Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Επιλογές Παρασκευής 21-6-2013

U.S.A. U20  vs  Spain U20

Ώρα Έναρξης  21:00 μμ (Ελλάδος)
Starting Time  18:00 pm (GMT + 3)


Αγώνας για την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου,για το Παγκόσμιο Κύπελλο Εθνικών Ομάδων Under 20,που διεξάγεται στα γήπεδα της Τουρκίας.


Σταθερή αξία απο πλευράς παρουσιών οι μικροί "Γιάνκηδες",αφού στον θεσμό έχουν πάρει μέρος 13 φορές,με καλύτερη πορεία τους αυτή του 1989,όπου και έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά.

Πολύ άσχημη εικόνα παρουσίασε η εθνική ομάδα των ΗΠΑ U20 στα φιλικά,με τα βέλη της κριτικής να στρέφονται κυρίως γύρω απο τους Hoya και Cropper.Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα.


Απο την άλλη,ο βασικός κορμός των "Φούριας Ροχας",ήταν αυτός που είχε ως U19 αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στον τελικό του Πανευρωπαϊκού στην Εσθονία.

Δεν θα μπορούσαν να μην ξεχωρίσουν απο αυτή την ομάδα οι Deulofeu,Rodriguez και Torres,οι 3 "μάγοι" της ομάδας,που θα ηγηθούν των επιθετικών προσπαθειών της Ισπανίας U20 στο σημερινό παιχνίδι.Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα,κι εδώ περιμένουμε την καλύτερη δυνατή αρχική 11άδα.


Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι του παιχνιδιού,αρχικά στο κομμάτι 1Χ2,θεωρώ πως αν και νωρίς,δικαιολογημένα μπαίνει ως πολύ δυνατό φαβορί η Ισπανία,καθώς υπερέχει σε όλα τα επιπεδα απέναντι στις ΗΠΑ.Μπορώ να πώ επίσης πως βρίσκω σε εξαιρετικά ελκυστικές τις αποδόσεις ειδικά στο όβερ,με τα νούμερά του να φτάνουν οριακά στο 1,80,κι έχω την εντύπωση πως οι bookmakers με μία τέτοια απόδοση,αγννούν υπέρ του δέοντος επιδεικτικά,την πολύ χαρισματική front line της Ισπανίας.Δεν νομίζω πως η Ισπανία θα αντιμετωπισει ιδιαίτερα προβλήματα,και πιστέυω πως θα φτάσει εύκολα στην νίκη,σημειώνοντας τουλάχιστον 2 τέρματα.Βασική μου λοιπόν επιλογή απο αυτό το παιχνίδι είναι ο Over 1,5 Away Team Goals.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου