Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Επιλογές Κυριακής 23-6-2013

Tromso IL  vs  Lillestrom SK

Ώρα Έναρξης  16:30 μμ (Ελλάδας)
Starting Time    13:30 pm (GMT +3)


Έμεινε απο νωρίς εκτός στόχων η Τρόμσο,η οποία μετά την ήττα που έκανε εκτός έδρας με 2-1 απέναντι στην Βίκινγκ,υποχώρησε στην 8η θέση και τους 16 βαθμούς,μόλις 5 μακριά απο την ζώνη με τους μπελάδες.Είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της όπου έχει 4-0-1 με 11-3 τέρματα.

Η Λίλλεστρομ είναι λίγο πιο κάτω στον πίνακα,στην 10η θέση με 15 βαθμούς.Φαίνεται στην φετινή σεζόν πως έχει μεγάλο πρόβλημα όταν απομακρύνεται απο το σπίτι της καθώς έχει 1-0-4 με τέρματα 4-12.

Η προϊστορία των δύο ομάδων απο το 2000 και μετά μας δείχνει οτι η Τρόμσο την "έχει" αρκετά την Λίλλεστρομ,καθώς με την ίδια ευκολία που την κερδίζει εντός έδρας,το κάνει και εκτός έδρας.


Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς καθώς έχουν πλησιάσει αρκετά κοντά στην ζώνη με τους μπελάδες,και σίγουρα θέλουν να αποφύγουν όσο πιο νωρίς γίνεται τα σενάρια εμπλοκής στην ζώνη με τους μπελάδες.Απο αυτό το παιχνίδι θα πάρω ως βασική επιλογή το Γκόλ-Γκόλ.










Stabaek IL  vs  Strommen IF


Ώρα Έναρξης  19:00 μμ (Ελλάδας)
Starting Time    16:00 pm (GMT +3)


Έχει πάρει μεγάλη φόρα η γηπεδούχος Στάμπαεκ,η οποία έχοντας κάνει 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια,ανέβηκε στην 9η θέση του πίνακα με 19 βαθμούς,μόλις 1 πίσω απο την Κρίστιανσουντ που είναι στην 6η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα play offs ανόδου στην Eliteserien.Αήττητη έως τώρα στην έδρα της με 3-2-0 με 9-3 τέρματα.


Κάνει κοιλιά η φιλοξενούμενη και νεοφώτιστη Στρόμμεν,η οποία τρέχει ένα σερί απο 4 αγώνες χωρίς νίκη,με επιμέρους 1 ισοπαλία και 3 συνεχόμενες ήττες.Αυτή η σειρά των αγώνων την έχει φέρει στην 12 θέση με 10 βαθμούς,μόλις 2 πανω απο την Ούλενσάκερ που έχει 8 πόντους,και η οποία ηγείται της τετραθέσιας ζώνης με τους μεγάλους μπελάδες του υποβιβασμού.Εκτός έδρας προς το παρόν δεν βλέπεται με τίποτα,καθώς έχει 0-2-4 με τέρματα 3-10.


Πέραν του οτι οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά σε επίπεδο οποιασδήποτε επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου στην Νορβηγία,έχουν ξανασυναντηθεί άλλες δυο φορές σε επίπεδο φιλικών αγώνων.Και τις δύο φορές κέρδισε η Στάμπαεκ,την πρώτη φορά εντός έδρας στις 3-3-2012 με σκόρ 3-2,και την δεύτερη φορά στην έδρα της Στρόμμεν με σκόρ 1-4.


Δεν νομίζω πως οι γηπεδούχοι σήμερα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα,και θα πάρουν την νίκη.Βασική μου επιλογή απο αυτό το παιχνίδι είναι το Over 1,5 Home Team Goals.




Καλή Επιτυχία

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου