι. Παρα το οτι πήγε με πολύ άσχημη ψυχολογία στο Λονδίνο, κατάφερε και στάθηκε όρθια στο "Στάμφορντ Μπρίτζ". Είδε την Τσέλσι να ανοίγει το σκόρ, αλλά εκμεταλλευόμενη τις πολλές "τακτικές" αταξίες του Μουρίνιο, μπόρεσε με τον μεγάλο Χούντελάαρ να βάλει το γκόλ που διαμόρφωσε το τελικό σκόρ 1-1, παίρνοντας ένα σπουδαίο βαθμό στον πολύ δύσκολο όμιλο που αγωνίζεται, με τον οποίο βαθμό ανέκτησε μεγάλο μέρος από την κατεστραμμένη της ψυχολογία, ωστε να πορευτεί με ακόμα μεγαλύτερο θάρρος στην συνέχεια της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Bet info : Έρχεται από 8/8 Γκόλ-Γκόλ, με επιμέρους 5/8 Όβερ 2,5 γκολ.



Άϊντραχτ Φρανκφούρτης : Την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε εντός έδρας υποδεχόμενη την Άουγκσμπουργκ. Πέρα από το πολύ ξύλο που έφαγε από τους φιλοξενούμενους Βαυαρούς, είχε να αντιμετωπίσει και τον διαιτητή. Ο ρεφερι του αγώνα, με κάποιες ανεκδιήγητες εμπνεύσεις του, βοήθησε πολύ την Άουσκμπουργκ, ώστε και το γκόλ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-1 να βάλει, αλλά και να εκνευρίσει σε πολυ μεγάλο βαθμό τους πάντες στις τάξεις της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Bet Info : Έρχεται από 4/5 No Goal.



ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το πιο φυσιολογικό που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι, οτι η Σάλκε θα επιχειρήσει να επιστρέψει εμφατικά, μετά το καλό αποτέλεσμα που πήρε στο Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν είναι εκτός λογικής αυτό, όμως θα βρεί μπροστά της μία Άϊντραχτ που θα πάει υποψιασμένη για όλα στο Γκέλζενκίρχεν, ακόμα και για να παίξει πολύ ξύλο. Η παράδοση και τα νούμερα λένε Σάλκε. Προτίμησα όμως να αφήσω τα τρία βασικά σημεία του αγώνα στην άκρη, και θα πάρω ως βασική μου επιλογή από αυτό το παιχνίδι, το Over 5,5 στις κίτρινες κατες, προτιμώντας όποια εταιρεία προσφέρει την καλύτερη απόδοση σε αυτό το ειδικό στοίχημα.









Hamburger SV  vs  FC Bayern Munchen

Προϊστορία - Από το 2000 και μετά,εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης,έχουμε τα εξής :

3-5-10 (9-31 γκόλ,με γηπεδούχο το Αμβούργο)
10-5-3 (45-16 γκόλ,με γηπεδούχο την Μπάγερν Μονάχου)


Αμβούργο : Η κάθετα πολύ άσχημη πορεία των "δεινόσαυρων",επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά την περασμένη εβδομάδα,όπου έπαιξαν εκτός έδρας απέναντι στο Αννόβερο.Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα,χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.Το τελικό σκόρ 2-0 για το Αννόβερο ήρθε πολύ εύκολα,και μόνο η παρουσία του νεοφερμένου Λιουϊς Χόλτμπυ στην επίθεση,άφησε μία νότα αισιοδοξίας για την συνέχεια στο Αμβούργο,αν και η ομάδα χρειάζεται επειγόντως μία ολική επαναφορά.

Bet Info : Έρχεται από 7/8 No Goal, με επιμέρους 5/8 σύνολο γκόλ από 2 έως 3.



Μπάγερν Μονάχου : Την περασμένη εβδομάδα υποδέχθηκε την Στουτγκάρδη.Παρά την πολυ μεγάλη φαγούρα που υπάρχει γενικότερα ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες,οι Βαυαροί σχεδόν με σβηστές τις μηχανές,κέρδισαν το μάτς με 2-0,απέναντι σε μία Στουτγκάρδη,η οποία παρά το αγωνιστικό αρχιπέλαγος του πουθενά στο οποίο βρίσκεται,αμύνθηκε αξιοπρεπέστατα.Το μεσοβδόμαδο είχε την πρώτη της υποχρέωση για το Τσάμπιονς Λίγκ,όπου υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Σίτυ.Όλοι περίμεναν ένα πολύ δύσκολο μάτς,όπερ και εγένετο.Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλλας και φοβερό transition και από τις δύο ομάδες,κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που γέμισαν όλη την "Αλλιάντς Αρένα".Η πίεση της Μπάγερν ήταν διαρκής,σε σημείο να ασφυκτιά η Σίτυ στα τελευταία 20 λεπτά.Όμως λίγο πριν το τέλος,ένα μακρινό βόλ πλανέ του Μπόατενγκ, έστειλε την μπάλλα να κοντράρει στην πλάτη του Γκέτσε,και να καταλήξει στην εστία της Σίτυ για να κάνει το τελικό σκόρ 1-0,με τους φιλάθλους της γηπεδούχου "Στέρν Ντες Σούντενς" να πανυγηρίζουν πολύ έξαλλα .


Bet Info : Έρχεται από 6/10 με σύνολο γκόλ από 2 έως 3.



ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Τεράστιο ντέρμπυ,ανάμεσα σε δύο πάρα πολυ μεγάλες ομάδες,με όνομα βαρύ σαν ιστορία.Εξίσου πολύ μεγάλη είναι η φαγούρα που έχουν μεταξύ τους,αλλά και η "συναδελφική" κατανόηση στον μεταγραφικό τομέα.Αν υπάρχει κάτι που να συνδέει τις δύο ομάδες,είναι ο μεγάλος "Κάϊζερ" του Γερμανικού Ποδοσφαίρου,ο τεράστιος Φράντς Μπέκενμπάουερ,του οποίου τα κατορθώματα με την Μπάγερν είναι παγκοσμίως γνωστά,όμως την καριέρα του την τελείωσε στο Αμβούργο,όταν γύρισε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.Σκαλίζοντας το αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού παιχνιδιού,δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.Δεν αποκλείω το γεγονός να "κλείσει το μάτι" η Μπάγερν στους ιστορικούς "δεινόσαυρους" από το Αμβούργο,δίνοντας από σπόντα την ισοπαλία,μιάς και ο Γκουαρντιόλα έχει ήδη αρχίσει να κάνει εκτεταμένο rotation στο αρχικό σχήμα.Κι άντε καλά να θέλει να "βοηθήσει" η Μπάγερν,είναι όμως σε θέση οι παίκτες του Αμβούργου,οτι πρέπει να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το παρατεταμένο ρεσιτάλ των άκρως απαράδεκτων εμφανίσεων που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση την βαριά φανέλα και την ιστορία της ομάδας? Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα.Προσπερνάω τις αισχρότατες αποδόσεις που κυκλοφορούν σε 1Χ2,και θα πάρω ως βασική μου επιλογή τον άσσο για τον Αμβούργο,αλλά με +1,5 Γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου