Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Επιλογές Τρίτης 11-6-2013

Αυστραλία - Ιορδανία

7ος αγώνας για το 2ο Γκρούπ,στην 4η Προκριματική Φάση της Ασιατικής Ζώνης,για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Τρέχει και δεν φτάνει τώρα η Αυστραλία,η οποία μετά το μάλλον άδικο γι αυτήν 1-1 με την Ιαπωνία,έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα,μέσα απο το σημερινό παιχνίδι,κρατάει την τύχη της πρόκρισης στα χέρια της.

Και αυτό διότι έχει μέν 7 βαθμούς,αλλά για να προκριθεί,πρέπει να προσπεράσει σήμερα το Ομάν,το οποίο είναι στην 2η θέση του Ομίλου με 9 πόντους,αλλά και με έναν αγώνα περισσότερο.Ήδη έχουν αρχίσει οι μουρμούρες στον τύπο,και η θέση του Γερμανού προπονητή της ομάδας Χόλγκερ Όσιεκ,σε περίπτωση που δεν έρθει η νίκη είναι εξαιρετικά επισφαλής.


Ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τα "καγκουρω",που θα παραταχθούν σε 4-2-3-1 με τον Κέϊχιλ στην κορυφή της επίθεσης.



Η Ιορδανία σήμερα πάει να κάνει το "Σούπερ Κόλπο Γκρόσσο",δοκιμάζοντας να αποκλείσει μία πολύ μεγάλη γι αυτήν αντίπαλο,και να πάρει αυτή την πρόκριση για το Μουντιάλ,για πρώτη φορά στην ιστορία της.Το ρόστερ που διαθέτει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,καθώς αποτελείται απο παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στο τοπικό πρωτάθλημα,και με λίγους "λεγεωνάριους" απο τις χώρες του Περσικού Κόλπου.


Στην πολύ μετά Γκους Χίντινγκ εποχή,η Αυστραλία έχει επιδείξει παρα πολύ μεγάλες μεταπτώσεις στα παιχνίδια της,που την έχουν φτάσει σήμερα να μην θέλει άλλο αποτέλεσμα εκτός απο την νίκη.Σίγουρα είναι σαφέστατα πιο ανώτερη σχολη ποδοσφαίρου,όμως αυτά τα σκαμπανεβάσματά της,με κάνουν να θέλω να μπώ κάπως πιο συγκρατημένα στο παιχνίδι,εκτιμώντας οτι θα καταφέρει να κερδίσει τελικά έστω και με 1 τέρμα διαφορά.









Νορβηγία - ΠΓΔΜ

Κάποια πράγματα,ακόμα κι όταν ένας παίκτης του ποδοσφαιρικού στοιχήματος δεν θέλει να τα σκεφτεί πονηρά,γίνονται πονηρά απο μόνα τους.Στην μέση του πουθενά λοιπόν,κι έχουμε ένα διεθνές φιλικό ανάμεσα στην σαφώς πιο ποιοτική Νορβηγία,με τους άμπαλους και πάντα ύποπτους απο καθαρά στοιχηματικής απόψεως Σκοπιανούς.Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις στον άσσο,ανάλογα τεράστιες αυτές στο διπλό,σε σημείο που προκαλούν πολύ.Προβάδισμα απο μένα στο όβερ,αλλά προσωπικά θα πάρω ως βασική επιλογή το διπλό για τα Σκόπια,αλλά με +1,5 Γκόλ Ασιατικό Χάντικαπ,πιστεύοντας πως ακόμα και στην περίπτωση που η Νορβηγία κερδίσει,δεν θα το κάνει με παραπάνω απο 1 γκόλ διαφορά.





Δανία - Αρμενία

Για τους γηπεδούχους απο την Δανία,αυτός ο αγώνας μοιάζει περισσότερο με ξεμούδιασμα,μέσα απο το οποίο θα διεκδικήσει τις τελευταίες πιθανότητες πρόκρισης,ενώ αντίθετα για την φιλοξενούμενη Αρμενία,ένα πολύ δυνατό crash test,για να μετρήσει τις δυνάμεις της.


Δεν υπάρχουν ιδιαίτερς απουσίες για τον Μόρτεν Όλσεν,καθώς ο Νίκλας Μπένντνερ απουσιάσει απο τις υποχρεώσεις της Δανίας εδώ και καιρό.Αιχμή του δόρατος για μία ακόμα φορά στην επίθεση θα είναι,ο πολύ επικύνδυνος φόρ του Άγιαξ,ο Έρικσεν.


Απογοήτευσε η Αρμενία με την παρουσία της στα προκριματικά για το Μουντιάλ,καθώς έκανε μόλις μία νίκη,και είναι αγκαζέ με την Μάλτα στον πάτο του πινακα.Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά,εν όψει του σημερινού πολύ δυνατού αγώνα,ο προπονητής θα στερηθεί τους τρείς βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του και τον βασικό επιτελικό του μέσο,τον Μαλακιάν.


Ούτε λόγος να γίνεται για το ανέκδοτο του 1Χ2,καθώς είναι κάτι παραπάνω απο κακόγουστο αστείο.Απο αυτό το παιχνίδι θα πάρω ως βασική επιλογή το όβερ 2,5 γκολ,το οποίο βρίσκω σε σαφώς πιο κομψές αποδόσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου