Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Επιλογές Τρίτης 5-3-2013



Νόττιγχαμ Φόρεστ - Ίπσουϊτς Τάουν

Αυτό το μάτς σε κάποια άλλη εποχή θα μπορούσε να ήταν ακόμα και μεγάλου βεληνεκούς ντέρμυ της Πρέμιερ Λίγκ.Τα χρόνια όμως πέρασαν και οι δύο ομάδες ψάχνουν να βρούν την χαμένη τους αίγλη.Η μέν Νόττιγχαμ έκανε ένα σερί απο 3 νίκες στα τελευταία μάτς,και πλησίασε τις θέσεις των πλεϋ όφφς σε απόσταση 4 βαθμών και σίγουρα θα επιδιώξει θετικό αποτέλεσμα απο αυτό το παιχνίδι,που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά.

Απο την άλλη η Ίπσουϊτς πληρώνει τις μεγάλες μεταπτώσεις που έχει στα παιχνίδια της.Αυτό φαίνεται απο τα 10 τελευταία της παιχνίδια όπου έχει 3-3-4,κάτι που την υποχώρησε αρκετά στον πίνακα,σε σημείο διαφοράς 6 βαθμών απο την ζώνη με τους μπελάδες.Η σύγχρονη προϊστορία είναι σε μεγάλο βαθμό με το μέρος της "Φόρεστ" καθώς απο το 2002 και μετά,έως και το μάτς του πρώτου γύρου για την φετινή σεζόν,οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες 15 φορές.Έχουμε 8 νίκες Νόττιγχαμ,4 ισοπαλίες,και 3 νίκες Ίπσουϊτς.

Μερικά αρκετά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αξίζει να σημειωθούν απο αυτή την προϊστορία είναι : α)Η Ίπσουϊτς δεν έχει κάνει νίκη εκτός έδρας. β)9 απο αυτούς τους 15 αγώνες είχαν όβερ 2,5 γκολ,ενώ οι 11 απο τους 15 είχαν γκόλ-γκόλ. γ)Και τα 4 ισόπαλα αποτελέσματα είχαν το ίδιο ακριβώς σκόρ 1-1.Τα τρία στην έδρα της Νόττιγχαμ και το ένα στην έδρα της Ίπσουϊτς. δ)Δύο φορές εμφανίστηκε το σκόρ 2-1 για λογαριασμό της Νόττιγχαμ και μία φορά υπέρ της Ίπσουϊτς,ενώ απο μία φορά και οι δύο ομάδες κέρδισαν με σκόρ 3-1. ε)Μόνο σε 3 απο τα 8 νικηφόρα της μάτς,η Νόττιγχαμ δεν δέχθηκε τέρμα απο την Ίπσουϊτς.


Το κίνητρο και των δύο ομάδων παρουσιάζει ενδιαφέρον,για διαφορετικούς βεβαίως λόγους.Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να βρούν τον δρόμο προς τα δίχτυα,και θα πάρω ως βασική μου επιλογή απο αυτό το παιχνίδι το γκολ-γκολ,το οποίο ο ΟΠΑΠ πληρώνει με απόδοση 1,60.







Στίβενέϊτζ - Μπρέντφορντ

Μάτς με αρκετό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.Οι γηπεδούχοι κάνουν μία παρα πολυ μεγάλη "κοιλιά",έχοντας μόλις 2 νίκες και 8 ήττες στα 10 τελευταία,με 6 συνεχόμενες ήττες στα 6 τελευταία,και πολύ άσχημα επιμέρους τέρματα 8-15.Παρ όλα αυτά,και με τους 43 βαθμούς που έχουν,δείχνουν να συντηρούν με άνεση μία διαφορά 7 βαθμών απο την ζώνη με τους μπελάδες.

Απο την άλλη,η Μπρέντφορντ είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τους 61 βαθμούς που έχει,κι αν σημερα κάνει τρίποντο,πλησιάζει ακόμα περισσότερο την αυτόματη άνοδο,καθώς θα ισοβαθμίσει στους 64 βαθμούς με την Σέφφιλντ Γιουνάϊτεντ.Έχει 4-4-2 στα 10 τελευταία,είναι όμως εξίσου σφιχτή στην επίθεση με επιμέρους τέρματα 12-10.

Νομίζω πως οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να αντιδράσουν μετά απο ένα τόσο μεγάλο αρνητικό σερί,το θέμα όμως είναι να μπορέσουν να βρούν με μεγαλύτερη άνεση τα αντίπαλα δίχτυα.Το κίνητρο βεβαίως και είναι εξίσου δυνατό και για την Μπρέντφορντ,ομως θα πρέπει να την δούμε λίγο πιο ζωηρή στην επίθεση.Δεν θα ρισκάρω πολύ,και θα πάρω ως βασική επιλογή απο αυτό το παιχνίδι το γκόλ-γκόλ,το οποίο ο ΟΠΑΠ πληρώνει με απόδοση 1,65.






Χάρτς - Σέντ Τζόνστον

Πέντε συνεχόμενες ήττες για τους γηπεδούχους,που καλούνται να κάνουν την ολική επαναφορά με στόχο να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τους 30 βαθμούς που έχουν στην προτελευταία θέση που είναι

.Δεν θα πάνε καθόλου αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι στο Εδιμβούργο,καθώς με τους 41 βαθμούς που έχουν,θέλουν να διατηρήσουν την πολύ καλή πορεία που κάνουν στα τελευταία μάτς,με στόχο το ταξίδι τους να τελειώσει σε θέση που οδηγεί στα Ευρωπαϊκά εισητήρια.Και εδώ θα πάρω ως βασική επιλογή το γκόλ-γκόλ,το οποίο ο ΟΠΑΠ πληρώνει με απόδοση 1,65.




Η απόδοση της τριάδας των βασικών μου επιλογών στον ΟΠΑΠ είναι : 4,35


Καλή επιτυχία

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου