Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Επιλογές Τετάρτης 17-4-2013

Λάνς - Μπορντώ

Νοκ άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του Γαλλικού Κυπέλλου,με το ενδεχόμενο σε περίπτωση ισοπαλίας να ακολουθήσει παράταση,ακόμα και πέναλτι.

Και οι δύο ομάδες έχουν μείνει εντελώς εκτός στόχων,και η μόνη ευκαιρία που έχουν για να βγούν στα Ευρωπαϊκά σαλόνια είναι να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Η Λάνς κάνει πολύ καλή πορεία φέτος στο Κύπελλο,θυμίζοντας κάτι απο εκείνη την μεγάλη ομάδα στην αρχή της δεκαετίας του 2000.Απο την άλλη,η Μπορντώ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για το τι μπορεί να κάνει.Πολύ έμπειρη ομάδα και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Η προϊστορία των δύο ομάδων απο το 2000 και μετά ανεξαρτήτου διοργανώσεως,λέει φούλ της έδρας και για τις δύο ομάδες,καθώς ούτε η Λάνς αλλά ούτε και Μπορντώ κατάφεραν να πάρουν τρίποντο η μία στην έδρα της άλλης.

Έχω την εντύπωση οτι οι φιλοξενούμενοι Γιρονδίνοι θα τα καταφέρουν να το πάρουν αυτό που θέλουν ίσως έστω και στην παράταση.Θα πάρω ως επιλογή την διπλή ευκαιρία Χ2 την οποία ο ΟΠΑΠ πληρώνει στο 1,23.




Στουτγκάρδη - Φράϊμπουργκ

Νοκ άουτ αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας με ενδεχόμενη παράταση και πέναλτι.


Τώρα μάλιστα.Η ομάδα μου την περασμένη Κυριακή κατάφερε και έδειξε οτι μπορεί τα πάντα αρκεί να υπάρχει ηρεμία.Υποδέχθηκε την Γκλάντμπαχ,η οποία κατέβηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς,και δεν γλύτωσε το μοιραίο με την Στουτγκάρδη να παίρνει δίκαια το τρίποντο με σκόρ 2-0.Θα βρεί μπροστά το φετινό πραγματικά φαινόμενο που ακούει στο όνομα Φράϊμπουργκ,μία ομάδα που παίζει με απίστευτη άγνοια κινδύνου,η οποία άγνοια όμως έχει φέρει την ομάδα σε θέση που οδηγεί στο Εουρόπα Λίγκ,ενώ υπο καλές προϋποθέσεις μπορεί να μπεί σφήνα ακόμα και στα πλέϋ όφφς του Τσάμπιονς Λίγκ.Και πως να μην γίνει αυτό,όταν την περασμένη Παρασκευή πήγε μέσα στο Αννόβερο και πέρασε σαν σίφουνας απο την έδρα της ομώνυμης τοπικής ομάδας,περισσότερο εύκολα απ όσο δείχνει το υπέρ της τελικό σκόρ 1-3.


Υπάρχουν αρκετές και καλές απουσίες και για τις δύο ομάδες,παρ΄ όλα αυτά πιστεύω πως το μάτς θα πάει πολύ ανοιχτά καθώς η μέν Στουτγκάρδη δεν έχει άλλη ευκαιρία για να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισητήριο,απέναντι σε μία Φράϊμπουργκ η οποία έχει δύο δυνατότητες επιλογής για το πού θέλει να βγεί.Εδώ θα πάμε με το όβερ 2,5 γκόλ,το οποίο ο ΟΠΑΠ πληρώνει με απόδοση 1,65.




Η απόδοση της δυάδας των επιλογών μου στον ΟΠΑΠ είναι : 2,02


Καλη επιτυχια


Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου