Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Επιλογές Σαββάτου 15-6-2013

FK Jelgava  -  FK Ventspils


Αγώνας υπ αριθμόν 10 για τους γηπεδούχους και 9 για τους φιλοξενούμενους,στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Virsliga στην Λετονία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν άσχημα την σεζόν,καθώς μετά απο 9 αγώνες,έχουν 1 νίκη,2 ισοπαλίες και 6 ήττες,με πολύ κακή συγκομιδή τερματων 7-20.Βρίσκονται στην 8η θέση απο τις 10 που έχει ο βαθμολογικός πίνακας,εχουν 5 βαθμούς,μόλις 1 πάνω απο την προτελευταία Ιλούκστες που έχει 4 και πάει στα μπαράζ,και 4 βαθμούς πάνω απο την τελευταία Metta/LU Riga,η οποία έχει 1 βαθμό.

Σαφώς καλύτερα είναι τα πράγματα για την φιλοξενούμενη Βέντσπιλς η οποία μετά απο 8 αγώνες είναι στην 4η θέση με 18 βαθμούς,με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες και επιμέρους τέρματα 18-9,ισόβαθμη με την 3η Σκόντο Ρίγα,πολύ κοντά όμως και στις δυο πρωτοπόρους Νταουγκάβα Ρίγα και Νταουγκάβα Νταουγκάβπιλς που έχουν απο 20.


Στατιστικά στοιχεία που αξίζουν να σημειωθούν είναι : Η Γελγκάβα σε 6 απο τα 9 μάτς που έχει δώσει,έχει δεχθεί τουλάχιστον 2 τέρματα απο τους αντιπάλους.Η Βέντσπιλς στους 5 απο τους 6 νικηφόρους αγώνες της ως τώρα,δεν δέχθηκε τέρμα απο τον αντίπαλο,ενώ στις 4 απο αυτές τις 6 νίκες,σημείωσε τουλάχιστον 2 τέρματα.


Η σύγχρονη προϊστορία των δύο ομάδων απο το 2010 και μετά,περιλαμβάνει 12 αγώνες,όλοι τους για το πρωτάθλημα της Virsliga.Καταγράφονται 2 νίκες Γελγκάβα,2 ισοπαλίες και 8 νίκες Βέντσπιλς.Οι 5 απο τις 8 νίκες της Βέντσπιλς έγιναν στην έδρα της Γελγκάβα,ενώ η Γελγκάβα έχει 1 εντός και 1 εκτός.Ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο αυτής της προϊστορίας ειναι πως η Βέντσπιλς,στους 7 απο αυτούς τους 8 νικηφόρους αγώνες της σημείωσε τουλάχιστον 2 τέρματα,ενώ στους 4 απο τους 8 δεν δέχθηκε τέρμα.


Θεωρώ πολύ δύσκολο οτι αυτό το μάτς θα ξεφύγει απο τα πολλά γκόλ,καθώς είναι τέτοια τα χάλια που έχει η άμυνα της γηπεδούχου Γελγκάβα,εναντίον της οποίας μπορεί να σκοράρει μέχρι και μικτή 11άδα απο σερβιτόρους που δουλεύουν στα παραθαλάσια θέρετρα της Βαλτικής Θάλασσας.Θα δώσω δυνατό προβάδισμα στο όβερ 2,5 γκολ,το οποίο ειναι και η βασική μου επιλογή απο αυτό το παιχνίδι.



Καλη επιτυχία

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου